mrb kızlar...hihoyyythihoyyyt
kızlar 2li test sonucum ve diğer sonuçlarım iiymiş sadece idrar kültüründe enfeksiyon çıktı ilaç tdvsi verdi doktorum inş problem olmaz..
hamile arkadaşlara idra kültürü yaptırmalarını öneriyorum benim hiç belirtim yoktu ama enf varmış
hamilelikte idrar yolu enf.u erken doguma sebep olabilirmiş kızlar biliyosunuzdur ama ben yinede söyliyim.
benim bi arkadaşım son aylarını bu yüzden hastanede geçirdi hep ateşliydi ve anbt tdvsi alıodu sürekli ama neyseki bebiş doğdu ve ii şimdi..
AYSUCUM biz bugün 14+6 yız salı öğrenmiştik cinsiyetini.bu arada doktora sordum free hcgem 77 imiş ama bebek erkek bende tutmadı yanii..kaydirigubbakcemile3
ben kız çocuklarına bayılırdım hep ama olsun yeterki saglıkla kucagımıza alalım başka bişe istemem..
HAZELCİM boşuna çok stress yapıyosun tüp bebeğe gerek kalmadan eminim olacak çocugunuz sadece sabret cnm ben 1-2 aya senden güzel haberler bekliyorumm
bide ovulasyon testi kullan bence cnm en azından o günlere dikkat edersiniz sonra da rahat edresiniz
çünkü biz ugraşırken gün asırıdan çokk bıkmıştım insanı yoruo ama ovulasyon testi sayesinde sadece ayda 3kez zorunlu oluo çalışma.çok rahat etmiştim ben helede çalışınca daha bi zor oluo gerçekteennn...
bende çok ümitsizdim bizim hareketlilik kötüydü ve morfolojimizde 3 dü ama Rabbim zamanı gelince verio inanki,bende hiç olmicak die düşünüodum hep..olumunekankayizsmile