elimde olmuyor bazenRahat ol olur inşallah. Yeni evlisin tadını da çıkar bu arada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
elimde olmuyor bazenRahat ol olur inşallah. Yeni evlisin tadını da çıkar bu arada
Ben dün verdim alan hemşire çok heyecanlısın ben buna acil notu düşüyorum dedi 1,30 saat sonra çıktı ama özelde normal de de 2/3 saatte vıkıyorkizlar dun saglik ocagina hamilelik dusunuyorum tum tetkikler yapilabilir mi demistim hamilelikle ilgili, herseyi yapip betayi yapmamis
Simdi kadin doguma geldim ondan rica edicem, ozel hastanede sonuc ne kadar surede cikiyor?
ay hadi ya baya varmis. Ben de yaptiriyim mecbur. Peki muayenede dun doktor alttan muayene yapti mi canim sana? Bana oyle bakicak buyik ihtimal de bi olusum gorur mu acaba varsa tabi emin olamadimBen dün verdim alan hemşire çok heyecanlısın ben buna acil notu düşüyorum dedi 1,30 saat sonra çıktı ama özelde normal de de 2/3 saatte vıkıyor
Yok ben testinin fotosunu atmıstım zaten doktoruma bana terfi ettin artık sedyeye uzan karından bakaşım dediay hadi ya baya varmis. Ben de yaptiriyim mecbur. Peki muayenede dun doktor alttan muayene yapti mi canim sana? Bana oyle bakicak buyik ihtimal de bi olusum gorur mu acaba varsa tabi emin olamadim
hahahahah ay bakalim bi sorun oluyo mu ki acaba alttan bakmanin sanmam ama ilk ultrasonda bana alttan bakiyim gorebilmek icin demisti daha once, valla heyecanla bekliyorum umarim mutlu cikarim burdanYok ben testinin fotosunu atmıstım zaten doktoruma bana terfi ettin artık sedyeye uzan karından bakaşım dedi
Bizim orda 45 dk-1 saate çıkıyorkizlar dun saglik ocagina hamilelik dusunuyorum tum tetkikler yapilabilir mi demistim hamilelikle ilgili, herseyi yapip betayi yapmamis
Simdi kadin doguma geldim ondan rica edicem, ozel hastanede sonuc ne kadar surede cikiyor?
İnşallah güzel haberler alırsın canım. Bizede haber verKizlar kadin dogum doktoru karindan bakti, tuplerde rahimde bir sikinti yok kist vs. yok. Rahim duvari kalinlasmis. Bir beta bakalim dedi. Kan vericem bakalim onu bekliyorum. Dualarinizi ihtimal etmeyin olur muu
Cok tesekkur ederiiim hemen vericem bi veriyim ciksinİnşallah güzel haberler alırsın canım. Bizede haber ver
İnşallah güzel haberler alırsın canımmKizlar kadin dogum doktoru karindan bakti, tuplerde rahimde bir sikinti yok kist vs. yok. Rahim duvari kalinlasmis. Bir beta bakalim dedi. Kan vericem bakalim onu bekliyorum. Dualarinizi ihtimal etmeyin olur muu
Canım benim dün 1 saat sonra çıktıkizlar dun saglik ocagina hamilelik dusunuyorum tum tetkikler yapilabilir mi demistim hamilelikle ilgili, herseyi yapip betayi yapmamis
45 dk-1 saat içinde çıkıyoorkizlar dun saglik ocagina hamilelik dusunuyorum tum tetkikler yapilabilir mi demistim hamilelikle ilgili, herseyi yapip betayi yapmamis
Tüm dualarımız seninleKizlar kadin dogum doktoru karindan bakti, tuplerde rahimde bir sikinti yok kist vs. yok. Rahim duvari kalinlasmis. Bir beta bakalim dedi. Kan vericem bakalim onu bekliyorum. Dualarinizi ihtimal etmeyin olur muu
Hadi inşallah güzel haberler alalımKizlar kadin dogum doktoru karindan bakti, tuplerde rahimde bir sikinti yok kist vs. yok. Rahim duvari kalinlasmis. Bir beta bakalim dedi. Kan vericem bakalim onu bekliyorum. Dualarinizi ihtimal etmeyin olur muu
bize güzel haberler getirrr :)Kizlar kadin dogum doktoru karindan bakti, tuplerde rahimde bir sikinti yok kist vs. yok. Rahim duvari kalinlasmis. Bir beta bakalim dedi. Kan vericem bakalim onu bekliyorum. Dualarinizi ihtimal etmeyin olur muu
Benim yumurtlamaya göre bugün olmam lazım, normalde 22 hazirandı ama yumurtlamayla 25e attıkızlar kimlerin batıı yaklaşıyoorrr ?
Ayy çok heyecanlıııı Güzel haberlerini bekliyorum kuzuuumKizlar kadin dogum doktoru karindan bakti, tuplerde rahimde bir sikinti yok kist vs. yok. Rahim duvari kalinlasmis. Bir beta bakalim dedi. Kan vericem bakalim onu bekliyorum. Dualarinizi ihtimal etmeyin olur muu