Merhaba hanımlar,
ne zamandır yazamadım. Yase, toprakceylin okudum da çok üzüldüm. Hayırlısı olsun diyelim, bir dahaki sefere sorunsuz hamilelik yaşarsınız inşallah.
Hazelcim sizde yine birsürü dertle uğraşmışınız, su parası filan. Geçmiş olsun. Son sorularını gördüm de, yazayım dedim. Endişelenme normal bir durum o boyutta folikül görmeleri. Hatta iyi bile bildiğim kadarıyla çünkü tüp tedavisinde filan onlara bakarak başarı oranı söyleyebilirler. Şöyle düşün, aslında hazırda bekleyen bir sürü folikül vardır, ancak her ay bunlardan bir tanesi öne çıkar ve yumurta olur. Benim de en son kontrolde sağda solda bir sürü görünüyordu. Hatta normal üstten USG de görüldü. Bence moralini hiç bozma. Biliyorsun durumlarımızdaki morfoloji olayı filan biraz benziyor. Eşin tedavi de oldu üstelik, daha bekleme süresini de aşmadınız. Beklemek en zoru tabi ama peşin peşin üzülme canım. Ben bu ay preseed kullandım ya, tavsiye ederim. Spermleri koruyucu etkisi var, yaşama sürelerini arttırıyormuş. Kullanımı da rahat ve sorunsuz.