- 9 Aralık 2012
- 3.654
- 8.250
- 30
Ya ne güzel Özdilek bir başka gerçektenBen de çok özlemişim valla bugün özdileğin bahçesinde oturduk o kadar güzel ferahtı ki yemekler de çok özlemişim teyzem sarma yapmış geliyorum diye benim diyet yalan oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ne güzel Özdilek bir başka gerçektenBen de çok özlemişim valla bugün özdileğin bahçesinde oturduk o kadar güzel ferahtı ki yemekler de çok özlemişim teyzem sarma yapmış geliyorum diye benim diyet yalan oldu
Yaa ben de yeşilovadayım çok yakın bak komşuymuşuz heykelde de okula gitmiştim belki de bir yerlerde karşılaştıkÇocukluğum beşyolda geçti Altınova da sonra heykele taşındık şuan ailem heykelde yaşıyor hala
Ay hangi okul bende heykelde okudum tanıdık çıkmayalım bir de hahahahaYaa ben de yeşilovadayım çok yakın bak komşuymuşuz heykelde de okula gitmiştim belki de bir yerlerde karşılaştık
Sen benden büyüksün biraz aynı dönem denk gelmemiş olabiliriz büyük ihtimalle ilkokulda osmangazi ilköğretim sonra da kız lisesine gitmiştimAy hangi okul bende heykelde okudum tanıdık çıkmayalım bir de hahahaha
Ya hep aynı yerlerdeymişiz aslında benim de ilkokul Tophane, lise de Tophane Tahtakale de yaşıyo ailem kız lisesine çok yakınSen benden büyüksün biraz aynı dönem denk gelmemiş olabiliriz büyük ihtimalle ilkokulda osmangazi ilköğretim sonra da kız lisesine gitmiştim
Özelden yazdım canımİsim doğum saati ve şuan yaşadığın yer de gerekiyo canım
Evet biliyorum tahtakaleyi benim de orada oturan arkadaşlarım varYa hep aynı yerlerdeymişiz aslında benim de ilkokul Tophane, lise de Tophane Tahtakale de yaşıyo ailem kız lisesine çok yakın
Tadını çıkar tatilinin bol bol yemekler yeEvet biliyorum tahtakaleyi benim de orada oturan arkadaşlarım var
Kızlarrr kimse görmediiiKızlar bugün reglimin son günü meraktan ovülasyon testi yaptım bu zamanda böyle koyu çıkması normal mi daha silik çıkması gerekmiyor mu? Pik 17 Haziran gösteriyor daha çok var halbuki
Bu marka hassas canım sen ilk defa yapıyordun galiba uygulamadan okut testi o sana sayı olarak anlaşılır bir sonuç veriyor daha pratik olur Premom uygulamaKızlarrr kimse görmediii
Fermometerde de var ona yükledim negatif %8 diyor ama şaşırdım gerçekten baya silik bekliyordum. Demek ki hassas olduğu içinmişBu marka hassas canım sen ilk defa yapıyordun galiba uygulamadan okut testi o sana sayı olarak anlaşılır bir sonuç veriyor daha pratik olur Premom uygulama
Femometer benim testlerimi net okumadı canım o yüzden ben pek güvenemedim test açısından premom daha iyi bence ama femometer de Türkçe oluşu güzel premomda da soru sorma alanı olması güzel iki uygulamayı da kullanıyorumFermometerde de var ona yükledim negatif %8 diyor ama şaşırdım gerçekten baya silik bekliyordum. Demek ki hassas olduğu içinmiş
Gönderdim yorumumu canım temmuz şansı yüksek gibiÖzelden yazdım canım
30 mayıs adet oldum 4 haziran biti gelecek aya inşallah erken doğum sonrası adetim gün değiştirdi çok da ümitliydim doğum sonrası belki hemen hamile kalırım die ama kısmet degilmiş@elay89 @Burcinouz @princessbean D Djansu @merve0001 @nisan97 @defne95
7-8 haziran tayfası sizler ne durumdasınız ☺
aynı şeyi ben de yaşıyorum laboquick silik çizgi çıkıyor başka testte denemedim. o zaman ben de problem yok. İnsanın aklına bin bir türlü şey geliyorBen de aynı mağduriyeti laboquick yüzünden yaşadım. Ne zaman yapsam silik çıkıyordu. Bu kadar da olmaz diyerek artımed aldım. Önce laboquickle yaptım yine aşırı silik çıktı. Sonra artımedle yaptım gayet normal bir çizgi çıktı. Yine çok koyu olmasa da görünür daha koyu bir çizgiydi. Artık laboquick kullanmayacağım ben de.
Aynıyız canım bakalım hayırlısı ne olacak
Aa premom a da bakayım o zaman canımFemometer benim testlerimi net okumadı canım o yüzden ben pek güvenemedim test açısından premom daha iyi bence ama femometer de Türkçe oluşu güzel premomda da soru sorma alanı olması güzel iki uygulamayı da kullanıyorum
Haydi bakalımmm Full motivasyonumm sağol canımmGönderdim yorumumu canım temmuz şansı yüksek gibi
Ayyy çok tebrik ederimmm sağlıkla ilerlesin inşallah ne güzel bol bol hamilelik haberi alıyoruz darısı bizlerin başına