merhaba canlarım.uzun bır aradan sonra topıgıme yenı gırıyorum.ozlemısım hepınızı.ne guzel hepınız hamılesınız ve bazılarınız dogurmus bıle yada zamanınız gelmıs.canlarım hepınıze saglıklı bebısler dılıyorum.Rabbim kolay dogumlar versın bır avazda atlatın ınsallah.bebıslerınıze uzun ve saglıklı omur ler dılıyorum.
ben hala aynıyım.mucadeleye devam.onumuzdekı ay yumurta takıbı yaptrcam ama bu sefer mutlaka ılacla.
hazıranda mıkroenjeksıyon dusunuyorum bu yuzden daha cok tupbebek bolumunde gezınıyorumve ıyı bır merkez arastırıyorum.ama ondan once bırde klomen catlatma ıgnesı kullanayım dedım.esımde sperm arttırıcı proxeed plus ve bırsuru vıtamın kullanıyor.inşallah en yakın zamanda bende hamıleler arasına katılırım.bır zamanlar cok uzuluyordum hala da ıcım buruk ama eskısı kadar dert etmıyorum kendıme.sanırım kaşarlandım
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
benım kaderımde buymus.korunmayı bırakalı 1 yıl oldu.ama bebegım hala gelmedı.hayırlısı artık.Rabbim ne eyler ne eylerse guzel eyler.hepınızı cok sevıyorum.kendınıze ve bebıslerınıze cok ıyı bakın.onları benım ıcın koklayın canlarım
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)