- 18 Temmuz 2023
- 376
- 709
- 37
Offf geçmiyor ki zaman durdu sankii.. Belirti melirti hiçbir şey yok, olduysa da ben bilmiyorum valla..bende ya 29-30 u gibi bat 4-5 gün kaldı aynı zamanlarrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Offf geçmiyor ki zaman durdu sankii.. Belirti melirti hiçbir şey yok, olduysa da ben bilmiyorum valla..bende ya 29-30 u gibi bat 4-5 gün kaldı aynı zamanlarrr
Ayyy bir müjde dahaaaaa hayırlı olsun canım benimKızlar hamile miyim sizce
Ayy hayırlı olsun. Bu topic herkese uğurlu geldiKızlar hamile miyim sizce
Olabilir canim test yaptin mi reglim gecikti diye anladim bugun adetimin 2.gunu takvime gore dedigin icin, test mi yapsan?Hayırlı olsun canım bu arada hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun benim 11 gün önce bir ilişkim oldu birde 8 gün önce takvime göre bugün adetimin 2. Günü adetimden 6 gün önce pembe kahve jelimsi akıntı lekelenmem oldu o günden beride hala ara ara geliyor bu ğeliyor bi gelmiyor senin gibi geliyor benimkide mi yerleşme acaba
Bu ne demek asko o bellı oldu mu anelik izni mi diyorsunuz?Görünür belki kese baya katlar beta hcg :) Kamu da çalışanlara rapor süreleri 1 yıla uzatılacakmış inşallah yetişirim Şubata kadar gelse
Bence erken gebelikle aynıdır ya 10 sn diye düşünüyorumkızlar bu strip teste kaç saniye batırmak lazım ya aklım karıştı
Hayırlı olsun balımKizlar selam halolita @duskapani @Pamlok @Dileekkg sdaak @ecutos ve daha etikletyemediklerim
Kadin dogumdaki kadin bana rahim duvarin kalinlasmis bakalim dedi, sonra meme icin ultrasona gittim ordaki doktor da bakti bi olusum var rahim dubarin cok kalinlasmis ama daha cok cok yeni duruyor dedi
Kan testim bu sekilde cikti cok dusuk, ne diyosunuz daha yiksek bekleyebilirdim gerekiyo muydu sizce daha yuksek olmasi yoksa cok yeni diye mi
10 saniye tutuyordum ben canımkızlar bu strip teste kaç saniye batırmak lazım ya aklım karıştı
4 gün öncesine göre normal. Keseyi bence bir sonraki kontrolde görürsün gibi geliyor. Sıkma canınıKızlar hatırlarmısınız bilmem 4 gün önce 159 beta ile öğrenmiştim bugün verdim ve sonuç 1750 ama bu betayla hala kese görünmedi çok moralim bozuldu
Karından görünmez ki bu betaylaKızlar hatırlarmısınız bilmem 4 gün önce 159 beta ile öğrenmiştim bugün verdim ve sonuç 1750 ama bu betayla hala kese görünmedi çok moralim bozuldu
Karindanmi bakıldı? Vajinal görünür 1750 ileKızlar hatırlarmısınız bilmem 4 gün önce 159 beta ile öğrenmiştim bugün verdim ve sonuç 1750 ama bu betayla hala kese görünmedi çok moralim bozuldu
O zaman vardııırr takma kafana adet günün bile gelmemiş zaten yaptır bakalım yarın bidaha kan testi iki katına çıkar inşallahGecikmedi daha canim iki gun once biraz bi de bu sabah biraz yerlesme kanamasi gibi birkac sey gordum pedde, 13.gunu yumurtlamada pik gormemin ustunden, uygulamalar 29u gosteriyor reglimi
Aynen bdv'ye bir konu açmaya gör linç tayfa direk ellerinde sopalarla bekliyorlar vurun abalıya misali ama ağzının payını verdimAy inanmıyorum baktım da konuna canım. Doğmamış çocuğuna bile neler demişler bu insanlar ne kadar acımasız ya. Sinirim zıpladı
İnşallah canım ya yarın kendi doktorum çağırdı inşallah o görür4 gün öncesine göre normal. Keseyi bence bir sonraki kontrolde görürsün gibi geliyor. Sıkma canını
Vajinal baktı canım yaKarından görünmez ki bu betayla
Vajınal baktı canımKarindanmi bakıldı? Vajinal görünür 1750 ile