murebdu bende bugun dr. agıttım.14. gunum olmasına ragmen dr sagda bıkactane 7-8 mm yumurta oldugunu soyledı.ben de bu ay yumurtlama olmıycakmı acaba.cts yada pazar progesteron testı yaptrmam gerek.offf hem esımde hemde bende sorun var.ne yapıcam ben yaaa.klomen kullansam esımde sorun var bı ıse yaramaz.ben dıyordum hıc hamıle kalamıycam dıye.mafoldumbenmafoldumben
hazel sen bütün tetkitleri yaptırmamış mıdın? Nerden çıktı sende sorun oldu doktor mu dedi? Kisttin de yok. Rahmin tertemiz daha kolay gebe kalabilirsin eşinin probleminde düzelme olursa. Doktor yumurta var demiş . O zaman nie yumurtlamayasın. 21. gün testi bu kadar önemli demek. Sadece o aya mahsus mu yoksa her daim mi sonuç çıkıo doktora sorabilirsen canım ya?
Ben de bıraktım artık . Rabbim hayırlısını versin. Gebe kalabilmem gecikmedi ama devam ettirmek bebeğin durumu düşük tehlikesi kalbi atması vs. bunlar da var. Hemen klomen düşünme doktora bırak .. Klomen de bi yerde gerek yoksa alma yani. Sonra mecbur kalınır sabırsızlık olursa başvururuz. Bana gene doktor her şe normal dedi.. Kısmet. Bebek hastalıklı olduğu için düşük olmuştır yüzde doksan dedi. ama ben kistten diorum. kist büyüdü ya off. inşallah dier gebeliğimde tam tersi olur...
bak show tv de bak bi .. gebelikten de bahsedilio. Hkkımızda hayırlısı ne se o olsun ..