slm kızlar gecmısı okudum.
denızcım degerın yuksek degıl ama bellı de olmaz.umıtlenmeden beklıycez canım.olucak olucak.bak bu ay bayagı yaklastık.bırdahakı ay ınsallah.dr. ne dedı klomen ıcın.yumurtan gelısmıyormu canım.yoksa catlamıyormu.yoksa hem gelısıp hem catlıyor ama sen mı ıstıyorsun kullanmak.
nurtencım goguslerın buyumseı ıyıye ısaret helede onceden boyle bısı yasamadysan.ama 16. gunum dıyrsun.1 hafta oncesı 10. gun faln.senın yumurtlama tarıhın ne zamandı canım.eger yumurtlama zamanına denke gelıyorsa 1 hafta oncesı gebe olma olasılıgın yuksek dıyebılırz.amasu testler bızı mahvettı.
sarışeker canım bebısını saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah.cok sevındım.
sen kac gunde regl oluyorsun.20 gundur goguslerım kocaman dedın.yanı tahmınen ovulasyondan ne kadar sonra sıstıler.bızede bol dua et lutfen
nurtencım sperm testı yapmadılar bugun.cuma sabah 6 da son ılıskı oldu.bugun yapmadılar.en azından bugunde gecmelıymıs.esım yarında gıdıcek test ıcın.pers gunu bırlıkte gıtcez hem test sonucunu gotrcez hemde konuscaz amelıyat ıcın.canım % 90 amelıyat olcak.kacıs yok gıbı.ama ozelde 3. derece demıstı dr. teoman bey ıse 2. derece demıs.o bızı sevındrdı bıraz bakalım.
sar
bozma moralini niye karamsarsın belki geç döllenme ben tahlih yaptırdığımda 0.1 çıkmıştı ama seninki olabilirde olmayabilirde test markan neydi bu arada o kadar düşük bhcg yi algılamış?
impaladeniz evt geldi bugün adet olmam gerekliydi belirtileri vermeye başladı
ya inşallah gebeliktendir belirtilerin uff insan çok sıkılıyoo yaaa.. allahım hayırlısıyla bi nasip etse artık bide bizim evlilik yıldönümümüz bugün belki yıldönümü hediyesi olur bize hayırlısıyla bi gelse bebişimmm...
slm kızlar sonucum sanırım negatif yaaaa 2.65 cıkmış 5 üzeri olması gerek dimi pozitif için
kızlarrr miniğim 4.5 haftalıkmış mercimek kadar dedi doktorum :) ben buralardayım ve hepinizin hayırlı haberlerini bekliyorum taa ki o listede adet bekleyen kimse kalmayana kadar :)
ya inşallah gebeliktendir belirtilerin uff insan çok sıkılıyoo yaaa.. allahım hayırlısıyla bi nasip etse artık bide bizim evlilik yıldönümümüz bugün belki yıldönümü hediyesi olur bize hayırlısıyla bi gelse bebişimmm...
sağol iyiyim yase.10.günüm bugün.Çalışmalar gün aşırı devam edeyor.Birde preseed kullanıyorum.Her illişkide kullanıyorum.3 ml sıkıyorum.Preseed ne kadar giderse yapacağım.Preseed dan çok umutluyum.Sadece yazılanlardan değil çevremde arkadaşalrımdan da kullanıp en geç üç ay içinde gebe kalmışlar.Ayaklarımı dikmiyorum.Bu ay ovulasyon testide yok canım.Gün aşırı olunca denk gelir mutlaka diyorlar.Yase yumurtlama günümü bildiğim zaman çok sitres yapıyorum.Bir amuta kalkmadığım kalıyor.Bilmememk daha iyiy geliyor bana.Sitresim geçen aya göre daha az ama adetim yaklaşınca ne olur bilemiyorum.
cnm bekle biraz daha.daha erken bencede kiminde adet gecikmesinden 1 hafta sonra çıkıyomuş.
ahh cnmm yaaa allah kucağına almayı nasib etsin.
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun cnm.inş hamişsindir en güzel hediye olur.
denizcim hani yumurta geliştirici hap kullanıom demiştin ya bu nasıl belli oldu yane yumurtanın gelişmemesi bi şikayetin oldu da doktora mı gitmiştin. var mıdı nası ve herhangibir şikayetin. yoksa tesadüfen mi belli oldu. bizde öle bişi varsa yumurtlamama ya da çatlamaması , ne bilim yumurta yeterince gelişmiosa bunları nası anlarız.
bilen arkadaşlar ya da duyan bizzat kendi tecrübesi olan var mı
benim hiç şikayetim olmadı. hep adetlerim düzenli gider ve belirtiler ara ara deişir. olan belirtiler de genelde aynıdır. Ama o çok şiddetli adet sancım olu dienler deilim. illaki olu ama öle kıvrandıracak hele ağrı kesici alacak kadar bi durum olmuo. adetin ilk günü en fazla kanamam oldu gün oluo ve ilk günü btirmeden sancım azalır tabii sancırsa karnımfalan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?