Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya burda okuduğum bazı baynlar her gün çalışma yapmış ..ben en doğrusu gün aşırı diye gün aşırı çalışma yapıyorum ..yanlışmı yapıyorum acaba ..eyvahedigeldismile
toprakcım sen ne yaptın.bırdaha test yaptrdınmı.pekı belırtın varmı
toprakcım belırtılere gore bebıs buyuyor.ama zehırlıyor olabılır demıssın nasıl yani.ozaman bır acıle gıdın canım.oyle bır ıhtımal varsa bıran once gıt.senın saglıgın daha onemlı
canım sakın yükseliyorr olmasınnnnpazartesiyi bekliyorum ama umudum yok benim yükselmeyecek değerim tüm hamilelik belirtilerim var (kasık ağrısı şişkinlik gögüs uçlarında acı vs.)midem çok bulanıyo gün içinde ve çok halsizim ayağa kalkınca gözlerim kararıyo biraz önce ne yediysem çıkardım çok korkuyorum acaba beni zehirliyor falan mı
hazelcim canım umarım sen de hamişsindir canım
canım sakın yükseliyorr olmasınnnn
toprakcım nerde bende o sans.daha sımdıden belırtı olmazmıs erkenmıs zaten.yoktur yaaa hıc sanmıyorum.bır mucıze olması gerek.
olsun canım öyle deme hayat mucizelerle dolu mutlaka birgün hamile kalacaksın o gün neden bugün olmasın
rabbım ıkımızede verır ınsallah mucızelerımızı
sevdalınkacım ben ıkı yıl once yaptrmıstım.ozelde dr. ıstemıstı bende yaptrdım temız cıktı.yaptr bence zaten acıtan bısı degıl.1 haftda cıktı benım sonuc.ınsallah guzel cıkar sonucunda bı antıbıyotık yada fıtılle gecer .sıkma canını.sen hıc hamıle kalmısmıydın
hayır canımm hiççççç ((