Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yase ve omman nasılsınız? yasecim kendini topla zaman çabuk geçiyor.bende senin düşüğünden sonraki ay kimyasal gebelik geçirdim canım.
eğer hamileysen ovulasyon testininde pozitif çıktığını duymuştum.isterseniz deneyin ama iki çizginin aynı renk hatta ikincinin daha koyu olması lazım silikse olmuyo.
adetime henüz 4 gün olduğu için çıkmayacağını düşünüyorum.ama adet tarihimde yaparım sağol canım..Şuan gebelik testinde bile zor çıkar sanırım.
umarım hamilesindir canım.bencede sabredebilirsen bekle.
iİM CNM YA NAPİM FENA ÜŞÜTMÜŞÜM YATIORUM ÖLE PEK NETE GİREMİORUM. açıorum kalıo öle. işte ben de bebk için ara vermişken rahat ilaç da kullanabiiorum. soğuk algınlığı ilaçlarından. doktor bebek düşünğüosanız bu ayı geçin dedi ilaç vedinden . ben de bu ay ve öteki ay da yok zate dedim. bakalım nası olcak kasıımı bekliorum. bi da ne zaman ebekalcam bakalım. ilki bekletmemişti inşallah bida öle olur. şimdilik bi boşluk var. yazın doluydu ama. doktora da gitmedim tekrar.bidaki regli de belkim bi görünürüm. soğan kürüne de başladım bugün. hayırlısı artıkın ..
adetime henüz 4 gün olduğu için çıkmayacağını düşünüyorum.ama adet tarihimde yaparım sağol canım..Şuan gebelik testinde bile zor çıkar sanırım.
inşallah sabredebilirsem.Allahım herkesin kalbindekileri ver yarabbim.Biozard canım benim bu ay yumurtlama günümden beri kasıklarım ağrıyor .Acaba yumurta çatlamamışsa kasıklarda ağrı olur mu hiç bilgin var mı canım?
Yasecim inşallah bu ay tutmuştur canım.Sonrada sen ve diğer isteyen bütün arkadaşlarım.Firshavenden haber var mı canım onla da denk gelmiyor.