Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7. Haftaya kadın doktoru randevu veriyor canım. Ama tanıdık bir ev doktoru bulduk biz şimdi eğer ki pozitif görürsem direkt ona gidip kan verdiricem
Yapılır ama tamamlayıcı sağlık sigortsı karsılamszArkadaşlar özel hastanelerin acillerinde kan tahlili yapılırmı,bayramda olduğu için emin değilim.kan testini tekrarlamam lazım
Bende de hafif göğüs ağrısı var ama bilmiyorum ay şiştim şu mu bu mu demektenBenim göğüslerim şişmişti ve regl ye doğru acımaya başlamıştı. Daha önce hiç olmazdı. Ama ben anlayamadım tabi hamileliği öğrenince yorumladım. Bir de regl ye son 1 hafta kala falan iştahım kesilmişti böyle yemek yemek istemiyordum hep kuru şeyler yiyiordum. Ama tabi yine anlamamıştım![]()
Canım yumurtlamaya göre 21. Femometer 19u gösteriyor. 4 gün fark edebiliyor erken ya da geç. Sancım yok, bugün burada yazıştıktan sonra peçeteye gelen açık kahve gibi pembemsi bi akıntı gördüm sadece. Geçen ay da reglimden 2 gün önce vardı o akıntı. Büyük ihtimalle 19unda gelir reglim.Benim iki gebelik belirtilerimde de batma olmadı hiç hatta bacağıma vuran ağrı da olmadı canım. Regl ağrısı gibi hafif hafif karın ağrım oldu sanki her an regl olacakmışım gibi. Batma dışında sancı gibi bir belirtin var mı? Bata ne kadar var bi de?
Olur gibime geliyor seninki, cok erken bizim daha, tutup tutmayacagi bile belirsizBenimde bat a 8 gün var diyor yumurtlamaya görebir kaç güne strip olan gibi olması lazım benim de o zaman
![]()
Sabah kendi testimden once senin yorumunu aradim, bekliyorum koyulasmasini heycanlaBenimde bat a 8 gün var diyor yumurtlamaya görebir kaç güne strip olan gibi olması lazım benim de o zaman
![]()
Isıyi nerden ölçülüyor? benim temassız alından olctugum ateş ölçerim var. Ben ovulasyon testi almadan akıntı takibi ve ısı takibi yaparak takip etmek istiyorum adet günümuEmin olmak istiyorsan ovulasyon testi al bari yumurtlamaları kaçırmanormalde vücut ısısı ölçmüyorum yani neredeyse 6 yıldır ölçmüyordum ama 2 ay önce korunmayı brakınca başladım ısıya da canm
Ah nasıl sabırlısııınValla her an yapabilirim cünkü akıntı ara ara giren kramplar ve 7-10. Gün arası olan implantasyon sırasında iki günlük ateş düşüklüğü ve sonrasında yükselmesi herşey var dün minicik ufacık akıntımda toz pembelik vardı ayaklarım çok yorgun tüm belirtilerin bunlar asıl 14. Gün cumartesi ama ben pazar yada eşimin evde olmadıgı pazartesi sabah işe gitmeden yaparım bişey çıkarsa da direk ofisten hastaneye geçer kan tahlili veririm yani zorda olsa beklemedeyim İzmir'e gidemedim bayram için gözüme büyüdü yol annemler geliyor zamanın nasıl geçtiğini anlamam inşallah
Normal kol altı ölçülen ateş ölçerle dil altından ölçmen gerek canım sabah uyanır uyanmazIsıyi nerden ölçülüyor? benim temassız alından olctugum ateş ölçerim var. Ben ovulasyon testi almadan akıntı takibi ve ısı takibi yaparak takip etmek istiyorum adet günümu
Gerçekten şu durum da ayrı bi stres yapıyo insanı ya anlıyorum canım ben de öyleyim şuanBende de hafif göğüs ağrısı var ama bilmiyorum ay şiştim şu mu bu mu demektenbidahaki ay salıcam böyle geçmez her ay her ay
![]()
Sabırlı değilim valla ama bayraö zamanı yaparsam kafayı yerim bugün mide bulantısı basladı canım hiçbir şey yemek istemiyor yediğimde de çıkarmak istiyorum ve sersem gibiyim hastamıyım hamile mi anlamadımAh nasıl sabırlısııınHelal olsun, ben bugün yapmış bulundum test kdlslsls Negatif görünce üzüldüm biraz. Belki çıkarsa yarın İzmir’e gidince sürpriz yapardım düşünmüştüm
Neyse ki daha erken çok üzülmüyorum ama umudum da yok artık
Yol benimde gözüme çok geliyor ya gidince ölü balık gibi oluyorum
![]()
Ay inşallah vardır inşallah, çok dua ediyorum kızlar hepimize. Dünden beri 4 kişinin ani hamilelik haberini aldım etrafımda, millet hiç hesapta yokken pat diye hamile kalıyor kesinlikle gözüm yok sağsalim kucaklarına alsınlar inşallah. Bence biz çokça stres yapıyoruz galiba, kafa rahat olmayınca da olmuyorSabırlı değilim valla ama bayraö zamanı yaparsam kafayı yerim bugün mide bulantısı basladı canım hiçbir şey yemek istemiyor yediğimde de çıkarmak istiyorum ve sersem gibiyim hastamıyım hamile mi anlamadım![]()
Benim bu sabah canım test bile yapmak istemedi çok duygusalım hiç keyfim yok zar zor yemek yaptımSabah kendi testimden once senin yorumunu aradim, bekliyorum koyulasmasini heycanla![]()
2+7 de duygusal dalgalanma mı severizBenim bu sabah canım test bile yapmak istemedi çok duygusalım hiç keyfim yok zar zor yemek yaptım![]()
Net hamile değilsinizKızlar ilişkiden 41 ve 46 gün sonra yapılan idrarda gebelik testleri negatif geldi yanılma payı yoktur heralde degil mi kadar süre sonra? 28 mayista da 2. adeti olmustum iliski 28 nisan 30 nisanda ilk adetimi olmustum ama evham yaptim simdi adetime 1 hafta var aydınlatabilir misniz lütfen
Ay kesinlikle yaaBende de hafif göğüs ağrısı var ama bilmiyorum ay şiştim şu mu bu mu demektenbidahaki ay salıcam böyle geçmez her ay her ay
![]()
Sende mi öyle oldunnn2+7 de duygusal dalgalanma mı severiz![]()