Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm ben çıkıorum. İlaç alıorum ya soğuk algınlığı ,çin uykumu getirio. Biraz kestirim de işlerimi yapim sonra.. İnşallah ilerde bebek müjdeleri veririz..
Vardır bi zamanı diorum ben. Gebelik düşüneli 1 yıl olmadı biz de. 2010 mart ayında başlamıştık! 4. de kaldım düşük oldu.ilk denemelerde bazı şelere dikkat etmedimi anladım. Sağlam belki 1. ya da 2. denemedi belki de gebelikte. Gebe kalmam zor olmadı geç olmadı ama sağlıkla da devam etmesi önemli tabii. Ben açıkçası çok da üzülmedim diebilirim. Keşke devam etsedi tabii ama yapacak bişi yok. Rabbim böle uygun gördü. Biliorum ki O her şein en i isini bilir. Onun için içim rahat! Bakalım belki de uzun sre olmıcak ya da gene ilk denemelERde gebe olucam ya da ya da hiç omıcak. Nerden bilebiliriz. Sabırlı olup dua edip beklicez. İstioruz . Hayırlı ise zamanı ne zamansa o zaman tekrar yaşarız bu duyguyu ve anne oluruz.. Bunu istioruz. Takdir Allah' tan.. en baya bi soğukkanlıımdır. Biraz i i deil sanki ama öleyim ben hayata karşı. Duygusallık pek yoktur. Yaşadın şee göre. Ama gebe kalıp çocuk sahibi olmak çok istiorum. bİ ŞEİ İSTEYİNCE rABBİM HER ŞEİ ONUN OLMASI İÇİN SEFERber edermiş. İnşallah bakalım. Her şe nasip kısmet.. Tevekkül edip beklicez..
insan sinirden çıldıracak gibi oluyor. 3 ay kadar hormon ilacı kullandır sonra yumurtalık takibi yapma ne biçim doktorlar var yaa. boşu boşuna klomen kullandım.canım preseed hiç kullanmadım yumurtalıklarımda sorun yoktu. klomene kadar şimdi kloemen sayesinde 2 küçük kistim oluşmuş ve klomen yüzünden bir ay adet oldum 1 ay adet olamadım. hali hazırdaki yumurtayı da bozmuş diye düşünüyorum çünkü daha önce adet düzensizliğim yoktu.
iyi bir doktor bulmanı tavsiye ederim.klomen kist yaptığında yada kendiliğinden kist olduğunda benim doktorum doğum kontrol hapı kullandırıyordu.öncelikle kisten kurtulalım diyordu.adetin de düzensizleşmiş.eşinin de ürologa gitmesi filan çok önemli.eğer gitmediyse sen boşu boşuna hormonlarınla oynamış olursun canım. hayırlısı olur inşaallah.Rabbim işini kolaylaştırsın tez zamanda anne olmayı nasip etsin.
cnm ben çıkıorum. İlaç alıorum ya soğuk algınlığı ,çin uykumu getirio. Biraz kestirim de işlerimi yapim sonra.. İnşallah ilerde bebek müjdeleri veririz..
evet muhrıbe haklısın bende ılk korunmayı bıraktıgım ay 8 gun gecıkmıstım.kan testıde negatıftı ama 8 gun sonra oldum ve hayatımda hıc boyle olmamıstım.gercekten adet olabılmenın bıle buyuk nımet oldugunu anladım.
yase bende cok hasta oldum canım.gecn cumadan berı cok kotuydum.cuma-cts -pazar bogazım cok kotuydu.sonra bır grıp oldum-pzt-salı ve bugun hala hastayım.ama dun gece sogan suyu ıctım ve bu sabahta.cok ıyı geldı.antıbıyotık ıcsem bu kadar ıyı gelmezdı.sogan dogal antıbıyotıkmıs zaten.bugun daha ıyıyım.tam ıyılsemedım ama dune gore cok daha ıyıyım.ıcmıyorsan tavsıye ederım.
evet muhrıbe haklısın bende ılk korunmayı bıraktıgım ay 8 gun gecıkmıstım.kan testıde negatıftı ama 8 gun sonra oldum ve hayatımda hıc boyle olmamıstım.gercekten adet olabılmenın bıle buyuk nımet oldugunu anladım.
yase bende cok hasta oldum canım.gecn cumadan berı cok kotuydum.cuma-cts -pazar bogazım cok kotuydu.sonra bır grıp oldum-pzt-salı ve bugun hala hastayım.ama dun gece sogan suyu ıctım ve bu sabahta.cok ıyı geldı.antıbıyotık ıcsem bu kadar ıyı gelmezdı.sogan dogal antıbıyotıkmıs zaten.bugun daha ıyıyım.tam ıyılsemedım ama dune gore cok daha ıyıyım.ıcmıyorsan tavsıye ederım.
kızlar bugün aşılamam yapıldı. hayırlısı bakalım. 2 hafta sonrayı bekliyorum artık. umarım güzel haberler veririm.