Evet hadi bakalım haberdar et canımBilmiyorum ki cnm 2 gündür aynı siliklikte test koyulaşma yok. Oyuzden iğne etkisi diye düşündüm yarın belli olur
Ederim cnmEvet hadi bakalım haberdar et canım
bişey sorucam ben gece test yapmştım 3e doğru 12 de sıvı alımını durdurdum en az 2 saat geçmesi lazım dime test için.Ederim cnm
1,5 - 2 saat diyolar evet ben de 2 saat bekliyorummbişey sorucam ben gece test yapmştım 3e doğru 12 de sıvı alımını durdurdum en az 2 saat geçmesi lazım dime test için.
2 saat diyorlar ama. Tam bilmiyorum cnmbişey sorucam ben gece test yapmştım 3e doğru 12 de sıvı alımını durdurdum en az 2 saat geçmesi lazım dime test için.
tamam cnm sağol2 saat diyorlar ama. Tam bilmiyorum cnm
Daha uzun bir süre olsa da doğru sonuç verir mi peki orucumda test yaptım 12 saatten fazla su içmedim1,5 - 2 saat diyolar evet ben de 2 saat bekliyorumm
Kuzu bak benim böyleydi fikir olması açısından paylaşıyorumkizlar premom ve pepapp yarin tahmin ediyor yumurtlamami bugun boyle gordum umarim diger gunler koyulasir acaba cektigim yerden falan koyu mu oluyor dedim ama olmuyor heralde
Sabah ilk idrar ve 10-12 saat susuz kalarakta olmaz değer gerektiğinden fazla olur yanlıs pozitif sonuç alalirsinizDaha uzun bir süre olsa da doğru sonuç verir mi peki orucumda test yaptım 12 saatten fazla su içmedim
Çok nadir olsada bazen bazı kişiler yumurtanın tüplere yerleşmesi sırasında da agrı yasanabiliyorCanım Kızlar benim dün pikti hiç ağrım sızım yoktu bugün silikleşti çatladı diye düşünüyorum ama sağ kasığımda batma oluyor sabahtan beri. Bilmediğim için soruyorum bu neden olabilir
Anladım kuzum yani umarım döllenmeye çalışıp aynı zamanda yerleşiyordur canım yumurtamÇok nadir olsada bazen bazı kişiler yumurtanın tüplere yerleşmesi sırasında da agrı yasanabiliyor
Hım anladım canım teşekkür ederimSabah ilk idrar ve 10-12 saat susuz kalarakta olmaz değer gerektiğinden fazla olur yanlıs pozitif sonuç alalirsiniz
Ama hamilelik olmasa nasıl pozitif olsunSabah ilk idrar ve 10-12 saat susuz kalarakta olmaz değer gerektiğinden fazla olur yanlıs pozitif sonuç alalirsiniz
Siz lh yabı ovulasyon testinden bahsediyorsunuz diye anladım ben ama gebelik testi mi sorduğunuzAma hamilelik olmasa nasıl pozitif olsun
Siz ovulasyon testini mi yoksa gebelik testini mi soruyorsunuz? Gebelik testinde sıvı alımıyla ilgili bir kısıtlama yok, ilk idrar olması daha doğru sonuç çıkarıyorAma hamilelik olmasa nasıl pozitif olsun
İğneden sonra 10.11.gün negatifti bu gecede 12.gün yani gece 3te yaptım negatifti göğüs hassasiyetim olunca bir daha yapim dedim silik çizgi acaba dedim. Gece 12 de içmiştim su 3 gibi test yaptım negatifti işte sonra testten sonra su içtim daha da içmedimSiz lh yabı ovulasyon testinden bahsediyorsunuz diye anladım ben ama gebelik testi mi sorduğunuz
öyle mi teşekkürlerSiz ovulasyon testini mi yoksa gebelik testini mi soruyorsunuz? Gebelik testinde sıvı alımıyla ilgili bir kısıtlama yok, ilk idrar olması daha doğru sonuç çıkarıyor
Valla ben konusmanın öncesinde ovulasyon dendiğini gördüm sanki ama anlamadım bende ovulasyon testiyse Max 2 saat susuzluk az yada çok olmasını önermiyorlar ama hCG ise işler degişir onda ilk idrar uzun sıre susuzluktan sonra yapılması daha hassas sonuç verirSiz ovulasyon testini mi yoksa gebelik testini mi soruyorsunuz? Gebelik testinde sıvı alımıyla ilgili bir kısıtlama yok, ilk idrar olması daha doğru sonuç çıkarıyor