caım sen hiç durma bi test yapsanaa adetinde gecikmiş kasık batmalarım var diyorsun bende hep kasık batmaları varrAladım canım.Benimde 2 gün gecikti.
Ama kasıklardaki iğneleme dışında hiçbirşeyim yok.
Sende varmıydı bi belirti ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
caım sen hiç durma bi test yapsanaa adetinde gecikmiş kasık batmalarım var diyorsun bende hep kasık batmaları varrAladım canım.Benimde 2 gün gecikti.
Ama kasıklardaki iğneleme dışında hiçbirşeyim yok.
Sende varmıydı bi belirti ?
ben 6. hafta içindeyim canım.farancım senin haftan tam olarak kaç tatlım
bnm son adet tarihinie göre tam 7.hafta çok şükür
Ankarada serin canım.Hele dün buz gibiydi :)Omman hava sıcakmı ankarada ıstanbul buzzz gıbı
Canım inş çok güzel bir hamilelik geçirirsin.inşallah cnm yaa sende test yap habe ver hemen merak ettim bak şimdi
daha küçük yinede cnm çok başlardayız ama inşallah sorunsuz geçer şimdilik iştahsızlık var bide arada kasık ağrılarım var bugün geçer inş dün yoktu bugün var her gün değişik bişiler oluyo snırım hayırlısı olsun sağlık olsunda yeter inş şubat olcak sanırım cnm yada mart başı inşş
Kendimi toparlayamıyorumki yapsam :)caım sen hiç durma bi test yapsanaa adetinde gecikmiş kasık batmalarım var diyorsun bende hep kasık batmaları varr
kızlar ben şimdilik çıkıyorum kahvaltı yapmadım dahaaa hepinizi öpüyorum rabbim en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin sizlere
ben 6. hafta içindeyim canım.
kızlaarrrrr bugün test yaptım ikinci çizgiyi hafif silikte olsa gördüm pazarsesi doktora gideyim değil mii ?çok şaşırdım sevinçten ne yapacağımı şaşırdım. yüce rabbim burdaki herkese hayırlı bir evlat nasip etsin
yok canım özür dilencek bişiCanım özür dilerim bilmiyordum
Bide bu konularda pek bilgim yok maalesef
İnş en yakın zamanda tekrar kavuşursun bebeğine Allahın izniyle :)
Ain canım hepimiz için.
Omman hava sıcakmı ankarada ıstanbul buzzz gıbı
benim karın ve kasık ağrılarım geçti canım. bayağıdır olmuyor. ama midem felaket.
yediğim bir şeyi bir daha göresim gelmiyor. yediğime pişman oluyorum. yemedikçe de halsizlik artıyor.
pazartesi doktora bulantı için bir çare soracağım. evde olsam problem değil de iş yerinde zor oluyor.
senin de var mı böyle şikayetlerin?
kızlar ben şimdilik çıkıyorum kahvaltı yapmadım dahaaa hepinizi öpüyorum rabbim en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin sizlere
mide bulantısı gün içinde başlıyo bnmde canım 2 3 gündür başladı işte okadar tuhaf oluyoki midem aç lduğumu hissettiğm halde yiyemiyorum aslında bnmde kasık ağrısı geçmişti ama bugün yine var neyse oda normaldir inş herkeste farklı bişiler oluyo sonuçta hayırlı sağlıklı olsunlardaa en sevdiğim bişi yok artık bnmhiçbişi güzel gelmiyo yemek olarak halimizde bundan azalıyo zatenn
canım kasık ağrılarını çok düşünme. bebek kesesi büyüdükçe bu tür ağrılar normal. bana ara ara olsa da önemsemiyorum, çünkü her an büyüyor içimdeki mucize :)mide bulantısı gün içinde başlıyo bnmde canım 2 3 gündür başladı işte okadar tuhaf oluyoki midem aç lduğumu hissettiğm halde yiyemiyorum aslında bnmde kasık ağrısı geçmişti ama bugün yine var neyse oda normaldir inş herkeste farklı bişiler oluyo sonuçta hayırlı sağlıklı olsunlardaa en sevdiğim bişi yok artık bnmhiçbişi güzel gelmiyo yemek olarak halimizde bundan azalıyo zatenn
canım bebeğin kalp atışlarını gördünmü bilmiyorum ama
doktorum bana genelde çok fazla mide bulantısı kalp atışları başlayınca olur demişti
inşallah görürsün canıum kalp atışlarını
bizde burda oynarızhihoyyyt
özlem nasılsın canım???
hoşgeldinopuyorumnanaktan
benim hesaplarıma göre bugündü ikigün önce test yaptım çıkmadı bu sabah silik pozitif çıktı
canım kasık ağrılarını çok düşünme. bebek kesesi büyüdükçe bu tür ağrılar normal. bana ara ara olsa da önemsemiyorum, çünkü her an büyüyor içimdeki mucize :)
önemli olan kanama olmaması. onun dışında sıkıntı edecek bir şey olmaz Allahın izniyle.