Canım sanki silikleşmiş gibi geldi banaCok attim biliyorim ama bu da premomdaki gorselleri karsilastirma acisindan
Cok attim biliyorim ama bu da premomdaki gorselleri karsilastirma acisindan
Ya di mi bana daCanım sanki silikleşmiş gibi geldi bana
Di mi ben de oyle goruyorum en son gecen ay yaptigim silikken birden koyulasmis ertesi gun de pik olmustu, bakalim denicem daha tesekkur ederim yorumladiginiz icinBence daha bir kaç gün var yımurtlamana canım
Sağlık olsun gebelikte hormonlsrdan dolayı çok sıkıntı olur size yaptırmanız çok daha iyiSelam kızlar,
Moralim çok bozuk bu ay yumurtlama öncesini değerlendirdik ve ön kaplama dişim çıktı doktor implant önerdi ve bu biraz uzun sürüyor biliyorsunuz 3 ay gibi. Gerçi doktor implantı taktıktan sonra çocuk düşünebilirsin dedi (implanttan 2 ay sonra kalıcı kaplamayı takıyorlar) bu hafta başlayacak acaba değerlendirdiğim günler birşey olmuş mudur? Düşük ihtimal geliyor bana . 1 senedir zaten isitoruz olmuyordu şimdi bide bunun yüzünden beklemek zorunda kalacağım için çok üzgünüm
Dua ediyorum insallah olumlu sonuc cikar siz ordayken guzel sonuclar alirsiniz kontrol ettirirsiniz insallahKızlar benim normalde 13.gün ısım hep 36.4ün altına düşer sonraki gün de adet olurum bugün ölçtüm 36.6 çıktı, sizce umut var mı yarın sabah ilk iş test yapıcam bana dua edin.
Devam et canım geçen ay ki gibi de olabilir dediğin gibi. Bozma moralini kesin bir kaç güne netleşirYa di mi bana daacaba seyrelttim mi su icerek 2 saat oncesinde de dicem de yani bilemedim ki
Bazi uygulamalar yumurtlamayi yarin bazilari da haftaya sali falan gosteriyo bakalim devam edicem yapmaya ayni saatte su cok az icerek falan o zaman
Yaa inşallah vardır canımKızlar benim normalde 13.gün ısım hep 36.4ün altına düşer sonraki gün de adet olurum bugün ölçtüm 36.6 çıktı, sizce umut var mı yarın sabah ilk iş test yapıcam bana dua edin.
Ayy insallah insallah cok tesekkur ederimmDevam et canım geçen ay ki gibi de olabilir dediğin gibi. Bozma moralini kesin bir kaç güne netleşir
Heyecanla bekliyorum testiniBenim de her ayki adet öncesi karın bel ağrım var canım başım da ağrıyor sıcak da etkiledi tabi halsizim hasta gibi bi de ağladım gerginim
Az önce pembe pembe gelmeye başladı sanırım canım ped taktımHeyecanla bekliyorum testini
Bu ay güzelce yumurtlarsın inşallah canım regl bile bir nimetAz önce pembe pembe gelmeye başladı sanırım canım ped taktım
Doğru diyorsun canım sağol bu ay pek kasmayı düşünmüyorum açıkçası tam temmuz ayinda bat bitiminde tatil almıştık rahat rahat gidip yiyip içmek istiyorum kafamız dağılsınBu ay güzelce yumurtlarsın inşallah canım regl bile bir nimet
Dua ediyorum insallah olumlu sonuc cikar siz ordayken guzel sonuclar alirsiniz kontrol ettirirsiniz insallah
Yarin mi adet gununuz normalde?
Bugün ya da yarın olmam lazım ovülasyona göre yarın bakalım sabah olmazsam test yapıcam eczaneden ovula kaset test aldım iyi midir bilmiyorumYaa inşallah vardır canımbat nezamandı senin
Ahhh kafa dağıt her zaman en güzelini düşünmek lazım rabbim sağlık versinnnn ne dertler varDoğru diyorsun canım sağol bu ay pek kasmayı düşünmüyorum açıkçası tam temmuz ayinda bat bitiminde tatil almıştık rahat rahat gidip yiyip içmek istiyorum kafamız dağılsınSizlerden güzel haber bekliyorum
En çok gebe kalınan zaman tatil zamanlarıymışDoğru diyorsun canım sağol bu ay pek kasmayı düşünmüyorum açıkçası tam temmuz ayinda bat bitiminde tatil almıştık rahat rahat gidip yiyip içmek istiyorum kafamız dağılsınSizlerden güzel haber bekliyorum
Ay çok heyecanlı inşallah vardır bebişBugün ya da yarın olmam lazım ovülasyona göre yarın bakalım sabah olmazsam test yapıcam eczaneden ovula kaset test aldım iyi midir bilmiyorum
Tatilde yapıp gelelim ahah bu ayı boş geçelim de o yüzdenEn çok gebe kalınan zaman tatil zamanlarıymışşaka bi yana gerçekten iyi gelir tatilll çok eğlenin tadını çıkarın