İnşallah canım. Ovulasyon kullanmayıp akışınamı bıraksak acaba sanki oda insanı tedirgin ediyorBenim de öyle olacak muhtemelen aynen bende gidiyorum kesin geldi diyip bakmaya. Olsun önümüzdeki döngüde olacak inşallah moral bozmayalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım. Ovulasyon kullanmayıp akışınamı bıraksak acaba sanki oda insanı tedirgin ediyorBenim de öyle olacak muhtemelen aynen bende gidiyorum kesin geldi diyip bakmaya. Olsun önümüzdeki döngüde olacak inşallah moral bozmayalım
Herkese selam
Benim 19 Haziran beklenen adet tarihimdi
18-19 lekelenme 20 si itibarıyla regl oldum 19u da baslangic tarihi olarak belirledim uygulamalarda da .
23 haziranda reglim bitti
24 haziran itibarıyla ilk defa ovulasyon testi kullanmaya başladım
Bu ara pik olması gerekiyormuş yine uygulamaya göre
Sanırım daha pik olmadı
İlk defa kullandigim icin yardımınıza ihtiyacım var
Acaba 20 haziran olarak mı belirlemeliydim .
Biraz kafam karıştı
Canım merhaba yeni gördüm yorumunu bu ay bende ilk defa övülasyon testi yaptım . İlk tecrübem oldu benim de.Hayır Pkom yok sıvı alımına dikkat ettim uyandıktan sonraki degil 2 saat bekleyip 2. İdrarla yaptım
Acaba gün ortasında yeniden ki değerlendirsem ya da daha olmadı mı
Çünkü pik beklenen günler dün bugün yarın şeklinde …
Ben yapıcam canım bu ayda çünkü çok aksilik yaşadım. Bu ay kesinleştirmek istiyorum 15 gibi başlıcam ovü ye ve ilişkiye ama tabi stres yapıyor mu yapıyorİnşallah canım. Ovulasyon kullanmayıp akışınamı bıraksak acaba sanki oda insanı tedirgin ediyor
O ceza yedi canım polemik olmuş bi konu da 5 temmuza kadar cezalıKartanesi vardı ya naptıki etiketleyemedim tam adını unuttum
Canım merhaba yeni gördüm yorumunu bu ay bende ilk defa övülasyon testi yaptım . İlk tecrübem oldu benim de.
Bildiğim kadarıyla doktorlar lekenlemeyi reglnin başlangıcı olarak görmüyorlar. Ne zaman sökülürse tamamen kan gelirse onu 1. Günü sayın diyorlar.
Yani senin 20 si regl günün. Yarın 14. Gün oluyor ama her kadın 14. Gün yumurtlamıyor. Bende öyle sanıyordum ama ben tam 20. Gün yumurtladım.
1 Haziran regl
19. Haziran koyulaşmaya başladı
20 Haziran pik oldu.
21 inde se silikleşti.
Yani sen yapmaya devam et ben sabah akşam öğlen yapıyordum biraz kafayı kırdım bu konuda ama ilk defa yaptığım için kaçırmak istemedim. Bak benimkini koyuyırum buraya
14 Haziran 14. Gün oluyor tamamen silikti.
Bu arada döngün ne kadar sürüyor.
Aynen iki ay ilk denemede kullandım baktım yumurtlama oluyor yani pco falan yok bende neden olmuyor eşime diyordum sende bi sıkıntı var kesin takibi yapmadığım ay oldu sandalyeden düştüğüm ay dokuz saat temizlik yaptığım ay burda kilit kelime takılmadığımız ay bizi bulacakİnşallah canım. Ovulasyon kullanmayıp akışınamı bıraksak acaba sanki oda insanı tedirgin ediyor
Ne demek bende buradaki arkadaşlar sayesinde öğrendim onlarda sağolsunlar bilgilendirdi hep beniÇok teşekkür ederim içimi rahatlattın
Tek tek hesaplayıp ilgilendin
Doğum kontrol hapı kullanıyordum öncesinde o nedenle uzun süredir gününde oldum bıraktıktan sonra 28-30 gün arası sürüyor döngüm
Hep düzenli olmuşumdur.
Sadece hapı bıraktıgım dönem bi şaştı
Onun dışında ovulasyonla ilk defa tanışınca aa neler oluyor dedim
Denememizin 3. Ayı ilk defa bu ay test ve duzenli ilişki deniyoruz tabu bu hafta biraz kaçtı düzen neyseki daha piki bekliyorum bir şey kaçırmadık umarim
Sanırım yarın olacak pik tüm bu hesapları yeni anladımNe demek bende buradaki arkadaşlar sayesinde öğrendim onlarda sağolsunlar bilgilendirdi hep beni
28,30 u arasıysa döngün mesela -14 yapman lazım son adet tarihinden.
Yani 20si regl başlangıcı, döngün 30 gün sürüyorsa ortalama 30-14=16. Gün yumurtlama günün oluyor. Yarın 14. Günün yumurtlamanın sen bence değerlendirmeye başlamadıysan bugünden itibaren başla değerlendirmeye çünkü yumurtlama öncesi 5 gün önemli yumurtlama günü ve sonrası da önemli bu hafta değerlendirin mutlaka
Bende yeni çözdüm valla testi yapmaya devam et gün gün koyulaşma gördüğün zaman da günde 2 kere yapabilirsen pik i kaçırmamak içinSanırım yarın olacak pik tüm bu hesapları yeni anladım
Değerlendirelim
Canım herkesin uygulamada gözüken zamanda pik olmuyor zaten ovülasyon testinin amacı da doğru piki bulmak. Mesela benim döndüm uzun genelde 19-20.gün pik oluyor ama geçen ay 18de oldu bu ay 21de oldu döngüden döngüye bile değişiyor stres yapma görürsün piki her gün test yapmaya devam et. kafan karışırsa yine sorarsın burdan.Biraz geride kaldım acaba fikir verebilen olur mu
Canım kaçtı önceki değerin?Kızlar değer biraz düşük gibi geldi 584 ne diyorsunuz kimswyi etiketleyemedim ya
1 temmuzda 426 ydıCanım kaçtı önceki değerin?
Bildiğim kadarıyla 2 kat artması şart değil en az %60 artmalı demişti bana doktorum. O şekilde hesaplayınca da bi tık az artmış gibi ama yanlış bişey söyleyip seni strese sürüklemek istemiyorum, belki normaldir, doktorunla görüştün mü?1 temmuzda 426 ydı
Doktoruma yazdım görmedi anca yarına görür sanırım. %40 gibi bi artış bencede azBildiğim kadarıyla 2 kat artması şart değil en az %60 artmalı demişti bana doktorum. O şekilde hesaplayınca da bi tık az artmış gibi ama yanlış bişey söyleyip seni strese sürüklemek istemiyorum, belki normaldir, doktorunla görüştün mü?
İyiyim kontrol gününü bekliyoruz bakalım senden naber nasılsınsdaak canım naptın nasıl gidiyor
Hamd olsun canım iyiyiz bizde ne zaman kontrol kalp atışına mı gidicektinİyiyim kontrol gününü bekliyoruz bakalım senden naber nasılsın