Ay bende iki gün önce misafirlikte tatlıdan miğdem bulandı birden şok oldumBenim de oldu parfümden midem bulandı herşeyi yaşadım nasıl bir reglim var anlamıyorum artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bende iki gün önce misafirlikte tatlıdan miğdem bulandı birden şok oldumBenim de oldu parfümden midem bulandı herşeyi yaşadım nasıl bir reglim var anlamıyorum artık
aynen bende bi 10. günde gibi başlamak istiyorum , zaten 24 günü ilaçla olmuştum bana 1 kereye mahsus hormon düzenleyici vermişti 21 günlük tablet bitince 3. gün oldum. Sonra işte eskiden 28 de 1 olurdu , 32-31 de oldu 2. ve 3. reglilerAnladım o zaman 9.günden başlamak lazım sanki 24’ü baz alarak söylüyorum
İnşallah canımCanım bu tarz hastalıklar çoğunlukla küçük çocukları etkiliyor yetişkinlere pek bulaşmıyor. Yani bana bulaştı mı diye telaşlanıp kendini hasta etme:) Kızım daha önce 6.hastalık geçirmişti onda da 4-5 gün sürekli ateş olup arkasına kızınınki gibi döküntüler olmuştu ve bitmişti. Birkaç güne iyileşir merak etme.
Aslında yumurtlama sonrası yaşadığımız her şeyi yükselen progesteronun etkisiyle yaşıyoruz. Gebelik oluşursa progesteron düşmüyor sadece ama zaten adete kadar progesteron yüksek gittiği için hem adet hem gebelik belirtisi benzer oluyor. Her şeyin suçlusu progesteron yaniBenim de oldu parfümden midem bulandı herşeyi yaşadım nasıl bir reglim var anlamıyorum artık
Yumurtlama üstünden 7 gun gectı sanırım benım kasık ve bel agrım cok fazla gogus uclarım ınanılmaz acıyor dokununca bıde uyku halı var . Bata 1 hafta var cıkar mı sımdıdenCanlar bu gün yumurtlamanın 14. Günündeyim ve ilk defa farklı belirtiler yaşıyorum. Bel ağrısı, kasık batması, göğüs hassasiyeti ve 3 gündür az başlayıp artmaya devam eden miğde bulantısı. Aranızda yumurtlamadan 12-14 gün geçen ve benim gibi belirtiler yaşayan var mı destek olalım birbirimize
merhaba canım son durumun nedir gelişme var mı?Merhaba, klomen ve ovitrelle sonrası 4. ve 6. günler kaset testlerim çok belirgin şekilde pozitif çıkmıştı 8.gün dayanamayıp tekrar kaset test yaptım ve negatifi gördüm silik çizgi bile yoktu. 9. gün (30.05 2024) dayanamayıp hcg testi verdim ve bugün (31.05.2024) sonucumu aldığımda 5,2 olduğunu öğrendim. Doktor sali gunu tekrarlayalim testi dedi sizce bsy var midir
Benimde 7. Günden sonra belirtilerim başladı çıkarmı bilmiyorum burda daha deneyimli arkadaşlar var söylerler. Bence bekle biraz daha en azından 12. Günü umarım vardır.Yumurtlama üstünden 7 gun gectı sanırım benım kasık ve bel agrım cok fazla gogus uclarım ınanılmaz acıyor dokununca bıde uyku halı var . Bata 1 hafta var cıkar mı sımdıden
Şimdi okuyunca hatırladım kızımda yumurtlamadan 10-11 gün sonra bir kutlama vardı pasta kesmişlerdi yiyemeştim içim almamıştı aslında pastaya tatlıya asla hayır demem yani. Bunu ömrümde bir tek o zaman yaşadımAy bende iki gün önce misafirlikte tatlıdan miğdem bulandı birden şok oldum
Ben de yazmıştım normalde tatlı csnm ceker bu ay 0Şimdi okuyunca hatırladım kızımda yumurtlamadan 10-11 gün sonra bir kutlama vardı pasta kesmişlerdi yiyemeştim içim almamıştı aslında pastaya tatlıya asla hayır demem yani. Bunu ömrümde bir tek o zaman yaşadım
En az 10 gün geçsin canım:)Yumurtlama üstünden 7 gun gectı sanırım benım kasık ve bel agrım cok fazla gogus uclarım ınanılmaz acıyor dokununca bıde uyku halı var . Bata 1 hafta var cıkar mı sımdıden
İkinci kız geliyor olabilir o zaman Ben kız olmasına bağladım bu durumu ama bilmiyorumBen de yazmıştım normalde tatlı csnm ceker bu ay 0
En garanti öyle olur inşallah vardır gebelik yaz mutlaka buraya daHaklısınız zaten büyük ihtimalle ikisinden alıp aynı anda yaparım
Ah ne de güzel belirti sağlıkla büyüsün kızınız. Umarım benimki de gebelikten olmuştur . Sağlıklı olsun tabi biz de kız istiyoruzŞimdi okuyunca hatırladım kızımda yumurtlamadan 10-11 gün sonra bir kutlama vardı pasta kesmişlerdi yiyemeştim içim almamıştı aslında pastaya tatlıya asla hayır demem yani. Bunu ömrümde bir tek o zaman yaşadım
Var herşeyin çözümü bişey olmadan oldu gibi düşünmek daha çok yoruyor insanı, sen şimdi kızının iyileşmesine bak. İnşallah geçmez sana daYok canım ben normalde İnan bana çok rahat bir anneyim el ayak ağız hastalığı çok zor geçen bir hastalıkmış normalde dediğim gibi senede bir falan ateşlenir kızım küçüklüğünden beri ama şimdi ekstra hamile olduğum için korkmam normal değil mi taktığım konu bu zaten çocuktaki illa ki geçecek bana bulaştıysa diye üzülüyorum ama sağlık olsun bakalım
Mutlaka yazacağım bu ay HSG çekildiğim için daha ümitliyim aslında. Umarım hormonlarım beni yanıltmazEn garanti öyle olur inşallah vardır gebelik yaz mutlaka buraya da
Progesteron lütfen kendine gell!!Aslında yumurtlama sonrası yaşadığımız her şeyi yükselen progesteronun etkisiyle yaşıyoruz. Gebelik oluşursa progesteron düşmüyor sadece ama zaten adete kadar progesteron yüksek gittiği için hem adet hem gebelik belirtisi benzer oluyor. Her şeyin suçlusu progesteron yani
Almilada canım turşu suyu çekmişti asla içmem ve aç karnına mümkün değil. Kafama bir dikişim vardı sanki ölümsüzlük iksirini bulmuş gibiydimİkinci kız geliyor olabilir o zaman Ben kız olmasına bağladım bu durumu ama bilmiyorum
Ayy kan değişimine göre cinsiyet belirleme durumu var onu yaptınız mı hiç kızım da yaptım doğru çıktı etrafındakilere yaptım onların da doğru çıktı. eğer doğruysa cidden ağustosa kadar hamile kalırsam kız, ağustostan sonra kalırsam erkek olacakkkkkkİkinci kız geliyor olabilir o zaman Ben kız olmasına bağladım bu durumu ama bilmiyorum
Ay nasıl yapılıyordu o unutmuşum. Denemeye başladığımız ilk zamanlar yapmıştım doğum yıllarına 2mi 3 mü ekleniyor du neydiAyy kan değişimine göre cinsiyet belirleme durumu var onu yaptınız mı hiç kızım da yaptım doğru çıktı etrafındakilere yaptım onların da doğru çıktı. eğer doğruysa cidden ağustosa kadar hamile kalırsam kız, ağustostan sonra kalırsam erkek olacakkkkkk
Evet canım Google yazınca çıkıyor otomatik hesaplıyor diğer türlü beyni yanıyor insanın hesaplarkenAy nasıl yapılıyordu o unutmuşum. Denemeye başladığımız ilk zamanlar yapmıştım doğum yıllarına 2mi 3 mü ekleniyor du neydi