:)))))))))))))))))) çok tatlısın..
toprakcım valla böyle gitmez inş yksa bayan göğüs olarak dolaşacam ortada kaydirigubbakcemile3
yasekasecim geçmiş olsun canım benim tez zamanda sağlıklı bebişlerin olsun :Saruboceq:canım yazmıştım ama tekrar sölim her şei sorabilirsiniz. . hiç çekinmeyin olur mu?
ewet yalnız kalacam aman önceden çok üzülüyordum ama anneme artık sadece kızgınım beni böyle bir durumda nasıl bırakıyo diye annemler konyada oturuyo canım zaten hamileliği ençok bunun için istiyordum çok şükür rabbim dualarımı kabul etti bebeğim annesinin canındaki yoldaş olacak inşallah
toprakcım nasılsın canım nasıl oldun inş. herşey yolundadır bitanem olumunekankayizsmile
yasekasecim geçmiş olsun canım benim tez zamanda sağlıklı bebişlerin olsun :Saruboceq:
toprakcım nasılsın canım nasıl oldun inş. herşey yolundadır bitanem olumunekankayizsmile
iyiyim canım yaşadığım kimyasal gebelikmiş knamayla beraber yok oldu ama pazartesi yine baktıracağım kanda değerler düşmüş mü diye sen nasılsın tekrar kan testi yaptırdın mı
merhaba canlar
sıkıcı bir haftaya merhaba dedim.arada girip bakıyorum kimler ne yapmış diye.ama içimden pek bişey yazmak gelmiyor.
yasecase ve toprakceylin ikinize de çok geçmiş olsun.inşaallah en yakın zamanda hayırlı haberlerinizi alırız.
nisa86 ve ozlemsoysal tebrikler kızlar.inşaallah hamilelikleriniz güzel geçer.
hazelcim fatura olayına çok üzüldüm.o kişiden dilekçe almanız daha mantıklı olur.adıma alacak kaydedilen şu meblağın şu kişinin şu hesabına ödenmesi şeklinde.ya da vekalet filan .yada bir torpil bulmak lazım.
nurten34 canım seni çok iyi anlıyorum.çünkü aynı psikolojideyim.foruma girmek artık beni de strese sokuyor.Bu ayda bişey olmayacak.adet belirtilerim başladı.sağlık olsun .doktor eylülde gelirsin demişti.(2 ay içinde olmazsa.)ama eylülde gitmeyebilirim.ovulasyon bayrama denk geliyor.pek verimli olacağını sanmam.ekimde artık.
merhaba kızlar.ben hanı 25 gunde regl oluyorum da yumurtam 18. gun catlıyor yaa.yumurtlamadan sonra adete kadar en az 11 gun gecmelıymıs.ama bende 7 gun gecıyor ve adet oluyorum.sanırım bu luteal faz eksıklıgıymıs.yarın dr. a gıtcem.bu bebegın rahıme tutunmasını engellıyormus sanırım.bakalım dr. ne dıycek.ınsallah duzene gırer de gelır melegım.artık psıkolojımın bozulmaya basladıgını hıssetmeye basladım.cok uzuluyorum.bende anne olmak ıstıyorum.cok mu sey ıstıyorumsenağlama
iyiyim canım yaşadığım kimyasal gebelikmiş knamayla beraber yok oldu ama pazartesi yine baktıracağım kanda değerler düşmüş mü diye sen nasılsın tekrar kan testi yaptırdın mı
toprakcım bende baktırdım bugün bayağı yükselmiş çok şükür 1270 :Saruboceq: inş. aynı şeyleri bir daha yaşamam hepimiz yaşamayız inş.:Saruboceq::Saruboceq:
merhaba kızlar.ben hanı 25 gunde regl oluyorum da yumurtam 18. gun catlıyor yaa.yumurtlamadan sonra adete kadar en az 11 gun gecmelıymıs.ama bende 7 gun gecıyor ve adet oluyorum.sanırım bu luteal faz eksıklıgıymıs.yarın dr. a gıtcem.bu bebegın rahıme tutunmasını engellıyormus sanırım.bakalım dr. ne dıycek.ınsallah duzene gırer de gelır melegım.artık psıkolojımın bozulmaya basladıgını hıssetmeye basladım.cok uzuluyorum.bende anne olmak ıstıyorum.cok mu sey ıstıyorumsenağlama
murebdu bende bugun dr. agıttım.14. gunum olmasına ragmen dr sagda bıkactane 7-8 mm yumurta oldugunu soyledı.ben de bu ay yumurtlama olmıycakmı acaba.cts yada pazar progesteron testı yaptrmam gerek.offf hem esımde hemde bende sorun var.ne yapıcam ben yaaa.klomen kullansam esımde sorun var bı ıse yaramaz.ben dıyordum hıc hamıle kalamıycam dıye.mafoldumbenmafoldumben