Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi bilgiler lazım hemen yazayımYaz canım bilgilerini
Evet şimdi baktım 11 yıl olmuş üye olalı hey gidi
Ayy Satürn falan yoksa anlıyor musun bu konulardan arkadasim.asiri meraklıyım bendeAy inşallah belirtidir benimki de çok azdı bi iki defa geldi sadece peçeteye
Yaa inşallahh
Ben hala olmadım canım
İnşallahh, satürn evinden çıkıyor demiştim ovülasyonunu yanlış görmeni sağlayan satürndü demek
Ben ovulasyon testi de yaptım merakımdan hakikaten peak gibi göründü control çizgisi kadar koyu çıktı test çizgisi de (birkaç günde milyon tane test yapmam şoku)Ovülasyon testim de böyle çıkıyor bilemedimm
O yüzden bence gebelik oluşuyooorrrOvülasyon testim de böyle çıkıyor bilemedimm
Ay sanki görüyorum ama görmüyorum da, inşallah vardırKızlar sizce bu sabah yaptım dün de yapmıştım dünkü sadece bir histi bu sabah yaptığım da böyle çıktı. Suanlık çok erken biliyorum ama yumurtlamanın üzerinden 6-7 gün geçti. Buraya atıp atmamak arasında çok kararsız kaldım. 3. Dk da çıktı. Fotoğrafla oynamaya yaptım normalde de ben gördüm ama oynamadan görmek çok zor fotoğrafta
Ay sorma idrar hep bir kaba yapılıyor nerdeyse hiç boşa gitmedi sjjsjdjsjBen ovulasyon testi de yaptım merakımdan hakikaten peak gibi göründü control çizgisi kadar koyu çıktı test çizgisi de (birkaç günde milyon tane test yapmam şoku)
O yüzden bence gebelik oluşuyooorrr
Ay sanki görüyorum ama görmüyorum da, inşallah vardır
Ay sorma idrar hep bir kaba yapılıyor nerdeyse hiç boşa gitmedi sjjsjdjsj
İnşallah canım ya gün gün takip edicemmAy sanki görüyorum ama görmüyorum da, inşallah vardır
Geçen de çok belirgin çıkmıştı hatta yumurtluyormuyum acaba diye yazmıştım buraya ama zaten Şuan varsa kesin 9 undan itibaren kaldım hamileO yüzden bence gebelik oluşuyooorrr
Tabi ki canım inş oluruz bir birimize haber veririz bakalım başka da bir şeyim yok benim aslında ümidim de yoktu burada yazılanlara bakınca aynı şeyi yaşayınca dikkatimi çekti yoksa gebelik belirtisi değildir diye düşünmüştüm bakalım ne .İnşallah gebeliktendir canım, test yapınca bizi de haberdar et mutlaka
Benim çok yoğun ve ağrılı geçti 2 gün canımKimyasal gebelikte kanama yoğun olur mu kızlar cuma adet oldum çok yoğun geliyor afedersiniz pihtili şekilde bugün çok sancım olunca güçlü bir ağrı kesici içmek zorunda kaldım öyle hafifledi biraz
Kişiden kişiye degısır suresı azdı leke olarak az ama kan gelince cok pıhtıkı geldi bennmmsure olarak azdı amaKimyasal gebelikte kanama yoğun olur mu kızlar cuma adet oldum çok yoğun geliyor afedersiniz pihtili şekilde bugün çok sancım olunca güçlü bir ağrı kesici içmek zorunda kaldım öyle hafifledi biraz
Yumurtladın dediğim günGeçen de çok belirgin çıkmıştı hatta yumurtluyormuyum acaba diye yazmıştım buraya ama zaten Şuan varsa kesin 9 undan itibaren kaldım hamile
EvetttYumurtladın dediğim gün
Sabah yapacak mısın testEvettt
Evet yapıcam canım düştüm bu kuyuya çıkmam zor olacakSabah yapacak mısın test