Yaa inşallah Allahım inşallah sağlıklıdır dua edin lütfenCok güzel yükselmiş kimyasal değil senin sevin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa inşallah Allahım inşallah sağlıklıdır dua edin lütfenCok güzel yükselmiş kimyasal değil senin sevin
İnşallah sağlıkla mutlulukla gelsin. Hayırlı olsunYaa inşallah Allahım inşallah sağlıklıdır dua edin lütfen
Annemin evine tüm testlerimi getirmeme kaç puan Sakladım ama inşallah bulmaz Bir de ped getirdim onu görmüş ilk gün ben bebek umuyordum ama yine getirmişsin bunu diyor (Bu arada bebek istediğimizi bilmiyor sadece kızım çok istiyor ve sürekli dillendiriyor o yüzden o da kardeşi olsun vs diyor ben de beni darlama diyorum)Sen beni bi bilsen ne kadar sabırsız ne kadar tez canlıyım ama negatif görmekten çok korkuyorum e şimdi bayram bu yüzden doktoruma gidemem üstelik bugün annem geldi kimseye söylemiyoruz çocuk istediğimiz evde test mest ne varsa kaldordım bu yüzden de dayanmak zorundayım çünkü negatife tahammülüm yok
Teşekkür ederim Allah razı olsunİnşallah sağlıkla mutlulukla gelsin. Hayırlı olsun
Büyük cesaretAnnemin evine tüm testlerimi getirmeme kaç puan Sakladım ama inşallah bulmaz Bir de ped getirdim onu görmüş ilk gün ben bebek umuyordum ama yine getirmişsin bunu diyor (Bu arada bebek istediğimizi bilmiyor sadece kızım çok istiyor ve sürekli dillendiriyor o yüzden o da kardeşi olsun vs diyor ben de beni darlama diyorum)
Hiç iyileşmiyor ki sen ne kadar çabalarsan çabala. İnşallah acılarımızı hafifletecek yeni mücdeler gelir hayatımızaEvet ama geçmiyor hiç azalmıyor. Kendimi iyileştirmek için elimden geleni yapıyorum bence de bebeklerimiz olursa daha iyi olacağız dün YouTube dan daha önce kayıplar yaşamış insanlarla ilgili videolar izledim hep. Yalnız olmadığını bilmek daha iyi geliyor
Aynen 3-4 gündür benim de adete 5 gün var şu anda sizin 2-3 gün kaldı heraldeBennn 3-4 gündür ve yorgun da değilim sürekli uyuyorum
İnşallah ya test hatalı değildi öyle olursa gerçekten yıkılırımHayırlısı olsun canıma bende görüyorum inşallah vardır
Canım yaa.. demek ki sürekli hastayım vs de dememek lazım vücut öyle sanıp öyle belirti veriyor. Hamile miyim diye sürekli düşününce de hamile sanıp tepki veriyor olabilirYaa bu benim Gerçekten hiç enerjim yok hiçbir şey yapmadığım halde sürekli yorgunum resmen. Ama sebebi hamilelik diyemiyorum çünkü kendimi hamile zannettiğim aylar da yaşadım bunu. Negatif testi görünce bu da dahil tüm belirtilerim geçiyor her ay
Ay inşallah bugün aldım test yarın ilk idrarla yaparım artık. Çok korkuyorum test hatalıdır diye çok silik çünküO kadar ama o kadar mutlu oldum ki görünce elinde çok test varsa gece falan da yap idrarını tutup inşallah Rabbim tüp bebeğe falan gerek kalmadan nasip eder yaaaaa
Ay inşallah test hatalı değildir korkuyorum valla çok silik olunca. Valla tam vaktini bilmiyorum ben 7-8 gündür yapıyorum hiçbir şey değmiyor. Şimdi bizim adet zamanı yaklaştı ya bence tam zamanı şuan bakmanın çünkü adet yaklaştıkça o sert şey aşağı iniyormuş ve hissetmesi daha kolay oluyormuş eee bizimde parmağımıza değmediğine göre bence umut varCandy7777 ayyy çok tebrik ederim bende gördüm testte sağlıkla ilerlesin ne güzel erkenden öğrendin senden cesaret alarak bende rahim ağzı kontrolü yaptım parmağım değmedi hiç bişeye. Bu uygulamanın regle kaç gün kala yapılması gerekiyor
Yok 7 gün var benim. Kaşık ağrım oluyo ara ara regl gelecekmiş gibi sonra gidiyorAynen 3-4 gündür benim de adete 5 gün var şu anda sizin 2-3 gün kaldı heralde
Canım sen test yaptın mıııYaa bu benim Gerçekten hiç enerjim yok hiçbir şey yapmadığım halde sürekli yorgunum resmen. Ama sebebi hamilelik diyemiyorum çünkü kendimi hamile zannettiğim aylar da yaşadım bunu. Negatif testi görünce bu da dahil tüm belirtilerim geçiyor her ay
Benim de öyleydi geçti 6 gün kalaYok 7 gün var benim. Kaşık ağrım oluyo ara ara regl gelecekmiş gibi sonra gidiyor
Sanırım yerleşme zamanı böyle ağrı oluyorBenim de öyleydi geçti 6 gün kala
7 gün kala erken gebelik yaptım çıkmadı, 4 gün kala baksam çıkar mı sizce vedexa diye bir marka
Umutsuzluğa kapılmayın hemen ben 7 ci haftada kalbini duymadığımız için kürtaj oldum. Her kes te böyle olacak diye bişey yok. İyi düşün iyi olsun. Transfer olduğunu tamamen unut. Test yapmayı da 12 ci gün direk kan ver. Hayırlısıyla pozitifi görürsün. Ben transferden çıktığım gün bile ağlamıştım. Eşim niye arabayı hastanenin kapısına park etmedi beni yürüttü diye. Bu aralar duygusal olman normal. Allah'ım gerçekten anne olmayı hakeden ve isteyen her kesin kucağını doldursunAllah'm yardımcın olsun çok zor hem maddi hem manevi insan çöküyor umudunu tamamen yitirme üzüldüm ben sabahtan beri gerekli gereksiz herseye göz yaşım akıp duruyor sabah negatifi gördüm diye mi bilmiyorum artık kendimi anlamıyorum pozitif olma ihtimalim yok gibi hissediyorum içimde sürekli tuhaf bir hüzün var artık çok yorgun hissediyorum Allah'm yardımcımız olsun aldığım her nefeste attığım her adımda dilimde kalbimde dua Allah'm isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah
Valla benim de gölge gibi bişey çıktı ama var mı yok mu henüz net bişey yok. Türkiye deki markaları hiç bilmiyorum. Yani 4 gün kala beta daha da yükselmiş olur 7. Güne göre isterseniz yapın.Benim de öyleydi geçti 6 gün kala
7 gün kala erken gebelik yaptım çıkmadı, 4 gün kala baksam çıkar mı sizce vedexa diye bir marka
Yaaa ben çok korkuyorum hamileysem diye asla planlı değildi. Allah isteyene istediği zaman hayırla kolaylıkla versin.Sanırım yerleşme zamanı böyle ağrı oluyor
Yok canımm çok zor olsa da bekliyorum Cumartesi yapıcam. Aslında Pazartesi yapayım diyordum doğum günüm ama bekleyemeyeceğim galiba Cumartesi tam 10.gün oluyorCanım sen test yaptın mııı