Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen bi de gecikmese bari de iyice umutlandırmasa şiş şiş gerginim zatenKeşkeee bugün karnım gurul gurul bata iki gün kaldı olsa da bitse daha fazla daral gelmeden madem bebek yok
Ay bendee valla gerginlik suratımdan okunuyoraynen bi de gecikmese bari de iyice umutlandırmasa şiş şiş gerginim zaten
Gercekten mi ya ben de dikkat edeyim bir dahakine cok uzuldum insallah bundan sonra olmaz birdaha oyle biseyMayıs ayım clear blue sayesinde tam bir kaosa döndü hep silik çizgi çıkardı asla almam bir daha ondan
Cok tebrik ederimmm hayirlisiyla almayi nasip etsin allah kucaginizaMerhabaalar benim de
Sat 01.05.2024
Bat 02.06.2024
Bir kac gün once henüz adetim 1 gün gecikmisken cok silik bir testle öğrendim hamileyim doktora gittim ilk beta hcg 75 çıktı. Dün tekrarlandı 167 ye yükselmiş. Henüz cok cok erken biliyorum ama insan vucudunda olan değişiklikleri yok sayamiyor. Henüz kese bile gorunmedi. Haftaya tekrar doktora gidecegim. Umarım seneye Şubat annesi oluruz hep birlikte.
Kızlar durum güncelliyorumGeldi bile. Regl başladı benim
Bu ay denemicem sanırım
Tebriklersağlıkla kucağınıza alınMerhabaalar benim de
Sat 01.05.2024
Bat 02.06.2024
Bir kac gün once henüz adetim 1 gün gecikmisken cok silik bir testle öğrendim hamileyim doktora gittim ilk beta hcg 75 çıktı. Dün tekrarlandı 167 ye yükselmiş. Henüz cok cok erken biliyorum ama insan vucudunda olan değişiklikleri yok sayamiyor. Henüz kese bile gorunmedi. Haftaya tekrar doktora gidecegim. Umarım seneye Şubat annesi oluruz hep birlikte.
Aaa olanlar vardı burda inşallah öyledir hadiKızlar durum güncelliyorum
Dün bu gelen kahverengi akıntının devamı gelmedi hatta şeffafa döndü
Akşam da mide bulantısı ve kasık sancısı yaşadım
Regl günü yerleşme kanaması olur mu
Test almaya gidiyorum şimdiAaa olanlar vardı burda inşallah öyledir hadi
Ben de aynı mağduriyeti laboquick yüzünden yaşadım. Ne zaman yapsam silik çıkıyordu. Bu kadar da olmaz diyerek artımed aldım. Önce laboquickle yaptım yine aşırı silik çıktı. Sonra artımedle yaptım gayet normal bir çizgi çıktı. Yine çok koyu olmasa da görünür daha koyu bir çizgiydi. Artık laboquick kullanmayacağım ben de.Mayıs ayım clear blue sayesinde tam bir kaosa döndü hep silik çizgi çıkardı asla almam bir daha ondan
Güzel haberlerini bekliyoruzTest almaya gidiyorum şimdi
İlk idrar değil ama yarını bekleyemem
İyi dilekleriniz ve cevabınız için teşekkür ederiim tekrar yaptım çatlamamış daha. Yarın sabah değerlendirmek daha mantıklı olacak gibi. Buda yeni yaptığımtest pik, eger elinizde fazla test varsa bugun aksama dogru 4-5 gibi bir daha yapin, siliklesmeye basliyorsa yarin sabah da degerlendirin ve sonraki gunlerde gun asiri, umarim tutar guzel enerjilerimi gonderiyorum :)
Hayırlısı olsun inşallah
Ay çok sevindim canım tebrik ediyorum
Hayırlısı olsun inşallah
Ay çok sevindim canım tebrik ediyorum
Evet maalesef başıma geldi canım sende yaşama aynı şeyi kötü oluyor insanGercekten mi ya ben de dikkat edeyim bir dahakine cok uzuldum insallah bundan sonra olmaz birdaha oyle bisey