Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım en iyisini yapmışsın, boşver zamana bırak. hayallerle yaşamak çok daha güzel, inan.
dediğin gibi birkaç güne belli olur zaten. ama canım iğnenin etkisi olsaydı artık çizgi yok olmaz mıydı testte? yani erken gebelik olabileceği için çizginin silik olması normal de. arka arkaya 3 gün çıkması bence güzel şeylere işaret.
Allah kalbinde ne varsa onu versin canım. Rabbim tez zamanda hepimizin kucaklarını doldursun.
beklemek çok zor gerçekten çok
vakiy yaklşatıkca hetecean artıyo bakalım benimde 4 gün var cuma günü olmam gerek ama ben olmak istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım senin en azından bir çocuğun var, inş ikincisini de Rabbim tez zamanda sana bağışlar.vakiy yaklşatıkca hetecean artıyo bakalım benimde 4 gün var cuma günü olmam gerek ama ben olmak istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hayırlısı olsun canım benim, inş saat 3'ten sonra artık aileniz 3 kişi olur :)
aynı ümitsizlik bende de var, bebek istemeye başlamadan önce her şey çok daha kolaydı. şimdi her ay aynı şeyleri yaşıyorum, çok yoruldum artık
benim biraz karışık canım ya. son birkaç aydır 33 günde bir oluyorum. buna göre 29'u olması gerek.ayyy inş canım yaaaa.insanı cok yıpratıyor.allahım daha yorucu ve bizi üzücü şeyler vermesin inş.senin adetine kaç gün var
hayırlısı olsun canım benim, inş saat 3'ten sonra artık aileniz 3 kişi olur :)
aynı ümitsizlik bende de var, bebek istemeye başlamadan önce her şey çok daha kolaydı. şimdi her ay aynı şeyleri yaşıyorum, çok yoruldum artık
amin canım ya, stres yapmayın, zaman bırakın diyor doktorlar ama nasıl olacak bilmiyorum. ben hiç bu kadar stres yapacağımı tahmin etmezdim, korunurken aklım çıkıyordu kazayla hamile kalıcam diye. ah kafasızlık aaahhh!!kızlar sızı cok ıyı anlıyorum.aynı seylerı paylasıyruz ve her gecen gun daha tahammulsuz oldugumu ve ufacık seylere karsı daha agresıflestıgımı hıssedıyorum.ısyana bıle basladım.rabbım sonumuzu hayr etsın ama.kafayı yemezsek ıyıdır.artık mutlu olmak ıstıyorum.bebek dusunmeden once ne rahattım.derdım yoktu.bu ne dertmıs yaa gelmeden derdı basladı.bazen kzıyorum daha karnıma bıle dusmeyen afacana ama sinirlerim laçka oldu.rabbım sabır versın barı.
denızcım ınş guzel bır haber alırız artık.moralım sıfır
amin canım ya, stres yapmayın, zaman bırakın diyor doktorlar ama nasıl olacak bilmiyorum. ben hiç bu kadar stres yapacağımı tahmin etmezdim, korunurken aklım çıkıyordu kazayla hamile kalıcam diye. ah kafasızlık aaahhh!!
kızlar sızı cok ıyı anlıyorum.aynı seylerı paylasıyruz ve her gecen gun daha tahammulsuz oldugumu ve ufacık seylere karsı daha agresıflestıgımı hıssedıyorum.ısyana bıle basladım.rabbım sonumuzu hayr etsın ama.kafayı yemezsek ıyıdır.artık mutlu olmak ıstıyorum.bebek dusunmeden once ne rahattım.derdım yoktu.bu ne dertmıs yaa gelmeden derdı basladı.bazen kzıyorum daha karnıma bıle dusmeyen afacana ama sinirlerim laçka oldu.rabbım sabır versın barı.
denızcım ınş guzel bır haber alırız artık.moralım sıfır
selam kızlar..
bende aranıza katıla bilirmiyim?
bende bebek istiyorum bu aydan gecti artık regl belirtileri başladı cünkü inşallah temmuzda olur artık..