Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaaa sagol ramıznurcum yaa.gercekten sızın morfolojı de % 3 muydu.hareket nasıldı.bak sımdı ıcıme su serptın.rabbım ıste ol deyınce oluyor.
Merhaba arkidişler.. Benim de reglim bitti artık. Soğan kürü yapim diorum. Bakalım artık dinlenme bekleme sürecindeyim. Bi sonraki reglimi bekliorum. O zaman da bi doktora görünim diorum. Nası durumların die. Ben de hayırlısıla kasımda başlıcam bebek için uğraşlara. İnşallah olur tez zamanda tekrar gebe kalmak.
Aysucum ben de durumlar böle işte. Pek bişi yapamıorum şimdilik. Zamanın geçmesini bekliorum tatlım.
Bebeğin ve senin sağlıklı olmana sevindim. Her şe yolunda bi gebelik geçiriosun. Ne güzel. Böle de devam edicek inşallah.
Hazel senin de umarım tüp bebek yoluna başvurmana gerek olmadan gebelik haberini alıcaz. Sen de kalıcaksın gebe emin ol.
aysucum doktor 3. reglinden sonra başla dedi bebek için yane. Eylülde ilk reglimi oldum. 2. si ekimde olur. 3. de yane kasım ayındaki reglimle başlıcam. Daha var ama zaman da çabuk geçio. Ağustos ayında ilk gebeliğim ilk haftalarda düşükle sonuçlanmıştı. Hayırlısıla tekrar gebe kalmak nasip olu umarım. 2011 de anne olmak istiorum. Ama sağlıklı olduktan sonra zaman da önemli deil tabii. Kısmet bakalım gebe kalıcak mıyım. Kalsam da nası olur. Zaman gösterir. Hakkımızda hayırlısı ne se o olsun inşallah..
mrb kızlar.inşallah enkısa zamanda güzel haberlerinizi paylaşırsınız bizlerle.bende yarın ikili test sonuçlarımızı almaya gidicem.:Saruboceq: inşallah bir sorunumuz yoktur.gökgürültüsünden ben çok korkarım ve şu anda çok kötü hava burda.kocsmı özlüyorumsenağlama
mrb kızlar.inşallah enkısa zamanda güzel haberlerinizi paylaşırsınız bizlerle.bende yarın ikili test sonuçlarımızı almaya gidicem.:Saruboceq: inşallah bir sorunumuz yoktur.gökgürültüsünden ben çok korkarım ve şu anda çok kötü hava burda.kocsmı özlüyorumsenağlama
yasecim napıyon şikerim?????
omman hangı kargoydu pekı.barı gıdıp kargo kargo gezıyım.gercı gecen hafta mng,yurtıcı ve ups e sordum benım ısmıme gelen kargo yokmus.bu haftaıcı yıne gıtcem ve sorcam.ne uyuzlar yaa.hayır bırısıne verseler bana verırler heralde.kımse bana vermedı bısı