Benim her ay regl öncesi mutlaka olur özellikle yemek sonrasıBenim de oldu parfümden midem bulandı herşeyi yaşadım nasıl bir reglim var anlamıyorum artık
İnşallah canımKarnım ağrıyor bazen adet belirtileri gibi işte dediğin gibi beklicez bakalım hayırlısı hakkımızda
Benim 3,5 gün falan sürüyor 4.gün de dediğin gibi leke belki gelip bitiyorkızlar regl olunca kaç gün sürüyor sizin ? Benim kürtajdan önce 4-5 gün sürerdi
Bazen 5. gün tamamen bazen 6. gün lekenmeye döner kesilirdi direk
Şu an 3 gün yoğun 4. gün lekelenme olarak oluyro endişelenmeli miyim ?
Dün(bata 3 gün kala) regl olcakmış gibi belim bacaklarım falan ağrıdı ardından hafif ıslaklık oldu sonra geçti yumurtladım mı noldu anlamadım. Göğüslerim de adet olcakmışım gibi tam regle 3 gün kala şişti hamilelikte daha önceden hassaslaşıyomuş sanırım benimki herzamanki gününde oldu o biraz canımı sıktıBelirtin falan var mı? İnşallah gebesindirr
Benim geçen ay adete 5 gün kala ve 2 gün kala akıntım olmuş uygulamadan baktım şimdiKizlar bu kremsi akıntı adete kaç gün kala baslar.
Benden şimdi geldi iç çamaşırim baya bembeyaz.gerci bnm adetim haftaya salı veya carsamba.cok erken gerçi ama merak ettimBenim geçen ay adete 5 gün kala ve 2 gün kala akıntım olmuş uygulamadan baktım şimdi
Ah benim kanayan yaramBenim her ay regl öncesi mutlaka olur özellikle yemek sonrasıhatta eşim ilk zamanlar hamile misin diye soruyordu şimdi alıştı reglin yaklaşıyor diyor umarım hamilelikte mide bulantısı yaşamam çok can sıkıcı
Canım benim tam tersi ağrısız oldu normalde aşırı ağrırdı tekrar bi kontrole git istersenaynen bende bi 10. günde gibi başlamak istiyorum , zaten 24 günü ilaçla olmuştum bana 1 kereye mahsus hormon düzenleyici vermişti 21 günlük tablet bitince 3. gün oldum. Sonra işte eskiden 28 de 1 olurdu , 32-31 de oldu 2. ve 3. regliler
ve kürtaj sonrası reglilerim dehşet ağrılı
Regliden önce gitmiştim ultrasonda ters birşey yok demiştiCanım benim tam tersi ağrısız oldu normalde aşırı ağrırdı tekrar bi kontrole git istersen
Benim 29 mayisti yumurtlama ovulasyon böyle çıkıyor ne demek oluyor bu hafif silik bir çizgi varİnşallah, testlerim şimdilik böyle
Ya canım üzülme regl olacaksın ve tekrar deneyeceğiz yumurtluyorsun rahmin var çok şükürEki Görüntüle 3436528 Ah canlar öyle üzgünüm ki dayanamadım kaset test alıp yaptım ve tertemiz negatif. Vücudum bu sefer beni büyük kandırdıregle 2-3 gün vardı.
Yani şiddetli ağrı deyinceRegliden önce gitmiştim ultrasonda ters birşey yok demişti
benim sanırım idrar yolu enfeksiyonumda geçmiyor onunda sıkıntısıYani şiddetli ağrı deyince
Evet eşimin ve benim bütün tarhillerimiz temiz en son bu ay HSG çekildim onda da bir sıkıntı çıkmadı çok şükür ama 1 sene oldu işte insan artık olsun istiyoYa canım üzülme regl olacaksın ve tekrar deneyeceğiz yumurtluyorsun rahmin var çok şükür
Benim de aynı öyle endişelenecek bi durum olduğunu sanmıyorum yakızlar regl olunca kaç gün sürüyor sizin ? Benim kürtajdan önce 4-5 gün sürerdi
Bazen 5. gün tamamen bazen 6. gün lekenmeye döner kesilirdi direk
Şu an 3 gün yoğun 4. gün lekelenme olarak oluyro endişelenmeli miyim ?
Ayy umarım bu kez öyle olmazAh benim kanayan yaramkorkutmak istemiyorum ama 4. Aya kadar ben benlikten çıkmıştım su dahi içemiyordum benim gibi olmasın kimse inşallahhh
Ovulasyon testinde hamilelik anlamak için ovulasyon testinin pik olması gerekiyor, silik çizgi HCG testinde hamilelik anlamına geliyorBenim 29 mayisti yumurtlama ovulasyon böyle çıkıyor ne demek oluyor bu hafif silik bir çizgi var
Oculasyon testi negatif yani başka bir anlamı yok yüzde yüz göstermez zaten gebeliği ovulasyonBenim 29 mayisti yumurtlama ovulasyon böyle çıkıyor ne demek oluyor bu hafif silik bir çizgi var
Ay yok canım benim annem ne bulantı ne aşerme hiçbi şey yaşamamış ben bulantı kusma dibine kadar yaşadım yani. Anneye çekme tezini çürüteyimAyy umarım bu kez öyle olmazAnneye de çeker diyorlar annesinde hamilelikleri çok ağır bulantılı geçmiş doğuma kadar neredeyse korkuyorum
Tezimiz anında çürüdü şuanAy yok canım benim annem ne bulantı ne aşerme hiçbi şey yaşamamış ben bulantı kusma dibine kadar yaşadım yani. Anneye çekme tezini çürüteyim