- 4 Şubat 2024
- 366
- 450
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı uğurlu olsun çok sevindim sağlıcakla kucaklayın inşallah, darısı tüm bekleyenlere olsun kızına da çok geçmiş olsun Allah şifalar versin.. böyle pozitif haberleri görünce çok seviniyorum çift çizgilere bakmak insana mutluluk veriyor
Amin inşallah İnşallah gebeliktendir Allahım gönlünüzden geçeni versin sağlıkla hayırlısıyla inşallahAh ne de güzel belirti sağlıkla büyüsün kızınız. Umarım benimki de gebelikten olmuştur . Sağlıklı olsun tabi biz de kız istiyoruz
Aa bunu ilk defa duydum ben de bakayımAyy kan değişimine göre cinsiyet belirleme durumu var onu yaptınız mı hiç kızım da yaptım doğru çıktı etrafındakilere yaptım onların da doğru çıktı. eğer doğruysa cidden ağustosa kadar hamile kalırsam kız, ağustostan sonra kalırsam erkek olacakkkkkk
Bilmediğim için soruyorum yumurtlamadan sonra ovulasyon pik çıkması ne demek oluyor benim de 7. Gün yumurtlama sonrasiBenimde yumurtlama sonrası 8. Günde gögüs ağrısı ve kasıklarımda sancılar basladı ve bugün ovulasyon testim tekrar pik e yakın çıktı umarım vardır bugün yumurtlamadan sonra 8. Günüm.
Bazıları ovulasyon testinin tekrar sürekli olarak pik çıkmasıyla gebelik testi yapıp öyle öğreniyorlar o yüzden bende umutlandım ama inşallahBilmediğim için soruyorum yumurtlamadan sonra ovulasyon pik çıkması ne demek oluyor benim de 7. Gün yumurtlama sonrasi
Çok teşekkür ederimm bu güzel kalbinixzij sayesinde yakın zamanda inanıyorum ki güzel haberi alırsınız Ben de sizin gibiydim sitede son mesajlara bakar dururdum acaba çift çizgili haber var mı diye cokmmutlu olurdum gördükçe. o kadar mutlu oluyorum ki hem cinslerimin böyle haberleri almasınahayırlı uğurlu olsun çok sevindim sağlıcakla kucaklayın inşallah, darısı tüm bekleyenlere olsun kızına da çok geçmiş olsun Allah şifalar versin.. böyle pozitif haberleri görünce çok seviniyorum çift çizgilere bakmak insana mutluluk veriyor
İnşallah hayırlı haberleri alırız bu ayBazıları ovulasyon testinin tekrar sürekli olarak pik çıkmasıyla gebelik testi yapıp öyle öğreniyorlar o yüzden bende umutlandım ama inşallah
İnşallah, testlerim şimdilik böyleİnşallah hayırlı haberleri alırız bu ay
İnşallah, testlerim şimdilik böyle
Premombu femometer mi ?
Az kaldı artık bekle canım gecikirse yaparsınGünaydın kızlar
Bata 2 günüm kaldı ama sanırım regl olacağım o yüzden bugün test yapacaktım test yapmaktan vazgeçtim
Bekleyelim bakalım
Öyle yapcam canım tam adet belirtileri başladı çünkü dün.Az kaldı artık bekle canım gecikirse yaparsın
Ay iyi hadi uzun süre olması güzel ağustosa kadar tutturmam lazım bahshshsshAa bunu ilk defa duydum ben de bakayım
Düzenleme: Baktım şimdi Ada’da doğru çıktı:) Şimdi de hamile kalırsam kız görünüyor uzun bir süre bakalım tutacak mı
Karnım ağrıyor bazen adet belirtileri gibi işte dediğin gibi beklicez bakalım hayırlısı hakkımızdaÖyle yapcam canım tam adet belirtileri başladı çünkü dün.
Sen naptın göğüs hassasiyeti dışında belirtin başladı mı
Belirtin falan var mı? İnşallah gebesindirrGünaydın kızlar
Bata 2 günüm kaldı ama sanırım regl olacağım o yüzden bugün test yapacaktım test yapmaktan vazgeçtim
Bekleyelim bakalım
3 gün yoğun sonra az az 7. Güne kadar sürüyor son gün lekelenme oluyo benim.kızlar regl olunca kaç gün sürüyor sizin ? Benim kürtajdan önce 4-5 gün sürerdi
Bazen 5. gün tamamen bazen 6. gün lekenmeye döner kesilirdi direk
Şu an 3 gün yoğun 4. gün lekelenme olarak oluyro endişelenmeli miyim ?