- 3 Haziran 2010
- 4.362
- 6.673
slm kızlar nasılsınız?bugün kontrolümüz vardı oğluşum 4 kiloyu epey geçmiş boyuda 53cm imiş yüzünü göremedik bukez ama suyumuz falan iyiymiş..nst ye girmedik bu hafta dr gerek görmedi...bebeğin yeri epey daralmış istersen seni çarşamba günü sezaryene alalım dedi ben ama nasıl olur derken dr normal doğumda yaşanabilecek sıkıntıları teker teker saydı iri bebeklerde bu olasılıklar daha da sık görülür dedi...bende dedim ki peki illaki bu hafta sezaryen olması mı gerekiyo yani bekleyelim normal doğumu deneyelim olmazsa sezaryene geçemiyormuyuz dedim tabiki geçilir ama çektiğin sancı sıkıntı yanına kar kalır dedi.çatı muayenesi yapmadı sen ne dersen ben hep senin yanında olacağım dedi...annemler halamlar teyzemler falan herkes sancılarımın gelmesini beklememi ve olmazsa normal doğum öyle sezaryene geçmem gerektiğini iri bebeklerin daha fazla dikişle doğduğunu ama o dikişlerin de hemencecik kaynadığını söylediler:44:...kararsız bir şekilde ayrıldık hastaneden..eve geldik eşimle konuştuk beklemeye karar verdik..gerçi o biran önce oğlunu sevmek istiyo ama yine de bekleyelim dedi...zaten dr bebeğin epey büüyük maşallah zaten haftaiçi görüşürüz senle dedi..birde idrar torbasında idrar biriktirmeye başlamış