• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ~TEMMUZ AYI GEBELİK PLANLAYANLAR 🤰🏼🧿

Benimde regl öncesi bağırsaklarım çok iyi çalışır 🤣 genelde aslında kabızlığa daha yatkın bir bünyem var ama bilemedim. Öf zaman geçsede test yapsam 😅 innovita gebelik testi kaldı sadece elimde bu sanırım çok erken çıkarmıyor
Evet evet hala beni silik çıkarıyor ama early predictor baya koyulaştı, bugün gecikmenin 2 günü. Hassasiyet konusunda early predictordan şaşmamak lazım 😁

Hepimiz güzel şeyler bekliyoruz hadi bakalım 🤩
İnşallah canım ya🙏🙏ben biraz tokezledim mental olarak bu ay pas gecebilirim.suan kanamam hala dewam ediyor yoğun şekilde bitince nasıl.dusunurum bilmiyorum belki şuan hala bu süreci yaşadığım için böyle düşünüyorum ama bu iki olunca baya sendeledim.Rabbim hakkımızda hayırlısını versin kolay şekilde versin inşallah🤲🤲🤲🤲

Ay deme ya 🤣 bazen diyorum sokaktakine 28im desem kim bilecek yaş sadece bi sayı 😂 (kendimi teselli ederken ben)

Biliyorum canım banlandığımız da oldu grupça 😂 hala görüştüğüm arkadaşlarım var güzel arkadaşlıklar kuruluyo
Sen pro üyesin biliyorsundur zaten böyle şeyleri

İnşallah canım ya🙏🙏ben biraz tokezledim mental olarak bu ay pas gecebilirim.suan kanamam hala dewam ediyor yoğun şekilde bitince nasıl.dusunurum bilmiyorum belki şuan hala bu süreci yaşadığım için böyle düşünüyorum ama bu iki olunca baya sendeledim.Rabbim hakkımızda hayırlısını versin kolay şekilde versin inşallah🤲🤲🤲🤲
Geçecek canım benim inşallah güzel haber gelecek 🙏🏼 tatile gidicez demiştin hem belli mi olur tatil çocuğu olur belki😍

Geçecek canım benim inşallah güzel haber gelecek 🙏🏼 tatile gidicez demiştin hem belli mi olur tatil çocuğu olur belki😍
Hayırlısı olsun canim sartlamicam kendimi inan.Rabbim niyetimi duamı biliyor.Vermek zor değil ona 🤲🤲 vermezse de hakkımda hayırlı olan budur dicem🤲🤲🤲

Kızlar resmen benim içim geçiyor,başım dönüyor gibi oluyor ormalmi ya.işk gebeliğimde hiç olmadı böyle birey

Kızlar bir şey soracağım uzayan akıntı gebelik belirtisi olabilir mi? Şeffaf değil ama beyazımsı açık sarı gibi uzayan akıntı. Sanki böyle yumurtlama dönemi dışında uzayan akıntı gelen okumuştum burada ama şeffaf yumurta akı şeklinde mi gördünüz yaşayanlar bir aydınlatın beni🙈
2-3 gün önce yumurtlama benimde oldu , bendede bugün aynısı gördüm

Back