- 19 Nisan 2024
- 1.062
- 1.180
Benim 2 hatta 3 gün yumurtlama gösterdi dün akşam siliklesti.oyle yaparsak tahmini bnmde 15 cikiyorCanım benimde 13 haziran gösteriyor ama bir yerde okudum yumurtlama değil çatlamanin üzerine 14 gün koyun diyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 2 hatta 3 gün yumurtlama gösterdi dün akşam siliklesti.oyle yaparsak tahmini bnmde 15 cikiyorCanım benimde 13 haziran gösteriyor ama bir yerde okudum yumurtlama değil çatlamanin üzerine 14 gün koyun diyorlar
Sozde (sozde diyorum cunku tahmini yumurtlama uzerinden 17 gun gecti) yumurtlama oldugu zamandan beridir siddetli göğüs ve kasik agrilarim hamile oldugumu dusunmuyorum cunku illaki adet olurdum. Yumurtlama sonrasindaki 1 hafta iliskide olmadi. Bi an once adet olmayi bekliyorum.Belirtin var mı canım?
Illaki testte cikardi dunde erken gebelik gebelik yaptim yok yaniSozde (sozde diyorum cunku tahmini yumurtlama uzerinden 17 gun gecti) yumurtlama oldugu zamandan beridir siddetli göğüs ve kasik agrilarim hamile oldugumu dusunmuyorum cunku illaki adet olurdum. Yumurtlama sonrasindaki 1 hafta iliskide olmadi. Bi an once adet olmayi bekliyorum.
erken gebelik testleriyle mi bi denesen acaba daha belirgin çıkar onlardaYa bende ilk gebeliğimi gece öğrenip uyduruk bi testti markasını bile hatırlamıyorum , sabah kana gittim beta 34 tü onda daha belirgindi tabi bariz belliydi
Canım yumurtLama ve catlama aynı ilk sayfalarda yazmıstık bak istersenCanım benimde 13 haziran gösteriyor ama bir yerde okudum yumurtlama değil çatlamanin üzerine 14 gün koyun diyorlar
Aynı şekilde bende bekliyorum bi an önce olsam da bitseSozde (sozde diyorum cunku tahmini yumurtlama uzerinden 17 gun gecti) yumurtlama oldugu zamandan beridir siddetli göğüs ve kasik agrilarim hamile oldugumu dusunmuyorum cunku illaki adet olurdum. Yumurtlama sonrasindaki 1 hafta iliskide olmadi. Bi an once adet olmayi bekliyorum.
Canım bende öyle biliyorum ama adını hatırlamıyorum dün bı doktor dinledim. 2 gün süren yumurtlamalar oluyor 3 gün çatlama oluyor o yüzden adet tarihini hesaplamak için çatlama gününü baz alıyoruz dedi.Canım yumurtLama ve catlama aynı ilk sayfalarda yazmıstık bak istersen
Ay gözden kaçırmışım nerede yazdın dur bulucam.isten yeni geldim kahvemi yaptım size odaklaniyorum suan
Ama senin yine testlerde silik cizgi cikmista bi umut var hamile olabilirsinnn insallah oyledir deeAynı şekilde bende bekliyorum bi an önce olsam da bitse
Valla moral bozmak gibi olmasın canım ama bunların hepsi regl belirtisi de oluyor. Beklemek de zor biliyorumKızlar gögus kahverengi alanın cevresınde beyaz pütürlüklerim bariz aksam dan beri belirgin olmus. Daha da arttı belirtimmmm. damarım da belli bu sabah yne 36.9 uyandım şuan 37.3 ısım okdr sıcagm ji arkadasm kaldı gıtti cok yorulmusum o da dedı hep cok sıcaksın. sürekli başım dönüyor 4 gün kaldı test yapmıcam 2 gundha beklıcem glb ole baslıcam yapmaya eşim dokunamıyor bana okdr sıcagım kı dokunan hasta sanır . Sol yumurtalık sabah poiıt pıt agrıdı hep sabah meme hassasiyetim coktu taş gbydı ya uyandıgımda. Son 4 gunum zor gececek bembeyaz akıntım da geliyor hep
ay bilmiyorum ki canım bakalım cumartesiye kadar olmazsam yaparım yine herhalde artık ama ben geciktiğini düşünüyorumAma senin yine testlerde silik cizgi cikmista bi umut var hamile olabilirsinnn insallah oyledir dee
Benim boyle regl belrtılerom olmaz ki regl belrtm olmaz daha doğrusu meme agrısı gecen ay oldu ama ne ısı bole çıktı ne gogus damarı ne beyaz pütürlet ne de basdonmesı nabzım da 87 90 arası bakalm nasıp artkValla moral bozmak gibi olmasın canım ama bunların hepsi regl belirtisi de oluyor. Beklemek de zor biliyorum
Akintinda devam ediyooo insallah hamilesindir cunku adetten once kuruluk olmaya basliyoKızlar gögus kahverengi alanın cevresınde beyaz pütürlüklerim bariz aksam dan beri belirgin olmus. Daha da arttı belirtimmmm. damarım da belli bu sabah yne 36.9 uyandım şuan 37.3 ısım okdr sıcagm ji arkadasm kaldı gıtti cok yorulmusum o da dedı hep cok sıcaksın. sürekli başım dönüyor 4 gün kaldı test yapmıcam 2 gundha beklıcem glb ole baslıcam yapmaya eşim dokunamıyor bana okdr sıcagım kı dokunan hasta sanır . Sol yumurtalık sabah poiıt pıt agrıdı hep sabah meme hassasiyetim coktu taş gbydı ya uyandıgımda. Son 4 gunum zor gececek bembeyaz akıntım da geliyor hep
Evet hem de Cook geldi bu sabahAkintinda devam ediyooo insallah hamilesindir cunku adetten once kuruluk olmaya basliyo
Yaa. Ben arkadaşım varken giremedim gece hıccc sen naptın canm ılıskın oldumuAy gözden kaçırmışım nerede yazdın dur bulucam.isten yeni geldim kahvemi yaptım size odaklaniyorum suan
Olmadı. Ovulasyon aldım onla takip yapcamKızlaaaar günü geçenler var neler oldu neler yaptınız bizi de bilgilendirin gebelik var mı yok mu yoksa yeni tarihleriniz neler @senosderler @amyjegga @duruasya @gardenya21 @bzcxa @Melek9501 @burrrr1331 Bahar esinti @kendihalince @bluecam @cookiep halolita @bef45 aalesya @royaal