yasekasecim biliyorsun düşükten sonra gebelik şansın daha yüksek oluyomuş rahim toparlanıncaolumunekankayizsmile
öle mi neden ki? gebelik şansı derken gebeliği devam ettirme şansı mı gebe kalma şansı mı? ikisi de önemli tabii de gebe kalmam zor olmadı ki beklemedim bi aydı ve 4. denememdi ki ilk 2 denemede bile belki farkında olmadan pas geçmişizdir. yani Rabbim nazardan saklasın gebe kalmam zor olmadı ama devam ettirebilmekte ayrı bir süreç tabii ve de zor! devam ettirebilmekten yana mı dedin ya sonuçta kisttm vardı kist belki yok olmuştur bilmiorum şimd,lik ama düşükten sonra diğer gebelik daha da riskli olmaz mı hiç düşük olmamasına göre. kişiden kişiye belli olmuo ama bana olumlu da olumsuz da olsa yüzdesi az olan yane az olasılıklı durumlar vuruo sankimm..
canım bende yaşadım ya ilk gebeliğimde düşük şimdide içim rahat değil düşünmemeye çalışıyorum doktorumda yaşlılarda deneyimleriyle rahim toparlanınca kalırsın demişlerdi çok afedersin düşüğün kıçı içerde kalır dediler saçma belki ama rahim tamamen toparlanıyor ya canım onu demek istedim
yasekasecim biliyorsun düşükten sonra gebelik şansın daha yüksek oluyomuş rahim toparlanıncaolumunekankayizsmile
öle mi neden ki? gebelik şansı derken gebeliği devam ettirme şansı mı gebe kalma şansı mı? ikisi de önemli tabii de gebe kalmam zor olmadı ki beklemedim bi aydı ve 4. denememdi ki ilk 2 denemede bile belki farkında olmadan pas geçmişizdir. yani Rabbim nazardan saklasın gebe kalmam zor olmadı ama devam ettirebilmekte ayrı bir süreç tabii ve de zor! devam ettirebilmekten yana mı dedin ya sonuçta kisttm vardı kist belki yok olmuştur bilmiorum şimd,lik ama düşükten sonra diğer gebelik daha da riskli olmaz mı hiç düşük olmamasına göre. kişiden kişiye belli olmuo ama bana olumlu da olumsuz da olsa yüzdesi az olan yane az olasılıklı durumlar vuruo sankimm..
canım bende yaşadım ya ilk gebeliğimde düşük şimdide içim rahat değil düşünmemeye çalışıyorum doktorumda yaşlılarda deneyimleriyle rahim toparlanınca kalırsın demişlerdi çok afedersin düşüğün kıçı içerde kalır dediler saçma belki ama rahim tamamen toparlanıyor ya canım onu demek istedim
off ki ne of. inşallah bi sonraki gebeliğimde kan görmem ya off. Rabbim hayırlısını versin..
Saol nisacımmm.
bu arada en az iki adet dönemi korun sonra başlayın hemen denemelereopuyorumnanaktan
Merhaba hanımlar,
Yase, toprakceylin okudum da çok üzüldüm. Hayırlısı olsun diyelim, bir dahaki sefere sorunsuz hamilelik yaşarsınız inşallah.
İnşallah absynth tek temennim bu. Bi sonraki gebeliğim sorunsuz olur umarımmm....
kızlar buarada dun esım su parasını gerı alabılmıs.sukur.ama bugunku sorunlarımdan ona sevınemedım bıle.zaten bızımkısı esegını kaybedıpte bulunca sevınmeye benzedı.kızlar bızım bır akraba var.babası amelıyat olacak ankaraya gıttıler.1 yasında bebegı var kız.cok ama cok seker ve cok akıllı.bıze bıraktılar bakmaya kımse yoktu.ya kendı evladım gıbı sevıyorum.tum gun onunlayız.esımde cok sevıyor.kendı yavrumuz olsa ne sevecek dusunemıyorum.onunla oynuıyor falan.hep dua edıyoprum rabbım bızede ver dıye.rabbım buyuk.ınsallah duyar sesımızı
bu en umutsuz zamanımda ılac gıbı geldı.ama cok uzuluyorum yınede benım de bır tane yavrum olsa dıye.evın nese kaynagı.rabbım herkese bu mutlulugu yasatsın.kımsenın kucagını bos bırakmasın
slm murebdu.bısı sorcam canım.ben adetten 1 hafta once progesteron testı yaptrcam ama pazar gunune denk gelıyor.ozeller pazar gunude muayene edıyormu.ben pzt yaptrsam gec olurmu
yarın klomene başlıyorum.1 eylülde doktora gidicem.yumurta takibine başlıcam.içimde hiç hamile kalıcam gibi bir heyecan yok.hayırlısı olsun.bazen diyorum şimdi çok istiyosun Allahın nasip etmemesinin bir nedeni vardır mutlaka.ya diyorum olur ama hayırsız olursa ya da sağlıksız.o zaman ne yaparım.Allahım sen en doğruyu bilirsin.Hayırlısını nasip et.Bizlere kaldıramayacağımız yük verme.Bir yerde okumuştum.Peygamber Efendimiz Allahım zahmetsiz evlat nasip et diye dua edermiş.Aslında pek çok şeyi aynı anda ifade eden çok kısa bir dua.''Allahım bizlere zahmetsiz evlatlar nasip et.''
canım 1 gun sonra olmazmı yaa cunku ben tam 18. gunumde genelde yumurtluyortum.test gunumde 18. gun.hem pazara denk gelıyor hem 17. gun yanı cts daha catlamamıs olur ve belkı 1 gun sonra catlıycak dıye testte catlamamıs gorunebılır.oyuzden oyle dıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?