Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pazartesi ya da salı.bakalım.O zmana kadar herşey olunda gider inşallah.
aysucmu benim kasığımda hala ağrı var ara ara bu normal mi canım?
klomeni yumurtlama takibi yaptırmadan kullanırsan yumurtanın gelişip gelişmediğini anlayamazsın.klomeni çok kullanmak iyi değil.üstelik aşılama yaptırman gerekirse de kullanıcaksın.o yüzden gereksiz yükleme yapma derim.hiç preseed denedin mi?yumurtlamayla ilgili sıkıntı yoksa sorun spermlerin ulaşması ve değerleri ile ilgiliyse işe yaradığına inanıyorum.eğer yine olmazsa o zaman aşılama düşünebilirsin.
arkadaşlar test yaptım silik ikinci çiizgi çıktı henüz kan testi yaptırmadım.Çok mutluyum ama birazda tedirginim.iki tane kayıp olunca pek sevinemiyorum.Allahım isteyen herkese versin yarabbim.
inşallah herşey yolunda gider tatlım.
kasık ağrısı çok normal bebeğin sana tutunmaya çalışıyo.benimde aynı regl olucamışım gibi ağrım ve kasık batmalarım oluyodu.
sen bol bol dinlen cnm dikkat et kendine.
çalışıyomusun?
kızlar bu arada biz dün doktora gittik bebeğimiz çok sağlıklıymış ve oğluşumuz olucakmış inşallah.
tebrik ederim canım çok sevindim Allah sağ salim kucağına versin tamamına erdirsin inşallah.
çaılışıyorumda hafta sonu iyi oldu bol bol yatacağım.temizlikte yapmayacağım özellikle biraz zaman geçene kadar bebişim bana tutunsunda gerisi önemli değil.İştede kendime dikkat etmeyue ve yormamaya çalışacağım.
Allah tamamına erdirsin inşallah. aysucuğum bebeişe isim düşünmeye başlarsınız artık ne güzel yaaaa.
soğan suyunu ne için yapıyorsun?kistim yok diye yazdığını okumuştum.
ben de çörekotunu denemiştim.düzenli olarak da yerim zaten.çorbamın üstüne koyarım mutlaka.