Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İNşallh iyiye işarettir hamiş olursun :))))
inşallah bi tanem ya...ama inşallah sende hamilesindirınsallah hamılsndr yavruna kardes gelır
inşallah bi tanem ya...ama inşallah sende hamilesindir
ya kızlar 9. gunumde yapıskan akıntıyı gormeye basladım.10. gundeede grdum.sonra gormedım.ama ben gec yumurtluyorum.15 yada 17. gunde yumurtam catlar.ama hıc boyle bu kadar uzun sure sancı olmamıstı.hatta cogu zaman hıssetmezdım bıle.yada o anlık sancı olur sonra gecerdı.yanı ıkı gun devam etmezdı.hamıle oldugumu bende dusunmuyorum.nerde bende o sans mafoldumben
ama sıze sorayım dedım neden oluyordur dıye.goguslerımde 1 hafta oncesınden boyle acımazdı.onlarda kafayı yedı.sıcaklardandır heralde yaaaa.belkıde gecer yarına
pazartesiyi bekliyorum ama umudum yok benim yükselmeyecek değerim tüm hamilelik belirtilerim var (kasık ağrısı şişkinlik gögüs uçlarında acı vs.)midem çok bulanıyo gün içinde ve çok halsizim ayağa kalkınca gözlerim kararıyo biraz önce ne yediysem çıkardım çok korkuyorum acaba beni zehirliyor falan mı
kızlar bu ay benim sağda 2 yumurtam oluşmuştu...adetime 6 gün kaldı...fakat sol tarafımda inceden inceye batmalar oluyo...hamilelik belirtisi olabilirmi sizce...
günaydın kızlarrr
cnm sen 15 yada 17 günde yumurtluyorum diyosun ama bu her ay değişebilir.bende normalde 12. günde felan yumurtluyodum ama biliyosun hamile kaldığım ay 12. gün yumurtam bile yoktu.yani 8-9-10 da felan yumurtlamışım.bence sen yumurtlama gününü düşünme adetin biter bitmez çalışmaya başla.ama inşallah bundan sonra gerek kalmaz bebeğin seninledir.
cnm belirtilerin hamilelik belirtisi.daha önceki düşüğünde böle şeyler yaşamışmıydın?
bence sen tek doktortla kalma cnm başka bi doktora daha git.
kasık batması hamilelik belirtisi cnm.beklenmeyen adetin ne zaman?
inşallah hamilesindir cnm.
esımde varıkosel vardı.amelıyat oldu 1 ay once.beklıyoruz bakalım 3 ay sonra test yaptrcaz yukselıcekmı dıye.benım bıraz karısık canım 3 test yaptrdık.bırı ozel hastanedeydı kurgere gore degıldı morfolojı % 75 cıktı.1.5 ay sonra tumlabda yaptrdık % 1 cıktı(krugere goreydı bu) sonra 4 gun sonra yıne yaptrdık % 2 cıktı.şok olduk tabı.amelıyattan baska care yoktu oldu.ınsallah duzelır