- 26 Şubat 2024
- 1.426
- 1.337
Peki istersen guncelleyebilirizsdaak beni listeden silebilirsin canım erken regl oldum sanırım igneden dolayıydı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki istersen guncelleyebilirizsdaak beni listeden silebilirsin canım erken regl oldum sanırım igneden dolayıydı.
Canım sana şey soracaktım klomeni ne zaman kullanmaya başlıyoruz adeti beklememiz gerekiyor değil miKlomen sadece yumurta buyutmez yumurtaların sağlıklı büyümesine de destek olur
Hormonları dengelediğini söylüyorlar. Ama bana çok iyi geldi. Bu ayda böyle denicem yumurtlamaya kadar. Evet soğan suyu da çok çok iyi inşallah fayda görürüz bakalım.Ben bi yerde okumuştum sanırım hayıt otu bazı hormonları yükseltiyormuş diye ama tam emin değilim o yüzden kullanmadım ben direk soğan suyu yapıyorum baya zor geliyor içmesi bana ama yapacak bişey yok Bu aydan ümidim pek yok ama bakalım kararlı planlı gidiyoruz, eşim bile günaşırı alıştı bugün var yarın yok işte kendi planlıyor artık
Canım benim doktorum adetin 3 günü çağırıyordu ve o gün baslıyorduk tedavi ne uygulayacaksa dozunda görede gününü ayarlıyorduCanım sana şey soracaktım klomeni ne zaman kullanmaya başlıyoruz adeti beklememiz gerekiyor değil mi
Evet canım peak kaç gındır böyle çatlamak için ekstra bişey yapma istersen havuc ye yeterli olur zaten yok ekstra bişey yapayım dersen git bi doktoruna boyutlarına bakıp çatlatma iğnesi verir zaten hatta sonra duphaston başlatır belki yerleşmeye yardıımcı olsunEki Görüntüle 3448003
Canım kızlar ovulasyon testime bakar mısınız 17. Gün bugün pik sanırım değil mi. Birde çatlatmak için havuç yemek dışında başka bi öneriniz var mı acaba
Bugün oldu daha canım sabahta ilişki oldu hatta. Diğer günlerin ovulasyon testlerinide atayım şimdi bak. Herhangi bi tedavi düşünmüyoruz şuan sedacım kendiliğinden çatlarsa ne ala biliyorsun kürtajdan sonra denediğimiz ilk ay zaten daha kendi kendime ufaktan başladımEvet canım peak kaç gındır böyle çatlamak için ekstra bişey yapma istersen havuc ye yeterli olur zaten yok ekstra bişey yapayım dersen git bi doktoruna boyutlarına bakıp çatlatma iğnesi verir zaten hatta sonra duphaston başlatır belki yerleşmeye yardıımcı olsun
Doktoruma yazdım bakalım o ne söylicek. Beklicem bi kaç gün canım artık ona göre hareket edicem :)On gün geçmeden birşey kullanmayın ön gün sonra test yapıp doktorunuz ile iletişime geçin
Evet evet söktürücü olarakta kullanılıyor. Ama reçetesiz veriliyor mu bimiyorum. Aslında bir kan versen eğer tarlusal kullanacaksan bile emin olmuş olursun
Ben hayıt macunu yemiştim bi ara lh hormonumu çok yükseltmişti ve erkenden adet olmuştum bidahada kullanmadım hayıt kullanırken çok dikkatli olmanızı öneririmHormonları dengelediğini söylüyorlar. Ama bana çok iyi geldi. Bu ayda böyle denicem yumurtlamaya kadar. Evet soğan suyu da çok çok iyi inşallah fayda görürüz bakalım.
%110 demiş daha tam peak değil gibi öğlen ve akşam yapabilirsem tekrar yap canım bugün gün içinde peak olur kesin iyi yapmışsın akısına bırak birazBugün oldu daha canım sabahta ilişki oldu hatta. Diğer günlerin ovulasyon testlerinide atayım şimdi bak. Herhangi bi tedavi düşünmüyoruz şuan sedacım kendiliğinden çatlarsa ne ala biliyorsun kürtajdan sonra denediğimiz ilk ay zaten daha kendi kendime ufaktan başladım
ovulasyon ne zaman hepsi karıştı bende. mart ayında kürtaj oldum sonra 12 nisanda 1. regl, 12 mayısta 2. reglimi oldum. Haziranda 16 sında oldum.Ovulasyon geçti sanırı yanı yumurtlama gününüz geçti mi test yaptınız mı peak gördünüz mü
benim günlerimde şaştı. mart ayında kürtaj oldum ilk regl 12 nisan, 2. 12 mayıs, 3. 16 haziran. Isı artışı olduğu gün sağ kasığımda ağrılar oldu yumurtlamadan şüphelendim ertesi gün düştü. Yumurtlama akıntısı olmadı kürtaj olduğum gebeliğimde de hiç akıntı görmedim. Ola ki gebelik oldu ısı sabit mi kalıyor nasıl oluyor?Merhaba canım tam yerine geldin vücut ısısı yumurtlama günü düşüş gösterir sonra tekrar çıkar senin aşamalı çıkmış tekrar düşmüş iki gündür fakat henüz yükselmemiş tekrar yükselirse çatlama olmuş demektir akıntı vesaire oldu mu. Nadiren de olsa aşama aşama yükselip pik yapabilir ama daha sonrasında düşmemesi lazım
O zaman ben sana şöyle bi açıklama yapayın sen kendine uyarla sabah uyanır uyanmaz vajinal yada agızdan yapılan ateş ölçümü baz alınır adet döngüsünden yumurtlama gününe kadar hafif artıslae seyredilir bi kaç günlük yüksek seyirden sonra iki gün içinde yumurtlama gerçekleşir yumurtlama gerçekleştiğinde biraz düşüş olur sonra tekrar yükselmeye başlar eğer döllenme olduysa yüksek seyretmeye devam eder uygulamada kapak çizgisi belirlenir uygulama kendi belirler ortalama alır yanı bu cızginin üstüde olur hep rahime yerleşme sırasında hafıf bir düşüş olur sonra yine yüksek seyreder eğer döllenme olmadıysa yüksek seyreden sıcaklık regl başlamadan bir veya iki gün önce düşüş yaşar ve regl boyunca düşük seyrederovulasyon ne zaman hepsi karıştı bende. mart ayında kürtaj oldum sonra 12 nisanda 1. regl, 12 mayısta 2. reglimi oldum. Haziranda 16 sında oldum.
Ben de hayit a basladim bakalim güzel haberlerleHormonları dengelediğini söylüyorlar. Ama bana çok iyi geldi. Bu ayda böyle denicem yumurtlamaya kadar. Evet soğan suyu da çok çok iyi inşallah fayda görürüz bakalım.
Benim döngüm 34-35 güne çıktı o yüzden kullanıcam normale dönsün diye daha önce de kullandım çok faydasını gördüm 28 güne inmişti reglim teşekkür ederim yine deBen hayıt macunu yemiştim bi ara lh hormonumu çok yükseltmişti ve erkenden adet olmuştum bidahada kullanmadım hayıt kullanırken çok dikkatli olmanızı öneririm
çok teşekkür ederim ayrıntılı olarak anlatmışsın bu ayda olmazsa artık önümüzdeki aylara bakıcazO zaman ben sana şöyle bi açıklama yapayın sen kendine uyarla sabah uyanır uyanmaz vajinal yada agızdan yapılan ateş ölçümü baz alınır adet döngüsünden yumurtlama gününe kadar hafif artıslae seyredilir bi kaç günlük yüksek seyirden sonra iki gün içinde yumurtlama gerçekleşir yumurtlama gerçekleştiğinde biraz düşüş olur sonra tekrar yükselmeye başlar eğer döllenme olduysa yüksek seyretmeye devam eder uygulamada kapak çizgisi belirlenir uygulama kendi belirler ortalama alır yanı bu cızginin üstüde olur hep rahime yerleşme sırasında hafıf bir düşüş olur sonra yine yüksek seyreder eğer döllenme olmadıysa yüksek seyreden sıcaklık regl başlamadan bir veya iki gün önce düşüş yaşar ve regl boyunca düşük seyreder
Aabah ilk idrar olmasın yapmadan iki saat önce sıvı almını kesin yeterMerhabalar, ovulasyon testi sabah ya da belli bir saat araliginda olmak mi zorunda? Ben hep aksam 6 dan sonra isten gelince yapiyorum