hayırdır cnm neden taşınıyosunuz?yorma kendini fazla.dikkat et havalar çok sıcak.
hamilelikte bazen ii bazen kötü gidiyo valla.midem tutmazsa herşey süper.
canım polis lojmanlarına taşınıyorum eşim çok sık görevde oldugu için dısarıda oturmak istemiyorumm..ama 10 gündür mahvoldum toplanmaktan daha taşınmak ve yerleşmek var..çarşambada yola çıkmam lazım..pazar taşınıcam salıya kadar yerleşmeye çalışıcam bu sıcaklarda..
tatlım tuzlu şeyler yemeğe çalış biraz mideni bastırır..allah kolaylık versin canımm..
anladım tatlım çok dikkat et yorulma sakın.
kolay gelsin tatlım.
arkadaslar sıze bır sorum var yaaa.benım dunden berı sag kasıgımda adet sancısı gıbı sancılar var.batma boylemı olur pekı.hanı yumurtlama desem dunden berı devam edermı kı bılemıyorum.goguslerımde dokununca acıyor.ama şişlik yada uclarında koyulasma yok.hamılelık desem hıc sanmam.ama kasıktakı batmalar adet sancısı gıbımı oluyor.yoksa erkenmı regl olcam.yada ayaklarımı mı usuttum de ondANmı byle oluyor.ama oyle olsa ıkı kasıgımda olmazmıydı.yumurta catarken ıkı gun surermı kasıktakı sancılar
hazelcim kasıklar ağrıdığı zaman rahim kendini hamileliğe hazırlıyo derler.belirtilerin hamilelik belirtilerinede benziyo ama 18. gününmüş biraz erken gibi geldi ama inşallah meleğin göbüşündedir cnm. :Saruboceq: