• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ~TEMMUZ AYI GEBELİK PLANLAYANLAR 🤰🏼🧿

Kızlar bir şey soracağım uzayan akıntı gebelik belirtisi olabilir mi? Şeffaf değil ama beyazımsı açık sarı gibi uzayan akıntı. Sanki böyle yumurtlama dönemi dışında uzayan akıntı gelen okumuştum burada ama şeffaf yumurta akı şeklinde mi gördünüz yaşayanlar bir aydınlatın beni🙈
Benim uzayan olmamıştı ama baya krem gibi beyaz akıntım oldu bol bol, belki uzayan da gelmiştir de fark etmemişimdir 😅

Ya bende o konuda çok pişmanım biliyor musun benimde doktorum adetin 4 gün geçsin öle gel ve kanda baktır dedi.bdn 2 gün sonra baktırdım dayanamadım tabj salak kafam düşük geçmişin var erkenden gitsene baktirsana belki birşeyler yapılabilirdi.evet kimyasal da ilaç filan fayda etmez deniliyor ama yinede aklımda hep neden gitmedim sorusu kalacak.belkiler hep hayatımızda olacak malesef.pozitifi gördüğüm an gitmedigim için çok pismanim
Canım hiç öyle düşünme sağlıklı bir gebelik olsaydı zaten kimyasal olmazdı. Sağlıklı gebelik zaten her türlü devam eder sen baktırsan da baktırmasan da dünyaya gelecekse engel olamazsın. Gelmeyecekse de ne yapsan tutamazsın.

uf kizlar okuyorum her yazilani ne kadar guzel herkesin cok guzel belirtileri var valla🙏🏻 ben de beyaz akinti goruyorum iki gundur ama denize girip cikiyorum mayoyla bikiniyle tam goremiyorum akintiyi an be an takip edemiyorum umarim benim de vardir daha gerci uc gun oldu sanirim benim ovulasyon sonrasi😬

Ayy cok heyecanli bi bekleyisteyim suan hepimiz iciiiin🎉🎉🎉💕

Arkadaşlarım hepinize iyi bayramlar dilerim.
Size bir sorum var danışmak istediğim.
Biliyorsunuz benim süreci, betayı takip etmekle ilgili, sizce kaç günde bir betaya baktırmalıyım?
Doktor ilk kimyasal gebeliğimde 4 gün sonra baktır demişti öğrendiğim günden sonra, sonra kanama gelince 2. Günde baktırmak istemiştim ve düşüşü görmüştüm.
Sizce simdi 2 günde bir mi devam edeyim; 4 günlük rutinler mi, bir yanım sürekli oraya takılma diyor bir yanım önceki deneyimden dolayı içeride neler oluyor merak ediyor.
Deneyimlerinizi okumak isterim, hepinize şimdiden teşekkür ederim
Değerin henüz çok düşük canım her 2 günde bir kan vermek yıpratıcı olabilir ama için rahat edecese öyle yap tabii. Ben ilk kan verdikten sonra gebelik testiyle koyulaşma takibi yapmıştım. 8 gün sonra kan vermiştim kese de minik de olsa görünmüştü öyle. Tabii seni ne rahat hissettirecekse öyle yap. İnşallah sağlıklı ilerler sağlıkla hayırlısıyla kucağına alırsın miniğini🙏💕

Birde bende yumurtlamadan itibaren sürekli bir belirti olduğu için 😅😅
Birde gebeliği tescillenen-öncesinde gebelik geçirmiş arkadaşlarım, bat tan ne kadar süre önce kabız oldunuz ya da oldunuz mu? Bende hiç öyle bişey yokta en büyük belirtilerden biri diyorlar o yüzden merak ediyorum
Kabızlığı ben iki gebeliğimde de erken gebelik belirtisi olarak yaşadım. Geçen sefer de çok zorlanıyordum, bu sefer de öyle oldu. Hatta aklıma düştü acaba hamile miyim diye ama seyahatte olduğumuz için beslenme düzeninden dolayı yoktur dedim. Ama benim bağırsaklarım bence hormon değişimine çok duyarlı çünkü regl olunca da ishal gibi olurum, hemen etkilenirim 😅 Kabızlık mutlaka her hamilelikte olur diyemem 🫣

Merhaba canım yerlesme kanamasi nasil oldu? Yumurlamadan ac gun sonra? Ne kadar surdu biraz detay verebilir misin?

Benim adetimin 9. Gunu 11.06 ovulasyon. Dun adetimin 13. Gunu 15.06 da lekelenme oldu kirmizi parlak. Bugun halen lekelenme tarzında rengi kırmızı dan kahverengiye dönmüş tuhaf bir renk. Bat. Normalde 30.06 fakat erken yumurtlama gordum tahmini 22.06 oldu. Bazi kaynaklar döllenme den 6 gun sonradan itibaren yerlesme kanaması olabilir diyor bazıları bat ile birlikte diyor. 2 gun surer diyor. Benimki ovulasyonu sayarsam 5. Gun oldu.

Bu yasadigim nedir tecrübeli arkadaşlar yazarsa memnun olurum. Kafayı yiyecegim artık yerlesme mi yoksa resmen 13.gun adet mi oluyorum🤦‍♀️🥺🥺
Benim yerleşme kanamam kanama gibi olmadı,regle 3gün kala koyu kahve hatta çamur gibi bir akıntı oldu.peçete ile silince geliyordu zaten bir kez geldi bir daha gelmedi dünde hamile olduğunu öğrendim

Canım hiç öyle düşünme sağlıklı bir gebelik olsaydı zaten kimyasal olmazdı. Sağlıklı gebelik zaten her türlü devam eder sen baktırsan da baktırmasan da dünyaya gelecekse engel olamazsın. Gelmeyecekse de ne yapsan tutamazsın.
Öyle tabi kuzum ama işte ama ne bilim ya.🥹

Kabızlığı ben iki gebeliğimde de erken gebelik belirtisi olarak yaşadım. Geçen sefer de çok zorlanıyordum, bu sefer de öyle oldu. Hatta aklıma düştü acaba hamile miyim diye ama seyahatte olduğumuz için beslenme düzeninden dolayı yoktur dedim. Ama benim bağırsaklarım bence hormon değişimine çok duyarlı çünkü regl olunca da ishal gibi olurum, hemen etkilenirim 😅 Kabızlık mutlaka her hamilelikte olur diyemem 🫣
Benimde regl öncesi bağırsaklarım çok iyi çalışır 🤣 genelde aslında kabızlığa daha yatkın bir bünyem var ama bilemedim. Öf zaman geçsede test yapsam 😅 innovita gebelik testi kaldı sadece elimde bu sanırım çok erken çıkarmıyor

bu ay da olmadı :) … yumurtlama sonrası minik ağrılar olmuştu belirti olmasını umuyodum ama maalesef. Kaç aydır vücut ısısı takibi yapıyorum, ovülasyon testi vs. Bu aydan itibaren her şeyi bırakıyorum. Kaç aydır yumurtlama takibi yapıyoruz bi işe yaramıyor. Bende artık umursamamaya çalışıcam.

bu ay da olmadı :) … yumurtlama sonrası minik ağrılar olmuştu belirti olmasını umuyodum ama maalesef. Kaç aydır vücut ısısı takibi yapıyorum, ovülasyon testi vs. Bu aydan itibaren her şeyi bırakıyorum. Kaç aydır yumurtlama takibi yapıyoruz bi işe yaramıyor. Bende artık umursamamaya çalışıcam.
Gerçekten tetikte bekleyince olmuyor olsada tutmuyor.bende bu ay ara verebilirim.biraz deşarj olmaya ihtiyacım var.test yapmaktan kaba isemekten midem bulandi artık.normal tuvalete gidicem bu ay🤣🤣🤣 ilişkiyi bebek için yapmicam hevesim gelirse kocaya yapisirim.yoksa yok anam.

35 ne ne opunde başınıza koyun. Bundan sonrası tufannnnnnnnnn🤣🤣🤣
Ay deme ya 🤣 bazen diyorum sokaktakine 28im desem kim bilecek yaş sadece bi sayı 😂 (kendimi teselli ederken ben)
Canım burda wp insta grubu tarzı konuşmalar yasak aman diyim bu konuşmalar yüzünden ipe giden çok oldu maalesef
Biliyorum canım banlandığımız da oldu grupça 😂 hala görüştüğüm arkadaşlarım var güzel arkadaşlıklar kuruluyo

Ay deme ya 🤣 bazen diyorum sokaktakine 28im desem kim bilecek yaş sadece bi sayı 😂 (kendimi teselli ederken ben)

Biliyorum canım banlandığımız da oldu grupça 😂 hala görüştüğüm arkadaşlarım var güzel arkadaşlıklar kuruluyo
Walla canim işte bir şekilde Allah boyle sabrını veriyor🤣🤣🤣kandırmaca, inanmamaca,hissetmemece🤣🤣🤣

Walla işte içerdeki sistem sadece bir sayı olarak görmüyor ben görüntüyü geçtim anam içerisi düzgün olsun modundayim🤣🤣🤣

Canım istersen bilgilerini özelden yaz ben yorumlamaya çalışim. Tabi çok amatörüm o aklının bi köşesinde dursun yine de😅
Adın, doğum tarihin, doğum saatin, doğum yerin ve şu an yaşadığın şehir olarak gönderirsen müsait olduğumda bakarım
Yooo bence müthişsin😍😍

Back