- 14 Haziran 2023
- 6.369
- 5.167
- 23
Evet canım sağol foşur foşur uyandım güneCanım senin kimyasal mı oldu ya çok üzüldüm geçmiş olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım sağol foşur foşur uyandım güneCanım senin kimyasal mı oldu ya çok üzüldüm geçmiş olsun
Dimi bende en olmadık zamanlarda temizlik yaparımEv işi benden önemli değil ya Ama gerçekten ne zaman böyle olsa temizlik yapıyoruz
Ben görmedim normal ağrı zannettim kusura bakma canım dinlen bol bolEvet canım sağol foşur foşur uyandım güne
Önemli değil canım dinleniyorumBen görmedim normal ağrı zannettim kusura bakma canım dinlen bol bol
Ben de 2 tane gördüm canım yan yana garip duruyor sankiYa ben de iki tane görüyorum acaba hatalı mı
Canım sabah yataktan kalkmadan ölçmen lazım o kadar işin üstüne tabi ki yüksek çıkarFreshmommy Ateşimi ölçtüm şimdi 37.1 çıktı
ÇaktırmasanaCanım sabah yataktan kalkmadan ölçmen lazım o kadar işin üstüne tabi ki yüksek çıkar
Hahahahhs tamam tamam hamile olabilir msin acaba oha çok yüksek jakajshhssÇaktırmasana
Hahahahhs tamam tamam hamile olabilir msin acaba oha çok yüksek jakajshhss
Maşallah canım inşallah hep böyle devam ederFreshmommy Ateşimi ölçtüm şimdi 37.1 çıktı
Ben hayıt sirkesi içtim canım yaptirdigim kadın hamile kaldigin an bırak demişti bana.icilir sonuçta adet donemide rahim hamilelik için hazırlanıyor.Canım hayıt otu regl dönemi içiliyor mi acaba gecikmenin 2gunundeyim
Ahhh canım gözden kaçırdım herhalde ben göremedim.Gecmis olsun canimmmbizde sağlıklı gebelikler elde edicez inşallah gecicek bu günler bozma moralini tamam mıEvet canım sağol foşur foşur uyandım güne
Canım benim çok üzüldüm İnşallah bir sonrakinde sımsıkı tutunur birkaç kere kimyasal yaşayanlarda kromozom araştırması falan yapılıyormuş acaba bunun bir sınırı var mı yani neye göre ne zaman yapıyorlar çünkü benim de malum kızımdan önce ve geçen ay oldu merak ediyorum açıkçası ben deNormal regl olduğumda hiççç ağrım olmaz karnım bile ağrımaz ama böyle kimyasal olduğunda ağrıdan kıvranıyorum sanki sol yumurtalığımdan bir şey koparılıyormuş gibi oluyor. Sıcak su torbasınıda deniyim ben belki faydası olur
Canım bu prodoctor glb predictor mu ben pencereyi gördüm sakn yanls anlama beni beyaz pencere oyuzden saglı soglu koyuluk var tekrarlasanaKızlar kalbim duracak bi bakar mısınız
Geciktim 1/2 gün , bu sabah prediktör yaptım
5 dakika da böyle oldu lütfen yorumlayın.. bi filtreli bi filtresiz atıyorum .
38 yaşımdayım ve hiç bebeğim yok(
Aşk olsun niye yanlış anlayım pazartesine kadar bekleyelim gelmezse kan verelim dedik en son .. en garanti o, test prediktor earlyCanım bu prodoctor glb predictor mu ben pencereyi gördüm sakn yanls anlama beni beyaz pencere oyuzden saglı soglu koyuluk var tekrarlasana
Durunca böyle olmuş şimdi baktımdaCanım bu prodoctor glb predictor mu ben pencereyi gördüm sakn yanls anlama beni beyaz pencere oyuzden saglı soglu koyuluk var tekrarlasana
Canım çizgi var gibi ama sanki farklı bir yerde tam emin olamadım bende inşallah vardırDurunca böyle olmuş şimdi baktımda
Banada öyle geldi. Çizginin yerinde bir farklılık varCanım çizgi var gibi ama sanki farklı bir yerde tam emin olamadım bende inşallah vardır