- 10 Aralık 2021
- 1.909
- 1.739
Benim 1 temmuz gibi olurum. 28-35 arası gidiyor 2 aydır. Karın ağrısı sadece var karnım sertlik var. Ama gögüslerde sertlik yok. Olmadı gibi ama allah bilir. Sen nasılsınkızlar kimlerin batıı yaklaşıyoorrr ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 1 temmuz gibi olurum. 28-35 arası gidiyor 2 aydır. Karın ağrısı sadece var karnım sertlik var. Ama gögüslerde sertlik yok. Olmadı gibi ama allah bilir. Sen nasılsınkızlar kimlerin batıı yaklaşıyoorrr ?
Benim bugun,2 kez erken gebelik testi yaptım silik 2.cozgi cikti.bakalim gorucez bu akşama anlaşılır.ben öğlene doğru oluyorum regl hep.bu arada bulantilarim da basladikızlar kimlerin batıı yaklaşıyoorrr ?
Ay hala olmdıysannn hadi inşallahBenim yumurtlamaya göre bugün olmam lazım, normalde 22 hazirandı ama yumurtlamayla 25e attı
kan vermiş miydin ya anımsayamadımmBenim bugun,2 kez erken gebelik testi yaptım silik 2.cozgi cikti.bakalim gorucez bu akşama anlaşılır.ben öğlene doğru oluyorum regl hep.bu arada bulantilarim da basladi
Benim 1 temmuz gibi olurum. 28-35 arası gidiyor 2 aydır. Karın ağrısı sadece var karnım sertlik var. Ama gögüslerde sertlik yok. Olmadı gibi ama allah bilir. Sen nasılsın
Hatir kan vermedim3 gün arayla erken gebelik testi yaptım.hacdayiz cumartesi ubsallah donuyoruz o zamana kadar regl olmazsam artık kanda bastırmaya giderim 4 temmuz a randevu aldimkan vermiş miydin ya anımsayamadımm
ya ben martta kürtaj geçirdim , kürtajdan sonra ilk regl 24 , sonra 32. gün sonra 30. gün diye 3 kez regl oldum , şimdi batımı 30 gün diye hesapladım yine , ama yumurtalamadan 14 gün sonrası 28 veya 29. gün oluyor aslında , eskidende 28 de bir dönerdim , şimdide 29 veya 30 haziran gibi batım , çok karmaşık anlattım
kürtajdan sonra ferritinim 8-9 lara düştüğü için o zamandan beri hep yorgun ve halsizim gerçide , bu aralar psikolojikte olabilir
Allah kabul etsin , 2 harika heyecan inşAllah , silikse vardır , bende ilk gebeliğimi silik ile öğrendim betam 34 tü dahaHatir kan vermedim3 gün arayla erken gebelik testi yaptım.hacdayiz cumartesi ubsallah donuyoruz o zamana kadar regl olmazsam artık kanda bastırmaya giderim 4 temmuz a randevu aldim
Valla benim de gögüs lerde sertlik olmadı biraz buyuduler sanki ve uçlar aman yarabbi dokunamıylrum çamasır bile acıtıyprBenim 1 temmuz gibi olurum. 28-35 arası gidiyor 2 aydır. Karın ağrısı sadece var karnım sertlik var. Ama gögüslerde sertlik yok. Olmadı gibi ama allah bilir. Sen nasılsın
ilk gebeliğimde benimde öyleydi , çevremde , insanlar mide bulantısından muzdaripti , ben gögüs ucu acımdan sınırsın ucu pense ile sıkılmış moraramış acıyor gibi bi acıydı vallaValla benim de gögüs lerde sertlik olmadı biraz buyuduler sanki ve uçlar aman yarabbi dokunamıylrum çamasır bile acıtıypr
Planlımıydı süprizmi. Ayy hac bebeği nasibe bakHatir kan vermedim3 gün arayla erken gebelik testi yaptım.hacdayiz cumartesi ubsallah donuyoruz o zamana kadar regl olmazsam artık kanda bastırmaya giderim 4 temmuz a randevu aldim
Ben ben ben pazar görünüyorkızlar kimlerin batıı yaklaşıyoorrr ?
Merhaba aynı süreci aynı tarihlerde birlikte yaşamışız geçmiş olsun benim yumurtlama 21i gösteriyordu bakalım bekliyoruz zamanın geçmesinikan vermiş miydin ya anımsayamadımm
ya ben martta kürtaj geçirdim , kürtajdan sonra ilk regl 24 , sonra 32. gün sonra 30. gün diye 3 kez regl oldum , şimdi batımı 30 gün diye hesapladım yine , ama yumurtalamadan 14 gün sonrası 28 veya 29. gün oluyor aslında , eskidende 28 de bir dönerdim , şimdide 29 veya 30 haziran gibi batım , çok karmaşık anlattım
kürtajdan sonra ferritinim 8-9 lara düştüğü için o zamandan beri hep yorgun ve halsizim gerçide , bu aralar psikolojikte olabilir
benimde 4-5 gün var bata bakalım bende beklemedeyimm , sizlere de çok geçmiş olsunMerhaba aynı süreci aynı tarihlerde birlikte yaşamışız geçmiş olsun benim yumurtlama 21i gösteriyordu bakalım bekliyoruz zamanın geçmesini
bende ya 29-30 u gibi bat 4-5 gün kaldı aynı zamanlarrrBen ben ben pazar görünüyor
SENİN SONUÇTA HASSASLIK VAR BENİM HİÇ YOK.Valla benim de gögüs lerde sertlik olmadı biraz buyuduler sanki ve uçlar aman yarabbi dokunamıylrum çamasır bile acıtıypr
Benimde 10 gün var inşallah güzel sonuçlarımız gelirbenimde 4-5 gün var bata bakalım bende beklemedeyimm , sizlere de çok geçmiş olsun
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN. BUNDAN SONRA SAĞLIKLA GELSİN HEPİMİZİN. BENİMDE 28 GÜNDE OLURDUM. 2 AYDIR ŞAŞTI.kan vermiş miydin ya anımsayamadımm
solgarın gentle iron kullandım , dr birazda doğal demir almaya çalış gibi konuştuÇOK GEÇMİŞ OLSUN. BUNDAN SONRA SAĞLIKLA GELSİN HEPİMİZİN. BENİMDE 28 GÜNDE OLURDUM. 2 AYDIR ŞAŞTI.
AMA DEMİRİNİ YÜKSELTMEN LAZIM DEMİR İLACI ALIYORMUSUN?
SICAKLARDAN HERKESDE YORGUNLUK VAR. BOL SU İÇ BİRAZ HAREKET ET. GÜZEL HABERLERLE İNŞALLAH BU HAFTA O ZAMAN :)