- 23 Mayıs 2010
- 1.832
- 8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun miray .
canım hayırlı olsun :)kızlaarrrrr bugün test yaptım ikinci çizgiyi hafif silikte olsa gördüm pazarsesi doktora gideyim değil mii ?çok şaşırdım sevinçten ne yapacağımı şaşırdım. yüce rabbim burdaki herkese hayırlı bir evlat nasip etsin
Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz:CüvCüv:kızlaarrrrr bugün test yaptım ikinci çizgiyi hafif silikte olsa gördüm pazarsesi doktora gideyim değil mii ?çok şaşırdım sevinçten ne yapacağımı şaşırdım. yüce rabbim burdaki herkese hayırlı bir evlat nasip etsin
kızlaarrrrr bugün test yaptım ikinci çizgiyi hafif silikte olsa gördüm pazarsesi doktora gideyim değil mii ?çok şaşırdım sevinçten ne yapacağımı şaşırdım. yüce rabbim burdaki herkese hayırlı bir evlat nasip etsin
kızlaarrrrr bugün test yaptım ikinci çizgiyi hafif silikte olsa gördüm pazarsesi doktora gideyim değil mii ?çok şaşırdım sevinçten ne yapacağımı şaşırdım. yüce rabbim burdaki herkese hayırlı bir evlat nasip etsin
nurberra nasılsın canım?
günaydın faranve esteem sadece 3ümüz varız galiba
candans bence test yap cnm inş hayırlı haberler olsunn
sağol canım, ben de pazartesi için randevu aldım doktordan. inş kalp atışlarını duyabilirim :)
şimdi kendimi zorlayarak bir sandviç yemeye çalışıyorum, o kadar halsizim ki. miniğim tüm enerjimi kendisine çekiyor :)