- 3 Haziran 2010
- 4.362
- 6.673
Özlemmm seni bekliyoruz
sevsinler seni tabi senin bebiş göbüşte hiç mızırdanmıyo ancak becerebiliyoz yazmayı ama duuurrr ben senin de haberlerini alıcam inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özlemmm seni bekliyoruz
sevsinler seni tabi senin bebiş göbüşte hiç mızırdanmıyo ancak becerebiliyoz yazmayı ama duuurrr ben senin de haberlerini alıcam inşallah
Ayyy Talhayı unuttum ben baknasıl annesi zorluyormu
Bende sıkılmaya başladım canım artık ellerim şişti az da tansiyonum var bakalım ne zaman gelicek gelsede haberlerimizi alsan
maşallah bebeğimize nazarlardan korusun Rabbim..geçen ay bu vakitler bende sıramı bekliyordum ne garip bir duyguyduşimdi ise elimi bezden çekemiyorum..nisa teyzesi oğluşum geçen gün yüzüme doğru çiş yaptı bu kadar yaramazlaştık yani...bakalım sizin bebişler nasıl olacak..doğum şeklin belli mi?
maşallah diyorum 2 gündür uyku düzeni oluşmaya başladı 2 saat uyuyo uyanınca bez değiştirme koklaşma oynaşma 20dk kadar sürüyo sonrasında 20dk emziriyorum uyuyo..ama bu güne kadar çok zordu..veee ben her zamanki gibi yalnızdım..dikiş ağrılarımı hiç hissetmedim bebeğime bakmam gerekiyo dedim Rabbim bir güç verdi ayağa kalkmamla bebeğime bakmam bir oldu..tansiyonuna dikkat et canım sürekli ölç..evde cihazın varmı?
aman maşallaAllah nazarlardan korusun canım cihazım yok canım hiç problemimiz olmamıştı böyle akşam ölçtürmeye çıkıcam inş. Özlemcim Allah dahada sana sağlık sıhhat versinminik meleğe bakabilmen için kayınvalide falan gelmedi mi canm bende yalnız olucam sanırım bizimkinin niyeti yok gelicem dyor ama 1001 naz niyaz eşim zoruyla bende çağırma artık dedim kardeşimin vize arası var 1 hafta o gelicek yarın:26:
nazlanıyopsa hiç tenezzül etme..bak benimki de nazlanıyodu ben doğuma gittim o da hastaneye rahatsızlanmış..utanmasa gel bana bak diyecekti..Rabbim yardım ediyo eşinde sana yardım ederse bişey olmaz korkma.her akşam ölçtür dikkat et tansiyonuna önemli canım..bende 4 cm açıklıkla sezaryene girdim
bencede canım dedim zaten eşime bidaha söyleme diye seninkide alem valla inş. canam Rabbim yard. eder ona sığınıyoruz 4cmden sonra açılmadı mı özlem senin bebişte topluydu sağlıklı olsunda hayırlısı sezeryanmış cnm
napıcan işte şimdiye kadar ne maddi nede manevi desteklri olmadı ama bana karışmıyolarda çok şükür.evet teyzesi iriydidoğum ilerlemedi canım suni sancıya rağmen bebişim kafasınıu bir türlü sokamadıbeceriksiz çıktı...sezaryen de korkulacak bişey yok benim gözümü çok korkutmuşlardı hatta Allah katında anne olmuyomuş bile diyenler olmuştu ama çok şükür kolayca iyileştim.şimdi kucağımda emiyo oğluşum sağlıcakla sizler ve isteyen herkese bebişlerini kucaklarıNA almayı nasip etsin inşallah
En iyisi canım bizdede aynı maddi manevi destek yok Allahta muhtaç etmesin uzağız saygımız sonsuz böyle daha iyi mesafeli
ayy yavrum bnm ya annesi yolu bulamamış olurmu ya mecbur sezeryana girmişsin nasıl Allah katında anne olunmuyormuş saçma demişler inş. cnım ben diyorum hangisi hayırlıısyla normal sezeryan önemli olan sağlıcakla kucağına almak tüm arkadaşlar adına koca bir aminnnnnnnnnnnnnnn diyeyim canım bu arada aysu doğurdu sıra denizcim ve bana geldi bu topikte
hee gördüm aysunun mesajını sizin topikte..maşallahı var onun bebişininde...benim oğluuşumda 3950gr ve 52 cm olarak doğmuştu hastanede hemşireler tosuncuk diye seviiyordu..aklıma bak ne geldi ben uygulayamadım ama bebeğin doğumdan sonra sarılık olacak biliyorsun dimi...bu sarılığı bazı bebekler hafif bazı bebekler ağır atlatır hatta hastanede yatarlar falan..kereviz ve enginar yemek sarılığı düşürüyormuş dene belki faydası olur.deniz ne zaman doğuracak ki?
tam tosuncuk ikininkide maşallah cnm bende duydum onu saraçoğlundan deneyeceğim inş. birde florasan ışık açık kalsın evde diyorlar onuda yapıcaz umarım rahat atlatırız deniz ile aramızda 1 hafta var
özlemcim ben bi sağlık ocağına gidicem canım tansiyon için sana özelden msaj attım
Selam Kızlar Aysu 87 arkadaşımızın oğlu Doğan 4000kg 53 cm olarak saat 9:05te aramıza katıldı aysu bilgileri yolladı çok selamı var hepinize
Bu arada özlemcim talha kocaman oldu maşallah:)
Nurberra nasılsın bebiş nasıl?
Yasekase herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım
Toprakceylin nasıl gidiyor gebelik
Bizde sıramızı bekliyoruz
Kızlar yaşayan duyan vs. varsa ufack bişi danışıcam. Önemli mi onu da anlamadm.
idarar torbam mı yanlış yerde anlamadımki nie sıkışşsın. heral o anlık bişidir . zate doktor da bişi demedi idaralı gelmişin om yüzden baskı yapıo ve bulanık görünüo dedi..
Bana da öle geldi ya o anda idrara sıkışıkmışım ondan da nie vurguluo ki. Demiolar da bişi gelirken şöle gelin falan die. Ne se artık inşallah nisacm ya ayrıntılı da i i geçer umarm. Ayrıntılada 4. görüşüm olacak bebeğimi bugün 3. dü. Ben 2 aylıktı gittim ilk. Sonra ayda 1 gittim. Şimdi de ayrıntılı zamanı geldi 3 hafta sonra dedi. Sıra sende bize güzel haberler vericeksin inşallah..tatlım sıkma canını bi kez bende sıkışık gitmiştim anlık bişi canım detaylı içinde herşey çok güzel olacak cnm içini ferah tut hatta bana erken doğum olur rahim ağzı diklsn dedi detaylıya bakan kndi doktorum yok gerek dedi çok şükür bu haftaya geldi bebeklermz Allaha emanet önce sonra bize strese grip etkilemeyelim meleklerimizi genel yazdım yasecim ama durumun anlık cnm ayy bde hormonlarıımız hassastakıyoruz
3 haftada çğırması iii olmuş bn dayanamıyrdum 4 hafta 3. de gdyrdum sende daha sık görmek isteyeceksn git gide