Haftasonuna kadar burada, ne yapsam bilemedimKaynananız yarın da sizdeyse bence yarını bekleyin ve biraz sabredin derimBurada herkesin gebelik haberlerinden insan biraz heyecanlanıyor sizi anlıyorum geçen ay ben de öyleydim kendini kaptırıyorsun. Sonra kan verdim negatif çıkınca bir de uğraştığım için daha çok üzüldüm. Yarın gidiyorlarsa bence sakin kalıp yarını beklemek daha makul olur. Anlarlarsa onlar da beklentiye girecek.
Ay valla sıkıntılı bir durummuş. Ama bence kesin anlarlar teste gittiğimi diyorsanız yarını bekleyip yarın bir daha idrar testi yapmak daha iyi olabilir. Bu sefer daha koyu çıkacaktır zaten gününüz de gelmiş o zaman yaptırırsınız. İnsan dayanamıyor işte merak ediyor ama yanınıza denk gelmeleri talihsiz olmuş.Haftasonuna kadar burada, ne yapsam bilemedim
Bence 30-40 arası bi değer cıkıcak varsa zaten. Gene vermen gerekicek.nen olsam bikaçtane gebelik testi alırım koyulaşmasını takip ederim kaynanam gidincede kan veriridmBak ışık ayarını kıstım biraz belli oluyor
Hayırlı olsun var görünüyorHaftasonuna kadar burada, ne yapsam bilemedim
Bugün 14. Gün yumurtlamadan sonra, regli olmam gerekiyor aslındaHayırlı olsun var görünüyoradete kac gun kala yaptiniz yabda ovulasyon sonrası kacinci gun yaptiniz? Bnce de kaset le devam edin
Ay öyle yapayım en iyisiBence 30-40 arası bi değer cıkıcak varsa zaten. Gene vermen gerekicek.nen olsam bikaçtane gebelik testi alırım koyulaşmasını takip ederim kaynanam gidincede kan veriridm
Kız kardeşim bişey olmaz o biliyor da kayınvalidem biraz sürpriz oldu kdlslsls Neyse bişey olmaz artıkAy valla sıkıntılı bir durummuş. Ama bence kesin anlarlar teste gittiğimi diyorsanız yarını bekleyip yarın bir daha idrar testi yapmak daha iyi olabilir. Bu sefer daha koyu çıkacaktır zaten gününüz de gelmiş o zaman yaptırırsınız. İnsan dayanamıyor işte merak ediyor ama yanınıza denk gelmeleri talihsiz olmuş.
Yumurtlamanizi kitler le mi takip ettiniz?Bugün 14. Gün yumurtlamadan sonra, regli olmam gerekiyor aslında
HAYIRLI OLSUN :) BENİMDE 14 GÜN AMA TEST YAPMADIM. BELİRTİN VARMI ? GÖGÜSLERDE HASSASİYET FİLAN ? BENİM SADECE MİDEM YANMAM VE KARIN AĞRISI VAR.Bugün 14. Gün yumurtlamadan sonra, regli olmam gerekiyor aslında
Evet takip ettim, benimde böyleydi 20. günde koyulaştı tamamen peak oldu ve silindiYumurtlamanizi kitler le mi takip ettiniz?
Benim Ovulasyon testlerinde kontrol cizgisi kadar koyulasmadan once siliklesmeye basladi. Acaba yumutlama olmuyor mu ya da tam pik olmadan yumurta olgunlasiyor erken mi çatlıyor sizce. Bu arada sat 14.06
Testleri sabah ilk idrarla mı yaptınız? Benim de hep böyleydi sonra burada biri sağolsun ilk idrarla yapmam gerektiğini söyledi.Yumurtlamanizi kitler le mi takip ettiniz?
Benim Ovulasyon testlerinde kontrol cizgisi kadar koyulasmadan once siliklesmeye basladi. Acaba yumutlama olmuyor mu ya da tam pik olmadan yumurta olgunlasiyor erken mi çatlıyor sizce. Bu arada sat 14.06
Yani aksidir belirtim yok, sadece bulantım var kusma yok. Kızımda da hiç kusmadım sadece bulantıydı aşırıydı hemde. Bide regli öncesi bulantım oluyor çok o yüzden belirti saymıyorum ben.HAYIRLI OLSUN :) BENİMDE 14 GÜN AMA TEST YAPMADIM. BELİRTİN VARMI ? GÖGÜSLERDE HASSASİYET FİLAN ? BENİM SADECE MİDEM YANMAM VE KARIN AĞRISI VAR.
Yumurta tam gelişmemiş yada siz bu dönemde günde bir kez test yaptıysanız peak kacırmıssınız değerlendirin mıtlakaKizlar merhaba. Ovulasyon testlerinde kontrol cizgisi kadar koyulasmadan once siliklesmeye baslamasi hakkinda bilgisi tecrubesi olan varsa yazabilir misiniz?
İlk idrar olmaması gerekTestleri sabah ilk idrarla mı yaptınız? Benim de hep böyleydi sonra burada biri sağolsun ilk idrarla yapmam gerektiğini söyledi.
Ovulasyon testi ilk idrar ile yapılmazTestleri sabah ilk idrarla mı yaptınız? Benim de hep böyleydi sonra burada biri sağolsun ilk idrarla yapmam gerektiğini söyledi.
Tesekkür ederim bu ay size de nasip olur inşallahBu aradasizin de hayırlı olsun gebeliginizbenim olmadi sat 14 haziran bat 11 temmuz tablodan düzeltebilirsiniz sdaak
canim hayir yapmadim, stres yapmamaya calisiyorum, yarin ayni saatlerde kan vericem ayni hastanede, dua edin yukselmis olsun, 29unda regl bekliyodum normalde daha adetime 2 gun var olucak cok artmasini beklemiyorum ama insallah cok guzel gidicek diye dusunmeye calisiyorumSen naptın canım? Test denedin mi hiç nasıl görünüyor diye?
Ovulasyon testi ilk idrar ile yapılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?