inşallah öyledir ya :) düşüncenizde haklısınız biraz daha sabredip test yapmamakta fayda var. günlerimiz çok yakın inşallah hayırlı haber netleşirHayır yapmadım yaptırmadım da açıkçası iki yıllık evliyim o kadar çok test yapıp negatif gördüm ki o yüzden hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. Bu ay biraz garip geçti benim için yani hiç yemediğim şeyleri yedim devamlıacaba gebelik oluştu da ondan mı diye düşünmedim değil
sanırım testi hemen yapmayacağım ama sonucu paylaşırım tabiiEvet çıkar tabii kan verin bize de haber verin
Bence en acilinden bi test yapmalısınızHayır yapmadım yaptırmadım da açıkçası iki yıllık evliyim o kadar çok test yapıp negatif gördüm ki o yüzden hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. Bu ay biraz garip geçti benim için yani hiç yemediğim şeyleri yedim devamlıacaba gebelik oluştu da ondan mı diye düşünmedim değil
Çok tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alınİnşallah çok heyecanlıyım bende tesekkür ederim darısı isteyen herkese inşallah
İnşallah ya bazen o kadar ağrım oluyor ki diyorum evet geldi sonunda. Son iki haftadır ped kullanıp duruyoruminşallah öyledir ya :) düşüncenizde haklısınız biraz daha sabredip test yapmamakta fayda var. günlerimiz çok yakın inşallah hayırlı haber netleşir
Dün yapacaktım da unuttum almayıBence en acilinden bi test yapmalısınız
Reglime üç dört gün var kasıklarda batma var göğüsler hala muhallebi yok sanırım bu ayda ilkine beş ayda hamile kalmıştım bu da bi o kadar sürecek sanırım neyse hayırlı vakitte sağlıkla gelsin beni bırakıp yaralayıp gitmesin yine bebeğimYok canım öyle bir kanun yokbelirti dedikleri şey insanlara göre değişiyor moralini bozma .Benim ilk hamileliğimde son aya kadar göğüsler de bişey olmadı.Bende burda yorumları okuyup acaba bende mi sıkıntı var diyordum.
Olmaz olmaz yapın belirtiler belirgin iki hafta gecikme hiç gecikme yasadınız mı bu kadar uzun süreDün yapacaktım da unuttum almayı
benim de ilk gebeliğim olacak ki aynı durumdayız olmadık belirtiler bulmaya çalışıyorum regli mi hamilelik mi hangisine yakın olduğu belli olmayan :)İnşallah ya bazen o kadar ağrım oluyor ki diyorum evet geldi sonunda. Son iki haftadır ped kullanıp duruyorumbugün beyaz akıntı başladı tekrar düne kadar sarımsıydı. Bu kadar açık konuşmam doğru mu bilmiyorum affınıza sığınarak söylüyorum bunları. Daha önce hiç gebelik yaşamadım o yüzden bilemiyorum
Herşey bizim için hayatta...Üzülsekte herşey bizim için..Güzel haberlerini bekliyoruz.Olmazsa da çalışmalara devamHayır yapmadım yaptırmadım da açıkçası iki yıllık evliyim o kadar çok test yapıp negatif gördüm ki o yüzden hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. Bu ay biraz garip geçti benim için yani hiç yemediğim şeyleri yedim devamlıacaba gebelik oluştu da ondan mı diye düşünmedim değil
Evet hayırlısı olsun psikolojik olarak ta kendimizi etkiliyoruz ister istemez zaten adet öncesi belirtiler le hamilelik belirtileri birbirine benziyor .Canınızı sıkmayın kızlar güzel şeyler düşünün sadece belirtilere takılmayın.Reglime üç dört gün var kasıklarda batma var göğüsler hala muhallebi yok sanırım bu ayda ilkine beş ayda hamile kalmıştım bu da bi o kadar sürecek sanırım neyse hayırlı vakitte sağlıkla gelsin beni bırakıp yaralayıp gitmesin yine bebeğim
İki hafta gecikme olmadı bugünle iki gün gecikme oldu. İki haftadır regl olacakmışım gibi ağrım oluyor demek istedim. Stres yaptığım dönemlerde erken regl olduğum oldu. O yüzden erkenden ped kullanmaya başladım iki hafta erkendenOlmaz olmaz yapın belirtiler belirgin iki hafta gecikme hiç gecikme yasadınız mı bu kadar uzun süre
Kesinlikle öyle aslında bu ay çok da üstünde durmadım. Yani yumurtlama takibi falan hiç birşey yapmadım.Herşey bizim için hayatta...Üzülsekte herşey bizim için..Güzel haberlerini bekliyoruz.Olmazsa da çalışmalara devam
İnşallah gönlünüze göre olurMerhaba sat 11.05
Bat 09.06
Bugun kaset test yaptım negatifti bakalım ne olcak
Şimdi anladım olsun siz yine de bu belirtiler ile bi test yapın böyle bilinmezlik daha kötü benceİki hafta gecikme olmadı bugünle iki gün gecikme oldu. İki haftadır regl olacakmışım gibi ağrım oluyor demek istedim. Stres yaptığım dönemlerde erken regl olduğum oldu. O yüzden erkenden ped kullanmaya başladım iki hafta erkendendüzgün anlatamadım başta.
Bugün unutmazsam inşallah yapacağım.Şimdi anladım olsun siz yine de bu belirtiler ile bi test yapın böyle bilinmezlik daha kötü bence
Sizi etiketleyemiyorum sanırım ayarlarınızdan kapalıMerhaba sat 11.05
Bat 09.06
Bugun kaset test yaptım negatifti bakalım ne olcak
Merhaba canimm bugun 15. Gunum pazartesi gunu kan verdim hcg 28,31 oldu bugunde test yaptim pozitif cikti cuma tekrar kan vericem yukselisi gormek icin kisaca bebiş varmerhaba canım son durumun nedir gelişme var mı?
tebrik ederim sağlıkla kucaklayın inşallahMerhaba canimm bugun 15. Gunum pazartesi gunu kan verdim hcg 28,31 oldu bugunde test yaptim pozitif cikti cuma tekrar kan vericem yukselisi gormek icin kisaca bebiş var