- 19 Nisan 2024
- 1.059
- 1.180
Canimm bugün ve yarını değerlendirkızlar ovülasyon takip yapıyorum da bugün böyle gördüm LH , yani gebelik için bugünü mü yoksa yarını mı değerlendiriyoruz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canimm bugün ve yarını değerlendirkızlar ovülasyon takip yapıyorum da bugün böyle gördüm LH , yani gebelik için bugünü mü yoksa yarını mı değerlendiriyoruz ?
Teşekkür ederim canım hepimiz için inşallah nasılsın nasıl gidiyor hamilelikHoşgeldin canım hakkında hayırlısı olsun inşallah, kısa zamanda herşey istediğin gibi olsun
Tabi canım o benim sartlarima göre konuştu zaten.yoksa aksi bir durumda takipli gitmeyi oda belirtti ama senin için gerekmez stres yuklenirsin dedi.Çok doğru söylemiş canım ama pcoslar tabii ki de bence yapmalı ovülasyon testi
Bu çizgi göründükten kaç saat sonra çatlama oluyor ?Canimm bugün ve yarını değerlendir
Çok sevindim herşeyin yolunda olmasına canımCanım kizlar şimdi geldim doktordan.rahim temiz dedi sağda 3 yumurta solda 3 yumurta var dedi henüz çatlama vs buyuklukte değil dedi. Büyüklüklerini sordum söylemedi. Soylemicem senin bilmen gerekmiyor dedi sağlıklı cinsel hayatı olanın bunu bilmesine gerek yok dedi.ha önceden hamile kalmasan bunlari bilmek isteyebilirsin doktorundan da isteyebilirsin dedi.bunlari bilmek seni strese sokuyor ve stres butun hormonlari etkiliyor dedi.Testleri bırakıyorsun haftada 3 maks.4 ilişkiye giriyorsun bir şekilde denk geliyor dedi.sal kendini biraz dedi Eylüle kadar akışına bırak olmadimi birsuru tedavi var onları yaparım de kendine dedi.testmis patlama çatlama stresten ne kaliteli yumurta nede dollense bile tutunmuyor o stresle dedi.Herseyi bilmeyin dedivitamin verdi yumurta kalitesi icin eşim ve bana.Anlicaniz yedim azarı geldimdoktorumu seviyorumrahim adet olmaya hazırlanıyor dedi birde muhtemelen kalinlasmaya istinaden dedi
Yok canım ne baş şişirmesi hepimiz burda paylaşım yapıyoruz. Ben yine göremedimBi de kaset test yapayım dedim 5/10 dk arası görüntüsü, hakkınızı helal edin başınızı şişiriyorum
Bugün yarın bütün haftakızlar ovülasyon takip yapıyorum da bugün böyle gördüm LH , yani gebelik için bugünü mü yoksa yarını mı değerlendiriyoruz ?
Uzayan yumurta akına benzer akıntın var mı? Test silikleştikten sonra çatlamış anlamına geliyor 2 Saat sonra yine yapabilirsin testBu çizgi göründükten kaç saat sonra çatlama oluyor ?
Yoksa çatlama olmuş mu demek bu
İnsallah canım mutlaka guzel haberını beklıuorum bak olursa kocaman etıketle benıKalbimdekileri okudun resmen. Bende bu ay o kürü yapmayı düşünüyordum onunla sonuç alan çok kişi var gerçekten. Galiba bu bir işaret o kürü yapmam için çünkü bugün çok düşündüm yapsam mı yapmasam mı diye. Sende böyle söyleyince yapıcam karar verdim. Sağol canımtavsiyen için. İnşallah benimde sonucum seninki gibi olur
Evet akıntı dün oldu , dün çizgi bu kadar net değildi bugün net göründü.Uzayan yumurta akına benzer akıntın var mı? Test silikleştikten sonra çatlamış anlamına geliyor 2 Saat sonra yine yapabilirsin test
Var resmen silikBi de kaset test yapayım dedim 5/10 dk arası görüntüsü, hakkınızı helal edin başınızı şişiriyorum
Yok çatlama olmamış canım şuan pik yarın tekrar yap siliklesirse çatlama olmuş oluyor.bazen 2 gün pik gösterebilir deneyebildigin kadar dene şansın çoğalır.Bu çizgi göründükten kaç saat sonra çatlama oluyor ?
Yoksa çatlama olmuş mu demek bu
Gölge görür gibiyim ama tam emin olamadım. Kaset test olduğu için diğerine göre çok silik olması normal. Ay keşke kan versenBi de kaset test yapayım dedim 5/10 dk arası görüntüsü, hakkınızı helal edin başınızı şişiriyorum
Şimdilik iyi sadece uyku ve yorgunluk yaşıyorum gecikmenin 12. Günü ve 6. Haftadayım canımTeşekkür ederim canım hepimiz için inşallah nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
Pazartesine kadar olmazsam sabahın köründe hastanedeyim :)))Gölge görür gibiyim ama tam emin olamadım. Kaset test olduğu için diğerine göre çok silik olması normal. Ay keşke kan versen
ya doktorunuz ne kadar guzel seyler soylemis ve ne kadar dogru seyler. Benim esim de bana akisina biraksan zaten yapiyoruz istedigimiz gibi stres yapmadan bizi aa yapiyoduk oldu desek niye takip ediyosun yumurtlamani vs. dedi. ama iste elimde degil ki.Aynen canım sağlığımız yerinde olsun gerisi bı şekilde olacak hayırlısıyla. Sıfırlandım açıkçası şuan.yeniden bu sefer daha güzel inşallah.biraz gırgır yapıyorum burada da ama inan çok iyi geliyor.ekstra bugün doktorumda söylemleriyle daha motive ve daha inançlı yola dewam.olacak olan olur olmayacaksa da hakkımızda hayırlısı budur.
Merakla bekliyorum sonucunuPazartesine kadar olmazsam sabahın köründe hastanedeyim :)))
Bu bana umut oldudün 9.gün negatif çıktı 11.günden umutluyum artıkBen 9. Gun yaptim negatif cikti 11. Gün de silik çizgi cikti