• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ~TEMMUZ AYI GEBELİK PLANLAYANLAR 🤰🏼🧿

Aslında yapayım yarın diyorum ama bi düşük yaptım onda adet tarihi geldiğinde sancı ve batma hissi olmuştu. Şimdi batma falan hiç hissetmedim o yüzden yoktur diye de düşünüyorum. Acaba bu batmalar herkeste oluyor mu ki?🤔
Benim iki gebelik belirtilerimde de batma olmadı hiç hatta bacağıma vuran ağrı da olmadı canım. Regl ağrısı gibi hafif hafif karın ağrım oldu sanki her an regl olacakmışım gibi. Batma dışında sancı gibi bir belirtin var mı? Bata ne kadar var bi de?

Eklentiler

• IMG_5963.jpeg
    IMG_5963.jpeg
    24 KB · Görüntüleme: 45
Benim iki gebelik belirtilerimde de batma olmadı hiç hatta bacağıma vuran ağrı da olmadı canım. Regl ağrısı gibi hafif hafif karın ağrım oldu sanki her an regl olacakmışım gibi. Batma dışında sancı gibi bir belirtin var mı? Bata ne kadar var bi de?
Benim şuan aynı öyle 3 gündür ara ara başlıyor geçiyor niye başlıyor 🤷🏻‍♀️

Canım seninle neredeyse ovü aynı benim de 10 Haziran gibi diyebiliriz ovü için. Bence o regl değildir yerleşmedir diye düşünüyorum çünkü uygulamalarda da uyarı olarak yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam. İşte bu ara yerleşme vs zamanı olabilir diye
Merhaba, hangi uygulamayı kullanıyorsunuz?

6-7 gun var gibi duruyor🥲 dayanamayip sapik gibi test yaptigimdan😂
Seni çok iyi anlıyorum 😁 ay çok sevindim canım halolita halolita gibi koyulaşma takibinizi bekliyorum, inşallah daha da koyulaşsın 😍 kan verecek misiniz bu arada? halolita halolita almanyada nasıldı kan verme durumu?

Back