Olsaydı daha belirgün pembe cızgı cıkardı dıye dusundum hoş gerci gecen ay cıktı ama yine adet oldum gecikmeliSanki çizgi var gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsaydı daha belirgün pembe cızgı cıkardı dıye dusundum hoş gerci gecen ay cıktı ama yine adet oldum gecikmeliSanki çizgi var gibi
Silik bir cizgi var gibiKızlar günaydınnn 25 haziran yumurtlamaydı bugun 11. Gün takvime göre adete 4 kaldı galiba bu ayda olmadı
Bence bu normal rahım ıcı gebelıktı ama düştü güzelim bebek gelısımı durmus cunku,ama sanırım bir parça kalmış içerde,yarın gıdersın kontrole kanama alanı falan varmı bozulmus kese varmı doktor bakar artık ne karar verırse oyle yaparsın kuzucum..üzücü bir durum ama kötü bişey olmadı en azından oyle dusunmemız lazım yenı ve saglıkla yenıden ınsallah..üzülememeye calıs..
Az önce kaset test yaptım negatif çıktı. Markası freely gebelik testi güvenli mi sizcehakkınızda hayırlısı olsun inşallah, bence pıhtılaşma sorununuz varsa bi an önce kan verin pozitif çıkıp bi problem yaşamak daha da kötü. eğer negatifse yolunuza devam edersiniz.
daha önce karşılaşmadığım bi durumdu inşallah sağlıkla çatlamıştır çok teşekkür ederimOlur canım çatlamış hayırlı olsun. Ayrıca yumurtlama ve çatlama aynı anlam pik desen daha doğru olur
Bi çizgi gördüm gibi sanki ama erken gebelik testi yapsanız daha net olurdu sankiKızlar günaydınnn 25 haziran yumurtlamaydı bugun 11. Gün takvime göre adete 4 kaldı galiba bu ayda olmadı
Naptın canım ben hala tegli olamadım testim negatif kahve rengi lekelenmem var bu durumu yaştan var mı acaba kızlarBenim takvime göre dün yada bugün olmam gerekiyordu olmadım temmuzun 7 si gece 11 gibi oldum çünkü 7 sine göre dün 8 ine göre bugün olmam gerekiyordu testler negatif bakalım yarın catlamanin 14. Günü bekliyorum bende geç dollenmede olmaz sanırım 14-15. Gün çatladı yumurta
En güvenilir ve güvenilir olmayan gebelik testleri hangileri?
Yoo var gibi çizgi testi tekrarlayın gene yada kan verin ama sanırım varKızlar günaydınnn 25 haziran yumurtlamaydı bugun 11. Gün takvime göre adete 4 kaldı galiba bu ayda olmadı
Merhaba canım bende halen olmadim dün yaptım test negatif lekelenme falanda yok bende maalesef bir iki gün daha bekleyeceğim 8 inde 30 gün oluyor senede bazen 1 kez 30 günü buluyor dongum acaba öylemi diye düşünüyorum bakalımNaptın canım ben hala tegli olamadım testim negatif kahve rengi lekelenmem var bu durumu yaştan var mı acaba kızlar
Çok üzüldüm geçmiş olsun olsun üzülme herşey gelip geçici sabırlı ol moralini bozmamaya çalış hepimiz yaşıyoruz bişeyler görüyoruz okuyoruz yapacak bişeyimiz yokKızlar dış gebelik dediler hastaneye yatışım yapıldı
Ben düşükten önce döngüm 28di sonra 25e düşmüştü ama şuan 26. Gündeyim belki benimkide değişiyordur anlamadım herhangi bi belirtim yok şuan herşey normal vücudumdaMerhaba canım bende halen olmadim dün yaptım test negatif lekelenme falanda yok bende maalesef bir iki gün daha bekleyeceğim 8 inde 30 gün oluyor senede bazen 1 kez 30 günü buluyor dongum acaba öylemi diye düşünüyorum bakalım
Benim için predictor early.kızımı 9 kala öğrendim. Bütün forum öğrendi hala hahahahEn güvenilir ve güvenilir olmayan gebelik testleri hangileri?
Yaa çok üzüldüm canım(kese gözüktümü peki?herhangı bır tupte gozukmedıyse hıcbısey olmaz merak etme ıgne vuruyolar dusuyor sonra.tuplerde hıcbı sorun kalmıyor kucuk oldıgu ıcınKızlar dış gebelik dediler hastaneye yatışım yapıldı
Çok geçmiş olsun. Bunda da bir hayır vardır. İnşallah daha sonrasında sağlıkla bebişinizi kucağınza aldığınızda bu günler gelip geçmiş olacakKızlar dış gebelik dediler hastaneye yatışım yapıldı