murebdu bende bugun dr. agıttım.14. gunum olmasına ragmen dr sagda bıkactane 7-8 mm yumurta oldugunu soyledı.ben de bu ay yumurtlama olmıycakmı acaba.cts yada pazar progesteron testı yaptrmam gerek.offf hem esımde hemde bende sorun var.ne yapıcam ben yaaa.klomen kullansam esımde sorun var bı ıse yaramaz.ben dıyordum hıc hamıle kalamıycam dıye.mafoldumbenmafoldumben
kızlar bısı sorcam.bende hıc kıst gorulmemıstı sımdıye kadarkı muayenelerımde.rahım fılmımde gayet temız cıkmıstı.yalnız bugun 14. gun olmasına ragmen dr. sagda bıkactane 7-8 mm yumurta var dedı.kıst olsa anlasılırdı degılmı.yanı kıst ve yumurta bırbırınden farklı gorunume mı sahıp oluyor.yoksa ayırtedılmeyebılır mı yumurtlama donemınde.cunku sagda bıkac kucuk yumurta demesı kafamı karstrdı
kızlar bısı sorcam.bende hıc kıst gorulmemıstı sımdıye kadarkı muayenelerımde.rahım fılmımde gayet temız cıkmıstı.yalnız bugun 14. gun olmasına ragmen dr. sagda bıkactane 7-8 mm yumurta var dedı.kıst olsa anlasılırdı degılmı.yanı kıst ve yumurta bırbırınden farklı gorunume mı sahıp oluyor.yoksa ayırtedılmeyebılır mı yumurtlama donemınde.cunku sagda bıkac kucuk yumurta demesı kafamı karstrdı
kızlar sız ne zaman yumurtluyorsunuz.hıc takıp yaptrdınızmı.ben nısanda ılk ovulasyon testı kullanmaya basladıgımda 12. gun cıft cızgı gordum .ertesı gun test yapım sılıklesmeye baslamıstı.bırdahada test yapmadım.sonrakı ay myısta 14. gun gordum cıft cızgıyı bırdaha test yapmadım..ama eger 15. gun catladıysa ben 27. gunde regl oldum .zaten oncekı aya gore 2 gun sonra catladıysa reglımde 2 gun gecıktı.sonrakı ay yanı hazırandan sonra durumum 18. gunlere kaymaya basladı.bu neden olabılır kızlar yaa.herseyım normal cıktı.sorun olsa yıllardan berı cıkardı heralde.hazıranmdakı yumurta takıbınde 18. gun yumurtam catlamıstı.ve sonrası ıste boyle.yanı 3 aydr bu durum var sanırım.neden bır anda degısebılırkı boyle.anlamadım.belkıde ben 12. gunde gordum cıft cıxgıyı ama o da 18. gunde catladı olabılır yanı.
kızlar merhaba.
yaklaşık 8-9 gündür yoktum.evde badana vardı.heryer karıştı.anca toparlandık valla.öldüm yorgunluktan.
nisa_86 ve denizcim sizleri tebrik ederim.
olumunekankayizsmilesağol canım nasılsın nasılgidiyorguclubacismile
yasekasecim biliyorsun düşükten sonra gebelik şansın daha yüksek oluyomuş rahim toparlanıncaolumunekankayizsmile
öle mi neden ki? gebelik şansı derken gebeliği devam ettirme şansı mı gebe kalma şansı mı? ikisi de önemli tabii de gebe kalmam zor olmadı ki beklemedim bi aydı ve 4. denememdi ki ilk 2 denemede bile belki farkında olmadan pas geçmişizdir. yani Rabbim nazardan saklasın gebe kalmam zor olmadı ama devam ettirebilmekte ayrı bir süreç tabii ve de zor! devam ettirebilmekten yana mı dedin ya sonuçta kisttm vardı kist belki yok olmuştur bilmiorum şimd,lik ama düşükten sonra diğer gebelik daha da riskli olmaz mı hiç düşük olmamasına göre. kişiden kişiye belli olmuo ama bana olumlu da olumsuz da olsa yüzdesi az olan yane az olasılıklı durumlar vuruo sankimm..
duydunuz mu hiç ya düşükle kistlerini atanar var mıdır?
İnşallah bi sonraki gebeliğimde böle olmaz. Sonuna kadar gider..azcık da olsa kan görmem ya off çok acı.. her tuvalete gittinde acaba mı? of ki ne off. ilk gebeliğimde korktum başıma geldi. bi daki sağlıkla geçer umarımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?