Adet gününüz ne zaman acabaaKızlar, dün aşırı midem kötüydü çok bulantım oldu ama normalde de böyleyim ben. Ama bugün sol kaşığımda batma tarzı ağrılar oldu. Bide göğüsüm çok ağrıyor ikiside. Normalde regli zamanı asla ağrımaz göğüsüm. Ama şu 1 saattir çok aşırı göğüs ağrım var ve sol kaşığım ağrıyor çok.
Yerleşme kanaması olabilir çünkü tarifinize uyuyorKızlaaar iyi bayramlarbugün yumurtlamamın 10. Günü sabah afedersiniz tuvaletten sonra peçeteye tırnak ucu kadar sümüksü pembe bi kan geldii acaba bu yerleşme kanamasımıdırr ama kanama gibide değildi uçuk bir pembe tırnak ucu kadar bişey. İlk gebeliğimdede yerleşme kanaması yaşadım ama o bildiğin kanamadıydı yani. Bu arada nisan ayında kimyasal gebelik geçirdim onda yaşamamıştım
Ay inşallah ya testte almadım yaşadığım kötü deneyimden dolayı. Ama elimde ovülasyon testi vardı onu yaptım bugün iki çizginin rengi birbirine çok yakındıYerleşme kanaması olabilir çünkü tarifinize uyuyor
YaaaaBişey dicem uğur böceği kondu benim de kucağıma ben de ona ağladım yazacaktım sildim sonra
Regl mi emin misin kuzumm yerleşme olmasınKızlar ben regl oldumm aaaZaten bekliyordum belirtim yoktu ama yumurtlamanın 10. günü daha normal mi sizce?
Valla eşim kalk kalk bu böyle olmayacak dedi yaka paça dısarı çıkardı ☺Uyuyup uyanıp buraya yazıyorum resmen uyku ilacı içmiş gibiyim. Zaten Hamilelikten değilse ruh hastası olduğumu düşüncem bu kadar belirti olamaz jsjsjsjs
Güncel tarihler nedirKızlar ben regl oldumm aaaZaten bekliyordum belirtim yoktu ama yumurtlamanın 10. günü daha normal mi sizce?
Ya öyle pıhtılı yoğun falan değil ama bildiğin kanama şeklinde şuan o yüzden yerleşmeye hiç ihtimal vermedim o bildiğim kadarıyla akıntı gibi oluyor. Tek fark benim şuan ağrıdan kıvranıyor olmam lazımdı çok hafif bi ağrı hissediyorum varla yok arası.Regl mi emin misin kuzumm yerleşme olmasın
Yok canım ben o zaman daha anlamamıştım sadece biraz neşelendirmek istedim seniSende mi öyle oldunnn
Anladım kuşumm takip et bakalım regl se de bir sonraki ay olur umarımmmmYa öyle pıhtılı yoğun falan değil ama bildiğin kanama şeklinde şuan o yüzden yerleşmeye hiç ihtimal vermedim o bildiğim kadarıyla akıntı gibi oluyor. Tek fark benim şuan ağrıdan kıvranıyor olmam lazımdı çok hafif bi ağrı hissediyorum varla yok arası.
Umarım yerleşmedirYa öyle pıhtılı yoğun falan değil ama bildiğin kanama şeklinde şuan o yüzden yerleşmeye hiç ihtimal vermedim o bildiğim kadarıyla akıntı gibi oluyor. Tek fark benim şuan ağrıdan kıvranıyor olmam lazımdı çok hafif bi ağrı hissediyorum varla yok arası.
11 temmuz gösteriyor canım yine 4 gün önceden gelmezseGüncel tarihler nedir
Normalde 22 Haziran ama yumurtlama geç oldu onu hesaplarsak eğer 26-27 Haziranda olmam lazımAdet gününüz ne zaman acabaa
Anladım kuşumm takip et bakalım regl se de bir sonraki ay olur umarımmmm
Yerleşme değildir ya böyle kanama şeklinde yerleşme hiç duymadım. Ay zaten bunu da ihtimal olarak düşünemicem biraz rahat hareket etmek istiyorum yeter soru işaretiUmarım yerleşmedir
Canım yumurtlama tarihinden emin misin? Ovulasyon testiyle takip ettin mi?11 temmuz gösteriyor canım yine 4 gün önceden gelmezse
Evet canım 6sı pikti 7sinde de silikleştiCanım yumurtlama tarihinden emin misin? Ovulasyon testiyle takip ettin mi?
Sen bi emin ol öyle güncel leyelim11 temmuz gösteriyor canım yine 4 gün önceden gelmezse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?