denizcim saol. İnşallah senin gebeliğin sorunsuz geçer tatlım..
hazelcim aslında aşırı derecede bi üzüntü sarsıntı yaşamadım. tereddütlüüdüm hep. nedense bu durumu doğal karşıladım. yapacak bişi yok çünkü. metanetli olmak gerektini düşünüorum. aynı şekilde eşim de öle. çünkü her şe Allah tan. Onun için içim rahat.. Gebeliğin ,ilk haftalarında olması düşük için fiziksel anlamda yıpratıcı olmuo ki benim 4. haftada kaldı bebek gelişmedi.
beni de hep az olasılıklı şeler buldu. hem olumlu hem olumsuz yönde. Acaba diorum düşükle beraber eski kalıntıları kistleri atmış mıyımdır. Doktor kisttin yok dedi. bunda da vardır bi hayır elbet. doktor bebeğin hastalıklı olabileceği için düşmüş olabileceğini ssöledi. tek bi sebebi yok zate. sağlıklı deilse vücuttan atılması önlenemezmiş zate ama ben bebek yerine kisstin büyüdünü düşünüorum. kocaman bi et parçası çıktı. kese sonra düştü. çünkü doktor keseyi vajinadan çıkardı! muayenede. bebek mm lerle olur. doktora dedim ama hastalar kan pıhtıların öle zannedebilirler falan diyip geçiştirdi. ama et parçasıdı 10 cm. kendiliğinden atıldı ,işte..