HAZİRAN ~TEMMUZ AYI GEBELİK PLANLAYANLAR 🤰🏼🧿

Bende hafif tıkanıklık vardı ve sıvı ile acıldı bahsettiğin regl agrısının belki 4-5 katı agrılı geçti ama hiçbir problem yokmuş hafıf tıkanıklık varmıs oda acıldı o sıvı ile birlikte sana da çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim, sana da çok geçmiş olsun ve güzel haberler alalım inşallah 🌸 senin bu ay ovulasyonda peak’i görmüş olman beni çok umutlandırdı, bence senden güzel haberler alıcaz yakında 😍 bende pcos yok ama ben de geçen ay inofolic hp’ye başladım. Bakalım önümüzdeki aylar ne gösterecek 🫶🏻

Çok teşekkür ederim, sana da çok geçmiş olsun ve güzel haberler alalım inşallah 🌸 senin bu ay ovulasyonda peak’i görmüş olman beni çok umutlandırdı, bence senden güzel haberler alıcaz yakında 😍 bende pcos yok ama ben de geçen ay inofolic hp’ye başladım. Bakalım önümüzdeki aylar ne gösterecek 🫶🏻
Hiç sorma ilaçla takip bile yapmadan gördüm bu ay ilaçla takip yapacağım birde o kadar hevesliyim ki umarım hevesim kırılmaz hicbirimzinki kırılmaz 🥰

4 gün erken bence belirti için. Bazıları da hiç belirti göstermeden hamile olduğunu öğreniyorlar. Ama tabi kafadan atamadığımız için belirti olmayınca umutsuzluğa kapılıyoruz, ben de aynı durumdayım🤷🏻‍♀️
Kesinlikle öyle.. bakalım inşallah güzel haberler alacağız bu ay 🙏🏼

Kızlar ben bugün sabah ateş ölçtüm uzun süredir 36.3 bandındaydı bugün 36.6 olmuş içime bir şüphe düştü erken yumurtladım sanıyordum adetten 4 gün sonra ovulasyon testim 0.7 çıkmıştı tekrar yaptım uygulama 1.01 gösterdi. Yani bugün pik oldu muhtemelen foto ekliyorum siz de bakın. Öyleyse bat'ı 7 haziran olarak değiştirmek gerekecek.
IMG_20240523_151332.jpg

Kızlar ben bugün sabah ateş ölçtüm uzun süredir 36.3 bandındaydı bugün 36.6 olmuş içime bir şüphe düştü erken yumurtladım sanıyordum adetten 4 gün sonra ovulasyon testim 0.7 çıkmıştı tekrar yaptım uygulama 1.01 gösterdi. Yani bugün pik oldu muhtemelen foto ekliyorum siz de bakın. Öyleyse bat'ı 7 haziran olarak değiştirmek gerekecek. Eki Görüntüle 3431397
Genelde yumurtlama olmuş demektir vücut ısısı artmışsa fakat kiminde 3 günde artarken kiminde bir günde artabiliyor benim araştırmalarım sonucu bu bılgılerı ogrendm🥲vücut ısısı arttıktan sonra yumurtlama olmuş bitmiş demektir sizin kaç gün 36.3 bandında kaldı

Merhaba kızlar Nisan Mayıs Ayı planlarımız grubu birçok arkadaşımıza aşırı uğurlu geldi belki bu başlıkta birçoğumuza uğur getirir ben nisan mayıs tablosunda bat'ı haziran ve mayıs sonu olanları ekliyorum listede adını göremeyenler beni etiketleyerek sat bat yazabilir...

🪻İSİM🪻🩶SAT🩶🩵BAT🩷
@senosderler25 Nisan22 Mayıs
@amyjegga28 Nisan24 Mayıs
@Pamlok30 Nisan25 Mayıs
@duruasya28 Nisan25 Mayıs
@gardenya2124 Nisan26 Mayıs
@nazemaydin30 Nisan26 Mayıs
@Crpe26 Nisan26 Mayıs
@bzcxa27 Nisan26 Mayıs
@zlmtnz29 Nisan26 Mayıs
@burrrr133127 Nisan27 Mayıs
@Bahar esinti29 Nisan27 Mayıs
@kendihalince29 Nisan27 Mayıs
cookiep cookiep 2 Mayıs28 Mayıs
@halolita28 Nisan28 Mayıs
@bef4530 Nisan28 Mayıs
@aalesya3 Mayıs28 Mayıs
@bestemilka25 Nisan30 Mayıs
@Umutlubiri1227 Nisan31 Mayıs
@duskapani5 Mayıs31 Mayıs
annelik yolunda annelik yolunda 7 Mayıs1 Haziran
@kanguruf7 Mayıs3 Haziran
@prensesannesi329 Mayıs3 Haziran
@Childdevelopment10 Mayıs4 Haziran
B Benoower 6 Mayıs4 Haziran
@dripbade9 Mayıs4 Haziran
@Evelynn9 Mayıs5 Haziran
@sonsuzlugunyanks4 Mayıs5 Haziran
@CerkesMaria13 Mayıs6 Haziran
Reed Flowers Reed Flowers 11 Mayıs7 Haziran
@eliflevent7 Mayıs7 Haziran
@defne959 Mayıs8 Haziran
@nisan9712 Mayıs8 Haziran
@semocann15 Mayıs10 Haziran
@Mehtap77714 Mayıs11 Haziran
@sifa198615 Mayıs11 Haziran
@vanilya8512 Mayıs12 Haziran
@tosbalak16 Mayıs13 Haziran
@Ozlenenhanim13 Mayıs14 Haziran
@Fatoss0619 Mayıs14 Haziran
@Mercan2416 Mayıs14 Haziran
ecutos ecutos 16 Mayıs15 Haziran
@Sadeizm18 Mayıs16 Haziran
@aysesngul20 Mayıs19 Haziran
@Candy777720 Mayıs20 Haziran
@Hah6120 Mayıs21 Haziran
@aceleciaycicegi21 Mayıs22 Haziran
@beyazmanolya6622 Mayıs22 Haziran
Bende katılabilir miyim :) SAT 13 Mayıs BAT 7 Haziran

ne guzel bi yermiş burası umarim hepimize uğurlu gelir.. benim bugün ovulasyon testine göre pik çok heyecanlıyım.. dünü değerlendirmiştim kısmet olursa bugün yarın da insallah değerlendireceğim.. ama yumurta çatlamamamasından çok korkuyorum bi de eğer yarın falan test silik renk olursa catlamis olduğu anlamına geliyor mu dr a gitsem mi acaba merak ediyorum.. daha önce de kist vs den ameliyat oldum bebek düşürdüm o yüzden kafam hiç rahat değil..ya da bugün yürüyüş yüzme vs yapsam çatlmaya destek olur mu ki kızlar

Evet kizlar biz catladik simdi beklicez bakalim 😊 hepimiz birer birer guzel habeler vermeyi nasip etsin Rabbim ❤️🙏
Ya degerlendirmeler devam dimi çok sevındım ınsallah sonucu cok guzel olsun canım. Benm de bugün yumurtlama üzerinden 4 gün geçti ilk defa böyle yapışkan bembeyaz akıntı geldi koyu krem gbiiay acaba yerleşme zamanı böyle bir şey mümkün mü normalde adete 2-3 gün kala veya 5 gün kala falan hafif akıntı olurdu sulu 😍

Kızlar selam, hsg deneyimimi ve sonucumu paylaşayım sizinle;
3-4 dakika kadar sürdü. İçeriye sıvı veriliyor, tüplerime sıvı geldiğinde çok şiddetli regl ağrısı gibi bir ağrı girdi bi anda. Bitti bitecek derken içimden çıkarınca o sıvı verilen aleti hemen o ağrı geçti ama gerçekten zorlu bir 1 dakika oldu.

Rahmim normal görünümdeymiş, şekli şemali iyiymiş, sağa yatıkmış. Tüplerin açık dedi (ama bu kadar ağrı neden oldu tüplerim açıksa anlamadım) rahim girişim biraz darmış ve o aradaki yol normalden biraz daha uzunmuş. Hamileliğe engel değil dedi. Bu yorumları hsgyi çeken radyolog yaptı bu arada. Kendi doktoruma sonucu gönderdim gayet iyi bir sorun yok dedi. Haziran sonu randevum var, orada daha detaylı konuşurum.

Size bir soru; radyasyondan dolayı bu ay korunmalı mıyız? hsg çektiren arkadaşlarım sizi nasıl yönlendirdi doktorunuz? Yumurtlama önemine giricem haftasonu.
Bu sanırım kullanılan cihaza göre değişiyor. Ben de bu ay çektirdim doktora özellikle sordum ilişki/korunma durumunu, hayır korunmanıza gerek yok ilişki yasağı da yok sadece bugün hafif kanamanız olabilir dedi. Hiç kanamam olmadı, benim adet ağrım çoğu kadına göre çok hafiftir filmde anca o kadar belki de daha hafif bir kramp hissettim.

Ya degerlendirmeler devam dimi çok sevındım ınsallah sonucu cok guzel olsun canım. Benm de bugün yumurtlama üzerinden 4 gün geçti ilk defa böyle yapışkan bembeyaz akıntı geldi koyu krem gbiiay acaba yerleşme zamanı böyle bir şey mümkün mü normalde adete 2-3 gün kala veya 5 gün kala falan hafif akıntı olurdu sulu 😍
Evet canim bugunde degerlendirdim yarin devam etmeli miyim.yoksa boş mu gecsin kalbim gum güm atiyo😂😂 bakalim bende ne belirtiler olacak inşallah sende bende herkezde vardir ❤️❤️❤️

Evet canim bugunde degerlendirdim yarin devam etmeli miyim.yoksa boş mu gecsin kalbim gum güm atiyo😂😂 bakalim bende ne belirtiler olacak inşallah sende bende herkezde vardir ❤️❤️

Ne zaman tam yumurtladın acaba kac gun oldu bence devam et istersen canım Yani yarın çok geç olmasın eğer bir iki gün önce çatladıysa 😏

21 ve 22 günler yumurtlama bugün catlama oldu bugunu degerlendirdim toplam 3 gun degerlendirdim 21 22 ve 23
Catlama bugunse mutlaka bence de dene canım ben de 10.gunu degerlendırdım 11. Gecesi anladım catladıgını 12. Gunu aşırı rahım içi agrım vardı meme hassasiyetim de cok idi,☺️ ben de 10. 12 ve 13 degerlendırdmmm

Catlama bugunse mutlaka bence de dene canım ben de 10.gunu degerlendırdım 11. Gecesi anladım catladıgını 12. Gunu aşırı rahım içi agrım vardı meme hassasiyetim de cok idi,☺️ ben de 10. 12 ve 13 degerlendırdmmm
Kasik agrim bugunde var benim catlama.oldugu icin olduğunu düşünüyorum ya hersey iyi guzel de benim anlamadığım sey şu tamam yumurtlama gunlerini ve catlama gunlerini degerlendirdim bundan sonra sağlıklı olmasi icin nasil degerlendirme yapmaliyim yarin da degerlendirsem cumartesi bos geçsem pazar dolu pazartesi bos vs vs mi olmasi gerekiyor 🤔

Merhaba kızlar Nisan Mayıs Ayı planlarımız grubu birçok arkadaşımıza aşırı uğurlu geldi belki bu başlıkta birçoğumuza uğur getirir ben nisan mayıs tablosunda bat'ı haziran ve mayıs sonu olanları ekliyorum listede adını göremeyenler beni etiketleyerek sat bat yazabilir...

🪻İSİM🪻🩶SAT🩶🩵BAT🩷
@senosderler25 Nisan22 Mayıs
@amyjegga28 Nisan24 Mayıs
@Pamlok30 Nisan25 Mayıs
@duruasya28 Nisan25 Mayıs
@gardenya2124 Nisan26 Mayıs
@nazemaydin30 Nisan26 Mayıs
@Crpe26 Nisan26 Mayıs
@bzcxa27 Nisan26 Mayıs
@zlmtnz29 Nisan26 Mayıs
@burrrr133127 Nisan27 Mayıs
@Bahar esinti29 Nisan27 Mayıs