Evet evet yorumlamıştı
Bana da bakar mısın lütfenTamam canım gönder bilgilerini
Benide yorumladi
Hepimiz güzel şeyler bekliyoruz hadi bakalımBenide yorumladi
Evet evet hala beni silik çıkarıyor ama early predictor baya koyulaştı, bugün gecikmenin 2 günü. Hassasiyet konusunda early predictordan şaşmamak lazımBenimde regl öncesi bağırsaklarım çok iyi çalışırgenelde aslında kabızlığa daha yatkın bir bünyem var ama bilemedim. Öf zaman geçsede test yapsam innovita gebelik testi kaldı sadece elimde bu sanırım çok erken çıkarmıyor
İnşallah canım yaHepimiz güzel şeyler bekliyoruz hadi bakalım
Sen pro üyesin biliyorsundur zaten böyle şeyleriAy deme yabazen diyorum sokaktakine 28im desem kim bilecek yaş sadece bi sayı (kendimi teselli ederken ben)
Biliyorum canım banlandığımız da oldu grupçahala görüştüğüm arkadaşlarım var güzel arkadaşlıklar kuruluyo
Geçecek canım benim inşallah güzel haber gelecekİnşallah canım yaben biraz tokezledim mental olarak bu ay pas gecebilirim.suan kanamam hala dewam ediyor yoğun şekilde bitince nasıl.dusunurum bilmiyorum belki şuan hala bu süreci yaşadığım için böyle düşünüyorum ama bu iki olunca baya sendeledim.Rabbim hakkımızda hayırlısını versin kolay şekilde versin inşallah
Hayırlısı olsun canim sartlamicam kendimi inan.Rabbim niyetimi duamı biliyor.Vermek zor değil onaGeçecek canım benim inşallah güzel haber gelecektatile gidicez demiştin hem belli mi olur tatil çocuğu olur belki
Yaz canım bilgileriniBana da bakar mısın lütfen
Evet şimdi baktım 11 yıl olmuş üye olalı hey gidiSen pro üyesin biliyorsundur zaten böyle şeyleri
Wayyyy maşallah benimde iki gün önce 1 senem dolduYaz canım bilgilerini
Evet şimdi baktım 11 yıl olmuş üye olalı hey gidi
Ya bana da yaparmsn utanarak soruyorumTamam canım gönder bilgilerini
Kuzum doğum tarihi, saati, yeri, yaşadığın yer ve ismini yaz özeldenYa bana da yaparmsn utanarak soruyorumdüşük ve hemen yumjrtladm ya dun
Bana hemen bilgi geçKuzum doğum tarihi, saati, yeri, yaşadığın yer ve ismini yaz özelden
Ben de istesem çok ayıp etmiş olur muyumKuzum doğum tarihi, saati, yeri, yaşadığın yer ve ismini yaz özelden
2-3 gün önce yumurtlama benimde oldu , bendede bugün aynısı gördümKızlar bir şey soracağım uzayan akıntı gebelik belirtisi olabilir mi? Şeffaf değil ama beyazımsı açık sarı gibi uzayan akıntı. Sanki böyle yumurtlama dönemi dışında uzayan akıntı gelen okumuştum burada ama şeffaf yumurta akı şeklinde mi gördünüz yaşayanlar bir aydınlatın beni
Ayyy gölgee var hadi hayırlısııı inşallaaahŞu çizgilerin ortası kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?