- 18 Mart 2010
- 2.480
- 117
kızlar size sadece şunu sölemek istiyorum adet belirtileriyle aynı şeyleri yaşıyosunuz gebeliktede ben kesin regl olcam die bekliyodum çünkü okadar çok sancım vardıki anlatamam üstelik normlade okadar olamzdı bi kaç gün öncesinden başladı bnm kasık ağrılarım batma falan değil bildiğimiz regl sancıları
ayrıca bişi daha eklemek istiyorum mesela gögüslerde hiç bi fark olmamışştı bnm yani illa herşey hemen değişcek die düşünmeyin bende hep öyle sanıyodum ama değilmiş herkeste mutlaka farklı oluyo bence Allahım hepinize nasip eylesin bu duyguyu hamile arkdaşlarıma da sağlıkla kucaklamayı nasip etsin mevlam
HAZEL bu ay senden güzel haberler bekliyorum cnm hadi inşallah olmuştur ama yazdıklarını okuduğum kadarıyla yumurtan yeni çatlamışta olaiblir cnm yani o kasık ağrısı bundan oalbilir yada inş reglin yaklaşmışsa sende benm gibi erken kasık ağrıları yaşayarak öğrenmiş olursun meleğini bide bende karın ağrısıda oluyodu uyuyamıyodum okadar yani herşeyin hayurlıs arkdaşşlar
benimde göğüslerimde hiç belirti yokkk :)) hatta hiç bir yerimde yok
inşallh hamileyimdirr
bir hafta var adetime genelde belirti 1 hafta önceden başlamazz geçince daha çok oluyor diyorlarrr
kasıklar da kendimi dinlersem bazen oluyor ama çok değil