- 19 Nisan 2024
- 1.062
- 1.180
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani tabii ki bizim yorumlarımızla hareket etmeyin ama doktorunuza bi gösterin muhakkak bu tahlilleri 35 ten sonra yavaş yavaş yükselir bu değerler ama ilaç tedavısı tada farklı bir şey önerecektir muhakkak37 yaşım
Kızlar gögus kahverengi alanın cevresınde beyaz pütürlüklerim bariz aksam dan beri belirgin olmus. Daha da arttı belirtimmmm. damarım da belli bu sabah yne 36.9 uyandım şuan 37.3 ısım okdr sıcagm ji arkadasm kaldı gıtti cok yorulmusum o da dedı hep cok sıcaksın. sürekli başım dönüyor 4 gün kaldı test yapmıcam 2 gundha beklıcem glb ole baslıcam yapmaya eşim dokunamıyor bana okdr sıcagım kı dokunan hasta sanır . Sol yumurtalık sabah poiıt pıt agrıdı hep sabah meme hassasiyetim coktu taş gbydı ya uyandıgımda. Son 4 gunum zor gececek bembeyaz akıntım da geliyor hep
Seni umitlendirmekte istemiyorum da burdaki konularda cok denk gelmistim hamilelik zamani yapilan ovulasyon testleri koyu cikiyo diye. O yuzden acaba mi diyorumEvet ama bnm birde kısa sürüyor regl iki gün falan ovulosyon testindede biraz silik çıkmasını umuyordum ama bir tık koyu çıktı dun ve bugün daha çok erken bir tık koyu çıkması
Kaç gün bır oluyorsun buarada bıldıgım kadarıyla 3gunden az olan kanamalar regl saylmyor dınen de oyle? Nasıl 2 yaEvet ama bnm birde kısa sürüyor regl iki gün falan ovulosyon testindede biraz silik çıkmasını umuyordum ama bir tık koyu çıktı dun ve bugün daha çok erken bir tık koyu çıkması
O lh artışından da bnm işte bir tık olması acayibime gittiMerhaba canım benim regliden sonraki gün tek çizgi oluyor ikinci çizgi çok çok silik oluyor sonraki günlerde yaval yavaş artıyor çizgi. Neden böyle olur bilemedim
Uyku net belirtilerden canım bende sersemlik var baya basdonmesıyle suanda yataga attm kendmı ıs yapamyrm 2 erkek cocugu evn ustunden gectı toplayamadm dha esıme pasladm o başka bırseym olmasndan korkuyor hastaneye gdelımmdıyor ama bn ıstemyrm kan vermek henüz burda hemen HCG ısterlerAynı gün yumurtlama olmuştu bizimde. Sende yine baya belirti var. Benim çok hafif ara ara sağ kasığıma sızı gibi ağrı geliyor geçiyor hemen. Onun dışında sayılır mı bilmiyorum aşırı uyuyorum. İşten sonra yemek yiyip bayılıyorum resmen sabahları zor kalkıyorum ki normalinde hep az uyuyan biriyimdir. Belirti mi bunlar bilemiyorum
Umarım insaalhSeni umitlendirmekte istemiyorum da burdaki konularda cok denk gelmistim hamilelik zamani yapilan ovulasyon testleri koyu cikiyo diye. O yuzden acaba mi diyorum
LH hormonu her kadının vücudunda değişik seviyelerde bulunabiliyor özellikle hormonal dengesizliği olanlarda koyu çıkması gayet normalEvet biliyorum ama daha biteli iki gün oldu bana biraz enteresan geldi daha silik bkliodum
Canım pozitif benimKızlaaaar günü geçenler var neler oldu neler yaptınız bizi de bilgilendirin gebelik var mı yok mu yoksa yeni tarihleriniz neler @senosderler @amyjegga @duruasya G gardenya21 @bzcxa @Melek9501 @burrrr1331 @Bahar esinti @kendihalince Coocoo @cookiep @halolita @bef45 aalesya @royaal
Evet anlıyorum bende hiç böle olmamıştı hayırlısı bakalimLH hormonu her kadının vücudunda değişik seviyelerde bulunabiliyor özellikle hormonal dengesizliği olanlarda koyu çıkması gayet normal
işten yetişebilirsem gitmek istiyorum umarımm ,Coocoo hadi bugün kan ver de sevinelim hep beraber
Hamilelik testi negatifse şüphe edicek bişey yok bence yanlış yönlendirmek istemem ben bu şekilde düşünüyorum. 30 günde de adet olsan 5 gün kala çıkardı testte.Evet anlıyorum bende hiç böle olmamıştı hayırlısı bakalim
inşallah bu yaşadığımız tüm belirtiler doğrudur ve hamileyizdir.. regli gecikene kadar test yapmayı düşünmüyorum hiç bende. 3 ünde olmam gerekiyor bakalım.. beklemek zorUyku net belirtilerden canım bende sersemlik var baya basdonmesıyle suanda yataga attm kendmı ıs yapamyrm 2 erkek cocugu evn ustunden gectı toplayamadm dha esıme pasladm o başka bırseym olmasndan korkuyor hastaneye gdelımmdıyor ama bn ıstemyrm kan vermek henüz burda hemen HCG ısterler
Ama daha silik duruyor c çizgisinden eşit değiller.Kizlar 30 olana bı bakar mısınız sanki yine koyulasmis